• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim izne ayrılmama daha 2 hafta var yaa...ooooffff...37 ye kadar çalışırım çocukları bırakmayım diyordum ama imkanı yok...bi de ben ayrılmadan şunu da yapayım bunu da yapayım dedikçe kadınlar gevşediler çarpım tablosu çalıştırıyorum evden hiç destek yok bunu bilmeyene ben nasıl çarpma bölme öğreteyim yaa...evde de bi çalışıp gelinmez mi...bu ne gamsızlık...ben de bilirdim oturmayı...ya insan biraz destek olur...sadece 8.haftada kese etrafında kanam ile 3 gün raporluydum gitmedim...hiç ihmal de etmedim...havanda su dövüyorum resmen
benim de iki haftam var mart sonuna kadar durmayı istiyorum yazılıları yapıp gideyim diyorum ama kıymet bilmezler, dayanabilir miyim orası da meçhul :kahve: bir gün raporum var benim de ama meslek lisesindeyim ne yapsam olmuyor çocuklarda heves yok.

İyi canım 12 demekki geçti bir daha olursa gidersin ama inşallah olmaz..

Sabah ac karnına ölctüm yine yüksek cıktı cnm alette bi farklı ölctü saglık ocagına gittim ac karnına 13 cıktı hemsiremde yüksek dedi dr aradım şimdi geldim kan idrar tahlili istedi bekliyorum bakalım burdada iyi cıktı hemsire ölcüyo 15 dk arayla bi daha ölcücek bakalım

Okadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin
erkekler ince düşünemiyor canım, bir de ona sıkma canını.

iyi maşallah sevindim.:nazar::nazar::KK200:ben iyiyim normal seyrinde gidiyor herşey doktorum yaşım itibariye raporu biraz daha erken verecek 34. haftada kesin beni izne çıkartacak.aslında iyiyim ama dr temkinli

Maşallah canım. Ben en başından beri raporluyum. 30. Haftada ikizler için doğum izni başlıyor zaten. Sen de ihmal etme. Doktoru dinle. Evde güzelce dinlen, hazırlıkların bitti mi

Arkadaşlar kim sormuştu hacı şerif çikolatalarını hatırlamıyorum ama gayet iyi yorumlar var. Sanırım bende oradan vereceğim siparişi. İnternet üzerinden verilen siparişleri çok çabuk geliyormuş.
https://eksisozluk.com/haci-serif--1021716?a=nice
Ben sordum canim halen arastiritordum ama mantikli geliyor.
Enazindan bi kutuda doktora hediye edebilirim.
Yorumlar guzel gercekten
Allah dağına göre kar verir canım hiç merak etme...oğlumda eşimle aramız çok kötüydü annemler gelemiyordu yapayalnızdım hep ağlıyordum ama ben de çok sağlıklıydım bebeğim de...bu hamileliğimde aramız iyi çok şükür annemler de 1-2 aydır yanımda ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep hastalıklıyım önce kusmalar halsizlik ağırlık şimdi diyabet vs Allah kimseye muhtaç etmesin bol dua
Amin canim .
Dogru soyluyorsun .yinede insanin icinde bi tedirginlik oluyor ya soyle olursa ya boyle olursa diye
Canım hiç üzülme bazılarının varlıkları da dert oluyor insana. Seni üzecek insan gelmesin zaten.
Ne biliyim zaten k.valide tarafindan cekiyorum .ailemden birkisi bi alo dese daha huzurlu olurdum belki.

Kızlar bişey danışcam size.. ben doğuma giderken kimseye haber vermek istemiyorum sadece eşim ve belki annem olsun istiyorum doğumdan sonra da yani tecrübeli annelere sormak istiyorum orda cok insana ihtiyaç oluyo mu? Herkesin fikrine saygım sonsuz ama ben zamanında çok arkadaşıma hastane süsledim hediyeliklerini hazırladım falan şuan o kadar anlamsız geliyo ki anlatamam.. çünkü sen doğum sancısı çekiyosun bebek geliyo emzirmeye çalışıyosun pat kapı açılıyo bi gelen hiç hoşuma gitmiyo.. doğurup toparlandıktan sonra haber versem sıkıntı olur mu acaba?
Canim ben ilk dogumumda k.validemde dahil esimin kimseye haber vermesini istemedim.
Ama sancim gelmeyince gec saate kaldim .birbaktim herkes toplanmis .
K.validem ikidebir iceri girip cikiyor birsz sinitimi bozmustu.hemsireye dedim iceri almadi dogumhaneye giriyordu cunku.
Odama giderkende yesil ortulere sardilar bni igrenc gozukuyordum bi ciktim abilerim dogumhane kapisinda bekliyorlar .yerin dibine girmistim.
Narkozlu halimde cok berbattir benim:KK53: bikeresinde seyim aciyo diye bagirmisim epey.:KK70::KK70:Allahtan odama kimseyi alma diye tembihlemistim esimi .

Tuzlama böyle tuzu kuru kuru cilde yayarakmi oluyor. Şaştım kaldım. Bana tıkladığın suyuna dok dediler bende bir tutam -ki yemeğe katsam o tuzla tuzsuz olur yemek- attım o sudan doktukten sonrada duru suyla duruladim
Bizde de adet yerini bulsun diye annem ablamin bebeklerinin uzerinde kiyafetlerinin uzerine iki uc tuz tanesi atmisti. Tuz tanesi diyorum bir gram etmez toplami. Biz sakasina girgirina yaptik bunu gulduk.

