- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #28.641
Kızlar hastane olayı konuşulmuş ya bizde çok akraba var. Hepsi eve geleceğine hastaneye gelsin daha rahat oluyor diye düşünüyorum. Gelen beş dk durup çikolatasını alıp gitti hep. Bütün amcalar teyzeler okuldaki arkadaşlarım çıktı aradan. Bunların hepsini evde ağırladığımı düşünemiyorum
eve çıkınca çok rahattım bir iki akraba geldi ama ne hszırlık yaptım ne yemek. Zaten eve gelene de yapılmasını uygun bulmuyorum ama yataktan bile çıkmak istemiyorum gelecek olan hastaneye gelsin görsün gitsin düşüncesindeyim :)
Oyüzden bu sefer hastaneyi azıcık süslemek istiyorum abartmadan. Çok abartılı rakamlar ya hazırları. Hediyelerimi kendim yapacağım. Masa süsü de arkadaş verecek sağolsun. Kapı süsü ve 2 tane fiyonk istiyorum biri cibinliğe biri yatağıma tamam işte

Oyüzden bu sefer hastaneyi azıcık süslemek istiyorum abartmadan. Çok abartılı rakamlar ya hazırları. Hediyelerimi kendim yapacağım. Masa süsü de arkadaş verecek sağolsun. Kapı süsü ve 2 tane fiyonk istiyorum biri cibinliğe biri yatağıma tamam işte