• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cnm bu zedelnme ağrın tam olarak nerede. Agda yaptirdigimiz ust taraftami. Hani dudak degilde üçgen kisim. Bnm orada
Evet canım orası, hatta dönerken dikkat et aynı yerin kalça kısmı da çatır çatır ses çıkarıyor dönerken. Bunca çatı agrısına normal Doğum yapamazsam vayy benim halime

Bu konuda gg n11 instagram a göre daha insaflı. Onun kar marjı vardır canim toptan alıyor devamlı alıyor iskontosu vardir. Tabii bazen pahalıya çıkabiliyor emek katmasan bile nereden ne alacağını bilmiyorsun çünkü. Ama kendi emeginde olmasi ayri bir guzel bence. Ben yaptim demek cok hos geliyor bana.
Ben keçeden kapı süsü yapacağım evde bir denedim yapabiliyormuyum diye bir tane keçe alıp. Yapabiliyormuşum sonra keçe fiyatı araştırdım rengarenk istediğim için burada 10 renk 5 tl dedi aliexpress te 40 renk 13 tl ye aldım 15×15 bi gelsin diye bekliyorum. Bazen neyi nereden ne kadara aldığımızda önemli.
Haklısın canım. Çok uyguna almışsın. Yani benim alacağım ahşap kapı süsünün de müthiş bi zorluğu yok ama malzemeyi bulmak önemli dediğin gibi.
Keçe kapı süsleri de çok tatlı ama onu ben beceremem düşündüm de :) dikişten anlamam pek.

Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
Nazar duası magnet yaptırıcam sanırım, ama mum da yaptırabilirim kararsızım yine.. açacak da mantıklıymış olabilir neden atılsın ki her zaman kullanılır

Bana sanki cati agrisi ic kemiklerde olurmus gibi geliyodu hic ihtimal vermezdim.
Yok kuzum hem şişman zayıf dinlemiyor, şansına bazen erken başlıyor bazen geç.. ben şu an 90 kiloyum ama 83 kilodan beri agrıyor. Arkadasım 50 kilo ya var ya yok 16. Haftada onun da çok ağrıyor

Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
Can'ım ben kolonya bi de mini kavanozda draje bonibon yada kuş lokumu hazırlıcam.
Bir de kitap ayracı yaptırıcaz inş.
Örnek fotosu koydum.

Eklentiler

• IMG_4168.webp
    IMG_4168.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4396.webp
    IMG_4396.webp
    29 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_4519.webp
    IMG_4519.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 86
Nazar duası magnet yaptırıcam sanırım, ama mum da yaptırabilirim kararsızım yine.. açacak da mantıklıymış olabilir neden atılsın ki her zaman kullanılır
Atilmasin kullanılsın diye açacak düşündüm ama otel promosyonları gihimi olur acaba diyom..

Yok kuzum hem şişman zayıf dinlemiyor, şansına bazen erken başlıyor bazen geç.. ben şu an 90 kiloyum ama 83 kilodan beri agrıyor. Arkadasım 50 kilo ya var ya yok 16. Haftada onun da çok ağrıyor
Aynen canım. Ben de 66 ile hamile kaldım. Tamm zayıf değildim ama kiloyla ilgisi Yok bence. 16. Haftadan beri ağrıyor. Tek tesellim ağrısı çok olanlar kolay Doğum yapıyormuş. Rivayet değilse

Atilmasin kullanılsın diye açacak düşündüm ama otel promosyonları gihimi olur acaba diyom..
Yok yok olmaz bence kullanışlı olur. Ben de bu mumlukları düşündüm ama çoluk çocuğa oyuncak olur mu diye kıyamadım :KK30:

Eklentiler

• 2762BB3A-9022-427D-842B-047EF7175555.webp
    2762BB3A-9022-427D-842B-047EF7175555.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 82
Aynen canım. Ben de 66 ile hamile kaldım. Tamm zayıf değildim ama kiloyla ilgisi Yok bence. 16. Haftadan beri ağrıyor. Tek tesellim ağrısı çok olanlar kolay Doğum yapıyormuş. Rivayet değilse
Bak bunu ilk duyuyorum, inşallah öyledir onca sıkıntı boşa gitmez canım benim

Ayyy..bunlarda çok güzel..hiç bilmiyordum ilk defa gördüm..Güle güle kullanın inşallah..
Daha yaptırmadım ama tercih listemin başında ama emin de olamıyorum, atılmasın ziyan olmasın istiyorum, o yüzden sanırım hepimiz inçe eleyip sık dokuyoruz.. Hepimiz güle güle kullanalım canım inşallah

Haklısın canım. Çok uyguna almışsın. Yani benim alacağım ahşap kapı süsünün de müthiş bi zorluğu yok ama malzemeyi bulmak önemli dediğin gibi.
Keçe kapı süsleri de çok tatlı ama onu ben beceremem düşündüm de :) dikişten anlamam pek.

Canim bende anlamıyorum dikişten o yüzden gittim kırtasiyeye aldım bir tane keçe sonra balonlu yapacağım diye bi kağıda ilk önce balonun kalıbını çizdim sonra diktim baktım oldu kuş kalıbı çıkardım onu doldurdum oda oldu sonra hızımı alamadım birde bebek yüzü yaptım onda biraz çalışmam gerekiyor ama oldu göz ve dudak bölümlerini daha güzel yapabilirim.
Hatta içine elyaf koyuluyor ya bir yastığı kenarından soktum içinden elyaf çaldım da yaptım :D şimdi durduk yere masraf yapmayayım dedim olmazsa

Sen nasıl bir kapı süsü düşünüyorsun

Benim şu ana kadar dayanılmayacak bir agrım olmadi ama oğlum kolay bir doğumla dünyaya geldi. 2.5 sene önce agrım varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum bi türlü fakat kolay doğum yapabileyim diye acve hurması tükettim ve abese süresinin 20. Ayetini hep okudum. Hatta doğum öncesi o sancılarda aklımda sadece o ayet vardı devamlı tekrar ediyordum kelime-i tevhid ile

Kızlar Fotomagnet.net diye bı yer buldum..her ürünün fiyatı yazıyo.. bilen varmı,güvenilirlik acaba..ins.adresinde yorumlar güzel ama..bilemedim..

Dogru diyosun zaman gostercek artık.
Seker çıkmamışken sekere dikkat et demesi biraz canımı sıktı ama pek de dikkat etmiyorum sanki
Ya temkinli gitmek istiyor olabilir kuzum. Sen yine yemek istediklerini ye sadece abartma. Hamileyim bisey olmaz diye gitme. Ama aman bunu yemeyim seker cikar falan diyede dusunme. Cok sukur temiz cikmis icin rahat olsun canim.

Back
X