Duzgun
ayakkabi giymeyen ayakkabilari I havalandirmayan kisinin ayagi kokar. Bunu tuzlamaya baglamak cok sacma.

Bebegi tuzla ovalamak bebegin cildine zarar verebilir. Doktor izin vermedi alerjisi varmis egzamasi varmis filan bir sey uydurun.

Kislik cig balik mi bunlar tuzlayalim, sonra ipe asalim

Slm arkadaşlar bugün Prof le randevumu vardı gittik ayrıntılı baktı beyine herhangi bir zarar yoK dedi yarın sabah fetus mr çekilecek beyin cerrahiAminnn rlikte inceleyip karar vereceklermiş dua edin inşlh kuzum sağlıcakla gelsin
Çok geçmiş olsun, inşallah çok daha güzel haberlerini alacağız kuzucuğun, Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah... Aminnn :dua::dua::dua::dua::dua:

Canim sancidan kivraniyorum diyosun doktora gitmiyomusun. Sncilar rahim agzini aciyomus cok dikkatli ol. 2 gun once o korkuyu atlatinca smdi yerimden kalkmaya odum kopuyo. Zamaninda saglikla alalim evlatlarimizi kucagimiza

Kayinvalidenlede kalabilirsin bunu stres yapma sana yardim edip elin kolun olucaksa ne guzel evde 24 saat is yapan biri amaaaa gel gelelim sana zorluk verip sikinti vericekse yazik sana da. Bence eşine su sekilde soyle senin anneni istemiyo degilim boyle bi insan olsa keske hic gitmese ama bu benim ömrümde yasayacagim en güzel zamanlar bana zehir etmeye kalkarsaniz lohusalik depresyonuyla alir cocugu giderim oturursunuz annenle geceleri birlikte dersin. Dişini göster. Bunu yapabilecegine inandır. Ne demek soyleyemem anneme
Evet canim .kackere gittim doktora sorun yok normal dedi.artik utaniyorum gitmeye dinlenince geciyor evet ama dinlenmeye vakit olmuyorki
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Canim oglumda kullandim .8yil once ama ...
Kaynatmak mumkun degildi renk atiyordu.
Kaynamis suda bekletiyordum .
Bulasik makinesine koyuyordum .
Kızlar genital bölgenin üst kısmı ağrıyan varmı?idrar yaptığımız yerde değil oranın üstündeki bölge ağrıyor :KK43:
Var canim hertarafim agriyor
Okadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin
Canim gonderme esini .
Hayir esinin iyiligi icin diyorum.
Sonradan bunu hep hatirlayacaksin ve hatirlatacaksin yazik kendisine

Kizlar dun giremedim nete .
ftmkya ftmkya canim nasil oldu tansiyonun .
Onemliymis sakin ihmal etme

Gittim canım sabah ac karnına yine yüksekti evde saglık ocagına gittim ordada yüksek cıktı kahvaltı edip gittim dr normal cıktı 12 8 ama benim normalde tansiyonum 10 6 filan cıkıyodu hep dr da bu sınır senin icin dedi tuzu kes dedi hamur isini yaglı yiyecekleri filan muaynede etti oğlum iyi şükür sabah aksam ölcüp takip edicem artık tahlil yaptı onlarda yarın sabah cıkıcak proteine filan bakcak bakalım sıkıntı cıkmaz insallah

Gittim canım sabah ac karnına yine yüksekti evde saglık ocagına gittim ordada yüksek cıktı kahvaltı edip gittim dr normal cıktı 12 8 ama benim normalde tansiyonum 10 6 filan cıkıyodu hep dr da bu sınır senin icin dedi tuzu kes dedi hamur isini yaglı yiyecekleri filan muaynede etti oğlum iyi şükür sabah aksam ölcüp takip edicem artık tahlil yaptı onlarda yarın sabah cıkıcak proteine filan bakcak bakalım sıkıntı cıkmaz insallah
Insallah sikinti cikmaz canim erken farkettin sonucta Bana tansiyonun yukselebilir demisti olcuyorum simdilik dusuk gidiyoruz

Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
canim ben sadece cikolata almayi dusunuyorum. onu da internetten degil yasadigim sehirdeki guzel bi cikolatacidan alirim baska da bisey getirmem hastaneye. eve de belki bi kutu alip gelen giden yesin diye koyarim. bircok arkadas el emegi didinip ugrasiyor cok da sevimli seyler yapiyorlar ama benm fikrim bunlarin cok da gerekli olmadigi. yapmak istiyorsan yap ama icinde kalmasin

Kizlar ya şu misafire dağıtmaya neler yapacaksınız siz.. ben açacak magnet düşündüm ama otel reklamı ğibi olurmu,sağa sola atilmasin saklansin ise yarasın istedim ama kararda veremedim..
1520586258016.webp
Ben bundan yaptırıyorum canım ..içinde lavanta kesesi ve yazısı eklenecek...çok sevdim ben kimse kıyıp atamaz bunu

Back
X