- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #30.201
Olabilir ya cok rahatsiz bir durum.Canm yeyip yattığını için oluyor sanırım. Mide hazmetmemis oluyor. Benim gün içerisinde bişey yeyip uzandigimda bile oluyor .
Hey masallah koca insan dogurmus ablanHahaha bende bu artisa gore hesapladim hatta aldogi gramdan 100 gram eksik tutarak hesapladim haftalik alacagi grami. 5 hafta sonra dogursam 5 bucuk kilo doguyo. :) ama sasirmadim cunku bizim ailede genetik herkes kilolu bebek dogurur en son ablam 5 bucuk kilo normal dogurdu. Tabi tobe etti sonra. Bizim ailede en zayif dogan bile 4 kilodur. Sanirim 3 bucuk 4 olunca cesaret edemem normale kuzum ya.

Aynen ben de oyleyim. İnternetten aliyorum. Calismadigim icin de genel de mesai bitimine dogru aliyorum. Hastane bombos oluyor. Zirt pirt doktorun odasina dalan olmuyor. Nst icin sira beklemiyorum. Rahatim yani yarim saatte isimi halledip dönüyorum. Basta ben de cok sıkıntı cektim devlette. Kafama gore doktor bulamadim. Hastanenin sistemini çözemedim. İnternetten randevu almak yerine gidip ordan randevu alip saatlerce beklemeye kalkistim falan. Ama suan cok memnunum. Son kontrolumde doktorum beni hatirladi 1 ay once gitmistim en son. O bile mutlu etti yaniDevlet hastanelerini begenmiyenler boyle gereksiz dusunceler icine giriyor. Anliyorum cogu Devlet hastanelerinde ilgi alaka belki daha az olabiliyor ve kalabalik oluyor. Ama sen doktorunden ve sistemden memnunsan buna kimse laf edemez benceBende Devlete gidiyorum randevumu internetten aliyorum, saatim gelir gelmez veya daha once bile iceri cagiriliyorum
ve doktorumdan cok cok cok memnunum gercekten bukadar ilgili alakali bi doktor devlet hastanesinde bulduguma cok mutluyum. Baska arkadasim ozele gidiyor ve onun doktoru hic dogru durust bilgi bile vermiyormus hatta azarlar gibi bile yapiyor diyor. Konu Ozel veya Devlet degil.. Onemli olan doktorun hastalarla olan iliskisi. Ozelde'de dogursan seni el ustunde tutan hemsireler veya doktorlar yok yani![]()

Evet kayserideyim. Basta doktorumu bulup düzene alisana kadar ben de memnun degildim. Hatta buraya gelip isyan da etmisimdor kesin. Ama suan cok memnunum. Doktoruma alistim sevdim. Evimin dibinde. Rahatim yani.minikoglan sen nerdeydin canım Kayseri miydi...öyleyse eğer kurban olsunlar devlet hastanesine...ne zaman girsek eğitim araştırmada yarım saat içinde her işimiz bitiyordu...ben Develi ye gidebilsem orda küçücük devlet hastanesinde süper doğum yaparım...Kıl dönmesi ameliyatı olmuştum lise 2 deyken mükemmel bir genel cerrahi uzmanı doktorum vardı zaten küçük yer hemşireler sağlıkçılar tanıdık prensesler gibiydim...o kadar para veriyoruz da özelde ne yapıyorlar sanki...zaten bu Bursa nın sağlık sistemini sevmedim sağlam insanı hasta ederler...Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın