Cok acı pul biber üstüne su. Kesin çözüm :)
Ay o da zor ya ben gecen yil calistim sa ucretli. Sirf tecrube katsin, hic ogretmenlik yapmadim demeyim diye sabrettim mayis ayina kadar. Valla cok zordu. Aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Hic bana gore degil
Benimki de önümüzdeki bir iki hafta icinde köyüne gidecek heralde uyuz edecek beni. Sinir oluyorum cocuk köye gidecem dedi mi ya. Hic dusunmuyorlar hamile hamile evde nasil yalniz kalacak diye hic
Bugun galiba ben de ilk kez gördüm. Bugun tuvalete cikarken zorlanmistim yine biraz. Ordan mi geldi yoksa önden mi gelmis hic anlayamadim

cok az boyle ince bir cizgi halinde. Peceteye falan hic gelmedi. Yarin kontrolum var ama ben de ellenmekten korktugum icin ve cok sukur devami gelmedigi icin, sancim da olmadigi icin sormayacagim. Bugun kalabalik yemekli misafirim vardi sabahtan beri cok yogundum hic oturmadim nerdeyse cok yoruldum ona bagliyorum.
Evet malesef onemli. Allah korusun İleri hafta bebek ölümlerinin cogunlugu bu sebepten oluyormus

ve ben de bu yuzden cok tedirginim. Benim de col degisken. Bazen cok yuksek cikiyor bazen dusuk. Aletim olmadigi icin her an olcemiyorum net yorum da yapamiyorum bu yuzden. Ama şöyle söyleyebilirim; tuz ve beyaz unla yapilmis her sey cok hizli bir sekilde yukseltiyor. Dun aksam canim tuzlu salatalik istedi. Dogardim salataligi icine de cok az tuz serptim. İnan butun aksam bas agrisi, kollarimda uyusukluk hissettim. Tansiyonum yukseldinyani olcmesem de eminim. Tuzu ve beyaz unu kestigimde daha iyi hissediyorum. Bir de bence domates de düşürüyor, kendi tecrubelerimle bunu fark ettim.
Bebisini doğurdu ama kuvezde. Durumu iyiye gidiyordu en son ama yine 2 gundur haber yok. İnsallah iyidir.