- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #29.961
Bide dogumu var bunun .Dusundukce nefes alamiyorum.Polar battaniye ben de almadim. Bir tane peluş var ama kullanacagimi dusunmuyorum. Hediye geldi. Biraz kız esyasi gibi. Pembeli kalpli falan kenarlari islemeli. Sanirim onu kizim olursa diye ayiririm :) bir tane kalin klasik battaniyelerden var. O da pembe aslinda o da hediye geldi ama onu hastane donusu sarmak icin kullanacagim. Eve gelince de nevresim takacam ustune. Doger battaniyeleri hep penye battaniye ve muslin.
Masallah kuzucuga. Korkma bir seyi yoktur insallah. Sen sıkıntı yapma.
Ay ben de hicbir sey asermedim ya. Bir tek daha hamileligimi ogrenmeden canim iki gece ust uste o kadar cok mercimek corbasi istedi ki(normalde hic sevmem) kalkip iki gece de yaptim dudukluyu tek basima bitirdim. İkinci gece zaten icime kurt dustu acaba mi diye? Ve sonuc hamileydimeger o asermeden sayiliyorsa bir tek mercimek corbasi aserdim. Sayesinde gebeligimi ogrendim.
Saglikla kollarimiza alalim da. Uykusuzlugu falan cicek gibi olur onlarin.
Ya bu insanlar ne kadar anlayissiz ya. Neden hamile kadina misafirlige giderler! Benim de yatili gelen cok oluyor. Her seferinde de ayri yorgunluk. Gelen misafirin yatagi yorganiyla esim ilgilendigi halde ben yoruluyorum. Bir de tamamen benim ustume kalsa ne olur acaba?
Ben bebeklemi ilgilenicem gelen gidenlemi.
Aile binasinda oturursam olacagi buydu tabi