- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
- #29.501

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler..Bu sayfadan cnm
kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Yoğurdumuz da yok yapamadım, hazır da yiyemiyorum, kayınvalideme söyledim yaparım bi ara dedi hala ses yokAh canım benim ben onu 1 hafta çektim yatıyorum kıpırdadıkça o acı arttı sabahlara kadar delirdim sonra yoğurt yedim hep ve geçti sanırım genişlerken oluyor sinirlendikçe artıyor
Yaa senin de mi öyle canım, çatı ağrısı benim de öyle dönerken gözümden yaş geliyor bir de bu eklendi bu hafta, başka bi şey olsa asla bu acıları çekemeyiz, çok şükür Allah sabrını veriyor, az kaldı diyorum gün sayıyorum ama günden güne daha zor, kimsem de yok...hayat bana cok zor bu aralarEvBoregi Canım 15.haftadan beri kalça agrisi+bacak arası ağrısı çekiyorum. Artik o acıya alıştım, gece ağzıma yastik bastirarak dönüyorum sağa sola, bagirmamak için o derece yani. Magnezyum falan bi ise yaramadı bende. Hele azcık ayakta kalsam o kalça kopacakmış gibi oluyor. Dayanıyoruz bakalim bu halimize de şükür
Bana kayısı hoşafı iyi geliyor. .birde progestan ilaçlarından çok oluyordu başlarda..probiyotik önermişti doktorum tamamen doğal ..hap şeklinde eczanelerdeKızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Canım ağrını sancını takip et ..tedbiri elden bırakmamak lazımkizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
İnş iyi geçer canım..güzel haberlerini al bebışinAmin canım inş. Yarın randevu aldım doktora ni gidip rahatlamak istiyorum
Kiyamam ya benim annem burda şu an, gidecek ama gelecek geri 20 güne. Zor valla inanki. Ama az kaldı az bugünleri de özler miyiz kiYaa senin de mi öyle canım, çatı ağrısı benim de öyle dönerken gözümden yaş geliyor bir de bu eklendi bu hafta, başka bi şey olsa asla bu acıları çekemeyiz, çok şükür Allah sabrını veriyor, az kaldı diyorum gün sayıyorum ama günden güne daha zor, kimsem de yok...hayat bana cok zor bu aralar![]()
Güle güle sağlıklı günlerde kullan inşallah canım sütle ıslansın pijamalarin emzirme sütyenlerinSlm kızlar bugün ıyı bir alışveriş yaptım ama bir gecelik yada pijama daha almam lazım darısı almayanlara inşlh iç çamaşır ihtiyacim çoktu 4 atlet 4kilot ve 2 emzirme sütyeni aldım rabbim mutluluk ve sağlıklı kullanmayı nasıp etsin pijamanın boyu bira uzun yarın götürüp kısaltacağım inşlh
Yemekten sonra birSmdi geldim. Ben hareketleri azaldi diyince o zmn nstye baglayalim dedi. 20 25 dk bakti kalp atisinda sıkıntı yoktu. Iyi bi sıkıntı yok dedi. Yeri daralma olayini sordum. Hayirrr oyle bisey olamaz dedi direk. Yemeklerden sonra 1 saat boyunca 10 sefer sayman lazm dedi. Bi sıkıntı yoktu cok sukur bende simdi insallah donemsel biseydir diyip hareketlerinin eskiye donmesini bekliyorum. Burda bikac kiside ayni seyi yazinca rahatladim. Birde her zaman 11 7 ve 10 6 cikan tansiyonun 13 9 cikti duzenli olc dedi. Neden yukseldi acaba yada dusurmek icin ne yapabilirim. Tansiyon problemi yasayanlardan tavsiye alabilirmiyim
canim bence bi doktora gitsen iyi olur nisan falansa sayet tedbir alinirkizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Bu saatte yine ben yemek yiyorum yaa tamam ye dedi doktor ama ben abartıyorum nasıl kesicem bu huyumu tansiyondan korkuyorum kilo falan umrumda değil tövbe tövbe namaz kılarken ne yapsam yesem diye hayal ediyorum iyice zirvadan çıktı bu iş... İnş yavrularımızı gününü yakalamıştır da bende azıcık keserim şu boğazı
Ohh keyfini çıkar hazır anneciğin yanındayken, onun da ellerinden öpüyorumKiyamam ya benim annem burda şu an, gidecek ama gelecek geri 20 güne. Zor valla inanki. Ama az kaldı az bugünleri de özler miyiz ki![]()