• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?
Benim de arada ağrıyor göbek deliğim. Karnımız büyüdükçe göbek deliği de gerginlestigi için ağrıması normalmiş

Geçmiş olsun cnm çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Benim sertleşmeler çok sık oluyor ve ağrılı düzenli yani bebişim hareket edince rahatlıyor ama onun dışında gece uykumdan bile uyanıyorum. etim acıyor çünkü öyle kasılıp bir yere toparlayınca kafası sanki. ama nst de sancı çıkmadı rahim ağzının mesafede iyi dedi o yüzden panik yapmıyorum. bir de regl sancısı gibi gelince acaba mı diyorum işte. artık son aylar olacak böyle telaşlar demek ki Allah hepimize yardım etsin inş.

Canım düzenliden kastım şöyle anlattı doktorum 30 dk da bir giriyordur 5 dk sürüyordur sonra 20 dk da bir giriyordur 5 dk sürüyordur. Gün içinde öyle bir düzenin varsa bence bir kontrole git istersen ama gün içinde ara ara giren sancılarsa korkma rahmin vücudun kendini hazırlıyor. Bendede bazen kasık ağrısı oluyor ama dayanıyorum. Cidden hepimize yardım etsin rabbim. İnşallah hepimiz gününde doğururuz.

Gecmis olsun canim ben evdeyim ama gelen giden oldugu icin ayni durumdayim .
Nasil olacak bu agrilarla bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun ins

Dayanacağız canım mecbur, az kaldı şurada sıkalım dişimizi. Ağırlaştık iyice. Ben evde olsam gelen giden kabul etmem. Onlar beni çağırsın asıl. Hamile kadına misafire gidilir mi.

aynen cnm ben 37-38. haftada bekliyorum bu haftalarda bile 3 kiloya yaklaşıyoruz. sağlıkla sıhhatle gelsin inş bebişlerde nisan da olsunlar. @Sedossedos92 onun da suyu sızıyormuş ciğer geliştirici yapıp doğumu durdurmaya çalışıyorlar inş sağlıkla kucağına alacağı güne kadar dursun bebişimiz. Dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)
İnşallah 35 haftayı atlatır herkes sonrasını düşünmüyorum inanki 37-38 olsa bayram ederim

Aynen oyle :KK48: Esim 7 aylik dogmus ve oglan kardesimde 7 bucuk aylik dogru..
Bizimkide babaya veya dayiya cekerse dogum yakindir diye korkuyorum :KK17:
Yok yok erken doğum niye çeksin:) ama diyorum ya 35 i hayırlısıyla geçsinler yetee

canım güle güle kullan.Acaba pijamaları sabahlıklı mı almak mantıklı.mayısta doğum yapcaz ama yine de serin olur mu acaba?
Sağol canım hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah. Benim oğlumdan kalma krem rengi süslü sabahlıklı bir takımım var ama inan ki o kadar az kullandım ki sabahlığını. Alt üst 1 uzun,1 kısa kollu pijama yeter mayis için. Bir de evinde ince hırka falan vardır mutlaka. O tarz bisey de iş görür ama sabahlikli kullanışlı bisey bulursan da 1 tane alınabilir.

cnm dün ebe şey dedi gecelik en az 2-3 alın pijama istemiyoruz çünkü hep kanamanız kontrol ediliyor dedi. ben de 1 gecelik bir pijama koymuştum ama bir gecelik daha koyacağım. zaten kan oluyormuş sık sık.
ben iki tane pijama almıştım, bir de gecelik ekleyeyim öyleyse.

aynen cnm ben 37-38. haftada bekliyorum bu haftalarda bile 3 kiloya yaklaşıyoruz. sağlıkla sıhhatle gelsin inş bebişlerde nisan da olsunlar. @Sedossedos92 onun da suyu sızıyormuş ciğer geliştirici yapıp doğumu durdurmaya çalışıyorlar inş sağlıkla kucağına alacağı güne kadar dursun bebişimiz. Dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)
Ya canım @Sedossedos92 o yüzden ni yok ortalarda bayadır görmüyorum topiklerde inşallah bi sıkıntı olmadan atlatır bugünleri zamanında alır bebişini

Bir kaç ay içerisinde doğum yapan arkadaşlarım var. Onlar demişti gecelik hiç rahat olmuyor pijama takımı al diye. Ondan dolayı pijama takımı aldım. Ama kanama kontrolunden haberim yoktu tabi. O zaman doğumdan hemen sonra giymek için gecelik olması şart :KK64:
Kızlar gecelik normal doğum için gerekli oluyormuş. Alttan muayene kolay oluyor. Ben 1 gecelik 2 pijama takımı götürdüm hastaneye ama geceliği hiç kullanamadım çünkü son anda sezeryan olmak zorunda kaldım. Bu arada sezeryan sonrası titreme oluyor ilk odaya çıkınca çok üşümüştüm. Mutlaka uzun kollu hırka vs. alın yanınıza. Bu arada Gecelik te sade uygun bisey iş görür bence. Sonra kullanılmıyor, pijama daha kullanışlı

günaydın arkadaşlar

bizde kontrolden geldik bugün, 1 ay olmuştu oğluşumu görmeyeli, çok şükür rahatladım
39 m boyu 1280 gr kilomuz var, 3 hafta sonra 32 haftalık oluyoruz, raporumu alıp evde durucam,
zorlamaya başladı artık yavaş yavaş,
hem belimden ameliyatlıyım, hemde yaşım 40 bir kat daha fazla zorluyor
Allah yardımcımız olsun,

işe zor gidip geliyorum, ayak parmağımda tırnak batması var, iltihap yaptı
yürüyemiyorum, çorapsız terlikle dolanıyorum işyerimde
kan sulandırıcı kullandığım için de , tırnağımda çekilemiyor,
tırnağın çekilebilmesi için kan sulandırıcıları kesmem gerekiyor
iki ucu ..... değnek gibi şu anki halim, :cry:
p.tesi başka bir genel cerrah doktoruna gidicem, bakalım ne diyecek
yada özele mi gitsem bilemedim :KK14:
sizin tavsiye edebileceğiniz anadolu yakasında bir yer var mı kızlar

