• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Emzirme sütyeni ise en kullanışlı ve uygun guzelolani aliexpress sitesinde var yurtdısinda geliyor 1 ay sürebilir yine alcam ilkleri eskidi isteyen olursa ozelden mesaj atsın ben aldığım modelin linkini atarim

a18d597c-511d-47ad-b488-ed480cc28893.webp c46c3ce6-4f00-4446-ba2c-1afa08665335.webp
Kızlar bu gecelik nasıl pembesi.Hem mütavazi sanki bişey birisi gelince de rahatlıkla kullanırım evde de giyerim diye düşünüyorum. Pijama takımım hiç kullanmadığım iki tane var yeni evli olduğum için hiç para vermeyeyim diyorum. Bunun sabahlığı da hepsine uyar sanki.

Sol tarafa dönünce nefesim daralıyor. Sırt üstü yatınca belim ağırıyor. Sağ tarafa dönmekten o tarafım çürüdü. Kizlar doğurunca geçecek mi bu halsizlik yorgunluk? Yoksa bebek pesinde kosmaktan uykusuz kalmaktan daha mi bitkin düşeceğiz? Ben kolay bir hamilelik geciriyorum. Çok şükür bulantim kusmam, uyku hali vs.. yasamadim. Hamilelik beni yeni yeni iki haftadir zorlamaya basliyor. Fazla kilo alanlar, gobegi cok büyüyenler, ikiz üçüz tasiyanlar, calisanlar, evde kucuk cocuguyla 2. Hamileligini yasayanlar allahim size sabir versin. Ben bu kolay hamileligimde bu kadar zorlandim sizi dusunemiyorum.

Evet canım senin mesajından sonra baktım ben de. Uzun kollu istiyordum ama kısa kollusu daha bi cazip geldi şimdi. Yazın ifil ifil giyilir
Aynen canım zaten yaz kısa kollu al bencede. Sabanlığı da var. Yeni sezon biraz pahalıydı ama sonuçta uzun yıllar kullanabileceğin bir ürün

canim sut benim bagirsaklarimi yumsatiyor belki sende de ise yarar hatta ilik sut cok daha etkili. birde sever misin bilmem ama ciktigindan beri ben taze cagla yiyorum (kabizlik icin degil cooook sevdigimden:KK48:) o da bagirsaklari calistiriyor
aksam yemekten sonra bi koca tabak yiyorum
Ben daha görmedim çağlayı. Manav market alışverişlerini eşim yaptığı için. Bi bakayım çokta severim

Sol tarafa dönünce nefesim daralıyor. Sırt üstü yatınca belim ağırıyor. Sağ tarafa dönmekten o tarafım çürüdü. Kizlar doğurunca geçecek mi bu halsizlik yorgunluk? Yoksa bebek pesinde kosmaktan uykusuz kalmaktan daha mi bitkin düşeceğiz? Ben kolay bir hamilelik geciriyorum. Çok şükür bulantim kusmam, uyku hali vs.. yasamadim. Hamilelik beni yeni yeni iki haftadir zorlamaya basliyor. Fazla kilo alanlar, gobegi cok büyüyenler, ikiz üçüz tasiyanlar, calisanlar, evde kucuk cocuguyla 2. Hamileligini yasayanlar allahim size sabir versin. Ben bu kolay hamileligimde bu kadar zorlandim sizi dusunemiyorum.
Ayniyiz valla seninle ben de kolay geçirenlerden ama hep bir şikayet oluyo haliyle gece uykusu yok artık sıkıntı yaşayan arkadaşlara çok üzülüyorum Allah yardım etsin onlara.

Ben daha görmedim çağlayı. Manav market alışverişlerini eşim yaptığı için. Bi bakayım çokta severim
Ben gördüm geçen 30 TL idi cnm istemedi ama kadın zorla tattirdi. Erik çıksa da as ersem hiç as ermedim :halay:

Ben gördüm geçen 30 TL idi cnm istemedi ama kadın zorla tattirdi. Erik çıksa da as ersem hiç as ermedim :halay:
Çıkmış canım 5 tanesi 30 liraydı ama çağla kilosu 20 lira ağzıma sürmem tüylü diye geçen gün aldım deli gibi yedim şoktayım ben onu nasıl yedim diye erik için 2 3 hafta sonra bol bol yeriz inş

Benim bu kız oynamıyo 2 gündür doğru düzgün bugun de aşağıma basıyor bazen idrarımı kaçıracak kadar basıyor hadi hayırlısı

Çağla çok sevmem ama erik çıksa çok güzel olur :KK200: Geçen gün eşim bir markette sormuş 3 adet 100 tl demişler :skandal:
Ben cağlayi daha cok seviyorum :D kilosu 25 liraydi. İki hafta icin de daha da duser eksik etmem evden. Erige pek pahali demis bizim burda yine daha ucuz. Ama yine de o parayi vermem :D

Kızlar aldığımız ağız mendillerinide çamaşırlarla birlikte deterjanlamı yıkıyoruz :deli:
Hay allah razı olsun, hastane çantasına ağız bezi koymadım, ben de yıkayayım, granül sabunla yıkarım. Bir de ütüledik mi ohhh mis gibi sileriz küçük ağızlarını:emir_bebek: emerken süt falan sızınca baya lazım sanırım onlar

Back
X