Canım düzenliden kastım şöyle anlattı doktorum 30 dk da bir giriyordur 5 dk sürüyordur sonra 20 dk da bir giriyordur 5 dk sürüyordur. Gün içinde öyle bir düzenin varsa bence bir kontrole git istersen ama gün içinde ara ara giren sancılarsa korkma rahmin vücudun kendini hazırlıyor. Bendede bazen kasık ağrısı oluyor ama dayanıyorum. Cidden hepimize yardım etsin rabbim. İnşallah hepimiz gününde doğururuz.
anladım canım benim kısa sürüyor ama özellikle akşamları dinlenirken sürekli sertleşiyor baya 5 dk bir düzenli sertleşiyor. Sağ ise sola sol ise sağa geçiyor sonra o sertlik. Senin söylediğin sancılar içinde geçerli bu sertleşmede yalancı sancı diye geçiyor galiba.

Bende acı çok severim yerimde. Sütte içiyorum incir kayısı ne varsa yiyorum ama banamısın demiyor. Bilmiyorum ne olacak doktorum ilaç vs de vermiyor
canim sut benim bagirsaklarimi yumsatiyor belki sende de ise yarar hatta ilik sut cok daha etkili. birde sever misin bilmem ama ciktigindan beri ben taze cagla yiyorum (kabizlik icin degil cooook sevdigimden:KK48:) o da bagirsaklari calistiriyor
aksam yemekten sonra bi koca tabak yiyorum

anladım canım benim kısa sürüyor ama özellikle akşamları dinlenirken sürekli sertleşiyor baya 5 dk bir düzenli sertleşiyor. Sağ ise sola sol ise sağa geçiyor sonra o sertlik. Senin söylediğin sancılar içinde geçerli bu sertleşmede yalancı sancı diye geçiyor galiba.

Bende bir kez oldu sertleşme böyle baya bir sürdü ama tüm karnım taş gibi oldu sonra geçti kendi kendine ağrı falan olmadı aynı anda. Bu zamanlarda bence gayet normal artık, insan bebeğe birşey olur diye çok telaş yapıyor ama sanırım vücudumuz artık hazırlıklara başladı. Çok az zamanımız kaldı.

Yani tabi sen bilirsin ama bana 1 gecelik yetmişti sonda çıktıktan sonra pijamayla yatıp kalkmak yürümek daha kolay gelmişti bana gecelik toplanıyor falan çok kullanışlı gelmedi bana bu arada sezeryandı benim dopum şeklim ona göre konuşuyorum normal doğumda nadıldır bilmiyorum
benim hiç geceliğim yok, kullanamıyorum. ayaklarımı ayırmadan kıvırmadan yatamıyorum. gecelik tepeme çıkıyor haliyle :KK53: alayım bir tane bulunsun en iyisi:rapci:

benim hiç geceliğim yok, kullanamıyorum. ayaklarımı ayırmadan kıvırmadan yatamıyorum. gecelik tepeme çıkıyor haliyle :KK53: alayım bir tane bulunsun en iyisi:rapci:

Bende aynı şekilde hiç gecelik kullanamam bu yüzden :KK28:

Aslında bizim bebiş daha dönmedi, doktor bir önceki kontrolde sezeryan pozisyonunda dedi ama belli olmuyormuş. Artık hastane için bende alıcam bi tane lazım olabilir diye :KK58:

günaydın arkadaşlar

bizde kontrolden geldik bugün, 1 ay olmuştu oğluşumu görmeyeli, çok şükür rahatladım
39 m boyu 1280 gr kilomuz var, 3 hafta sonra 32 haftalık oluyoruz, raporumu alıp evde durucam,
zorlamaya başladı artık yavaş yavaş,
hem belimden ameliyatlıyım, hemde yaşım 40 bir kat daha fazla zorluyor
Allah yardımcımız olsun,

işe zor gidip geliyorum, ayak parmağımda tırnak batması var, iltihap yaptı
yürüyemiyorum, çorapsız terlikle dolanıyorum işyerimde
kan sulandırıcı kullandığım için de , tırnağımda çekilemiyor,
tırnağın çekilebilmesi için kan sulandırıcıları kesmem gerekiyor
iki ucu ..... değnek gibi şu anki halim, :cry:
p.tesi başka bir genel cerrah doktoruna gidicem, bakalım ne diyecek
yada özele mi gitsem bilemedim :KK14:
sizin tavsiye edebileceğiniz anadolu yakasında bir yer var mı kızlar
Geçmiş olsun canım benim, maşallah bebek iyiymiş çok sevindim oyyy :KK68:Allah yardımcın olsun, hamileyken çalışmak çok zor :KK17:

Ben ilk gebelikte birissine sitesinden dogum icin emzirme özellikli alt ust pijama ve gecelik almistim en uygunu oydu ve çok kullanisli, mavi pembe renkleri var bedenleri hızlı tükeniyor ara ara bakıp almak lazım.

Back
X