• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım, benim tsh değerim 0,38-5,33 aralığında olması gerek diye bildirilen raporda 4,69 çıkmıştı en son 1 ay önce yaptırdığım tahlilde. Kadın doğum doktorum yüksek olduğunu belirtti, dahiliyeye göster problem olabilir dedi. Ancak bir kaç kere dahiliyeye göstermeme rağmen normal değer aralığında görünüyor bir sıkıntı yok diye dönüş aldım. Ama kendi doktorum ısrarla yüksek diye belirtiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? :110:
Benim kadın dogumcuda 3.5 altında olması yeterli diyo hepsi ayrı şeyler söylüyor doktorların kimin dediğini yapicagimizi şaşırıyoruz artik

Kızlar bizim beşiğimiz dün geldi çok şülür bebekonfordan sipariş verdik pazartesi verdik çarşamba elimize ulaştı paketlemesi falan çok güzel özenli göndermişler beşik alacak olanlar bakabilirsiniz sitesinden.
Hayirli olsun canim. Allah icini saglikla doldurmak nasip etsin.

Bu ara nedende çok pis doğurasım var ya :eğlence:hayır yani daha erken ama bizim kuzın anası aceleci :) inşallah bana ayak uydurmaz o da erken gelmeye kalkmaz :63:artık psikolojik midir nedir anlamadım eşine diyorum akşam yatarken etrafı toplu burakalım ( ki hiç huyum değildir) ne olur ne olmaz doğurursam kesin ananlarda gelir evi pis görmesinler . O da diyor daha bi dur bi nisan gelseydi en azı dan ne doğurması . Herkes erken doğum başıma gelmez diye düşünür ben de başıma gelir diye :işsiz:hayır doktorda hiç riskin falan var demedi ben niye böyleyim ki :KK48:

• Beğen
Reactions: tmz
Bugun yine çok işim var. Neden bu işler bitmiyor :/ valla yerimden kalkasim yok ama kalkmaz zorundayim.
Önümde kurumuş çamaşırlar dağ gibi duruyor katlanmayi bekliyo ben aldım elime cayimi içiyorum :dondurma:mutfak toplamı ak kahvaltı bulaşıkları makineye dizilcek ah ah ama.keyfim.ne zaman gelirse o zaman yapicam :hamarat:

Bu ara nedende çok pis doğurasım var ya :eğlence:hayır yani daha erken ama bizim kuzın anası aceleci :) inşallah bana ayak uydurmaz o da erken gelmeye kalkmaz :63:artık psikolojik midir nedir anlamadım eşine diyorum akşam yatarken etrafı toplu burakalım ( ki hiç huyum değildir) ne olur ne olmaz doğurursam kesin ananlarda gelir evi pis görmesinler . O da diyor daha bi dur bi nisan gelseydi en azı dan ne doğurması . Herkes erken doğum başıma gelmez diye düşünür ben de başıma gelir diye :işsiz:hayır doktorda hiç riskin falan var demedi ben niye böyleyim ki :KK48:
Seninki 41 haftaya kadar beklerse sasirmam :olamaz:

Günaydın kızlar, herkes yıkamış ütülemiş hazırlanmış galiba. Ben daha yıkayamadım kıyafetlerimizi bir sıkıntı çıkmazsa bu hafta yıkayıp dolabına yerleştirip çantamı da hafta içi bir akşam hazırlamayı düşünüyorum. Ben orta boy valiz aldım 2 tanede hurç aldım. Bebeğimin ve benimkini ayrı hurçlara koyup valizle götüreceğim iki çantayla uğraşmayıp toplu olsun istedim. Orda hemen birşey lazım olduğunda hurcu çıkarırız. Bende çalışabilir raporu almıştım 10 gün önce gittiği yere kadar gideceğim ama bugün iyice ağırlaştığımı hissediyorum hele birde grip oldum yeniden her yerim ağrıyor. Ihlamur falan içiyorum ama faydası olmadı :KK43: Allah yardımcımız olsun. Bende gurbetteyim ailemde ki herkes çalıştığı için gelemiyor annemde dahil. Kayınvalidem alt katımda yemeği yer çıkarım onun dışında diğer şeylere pek yardımı yoktur. Temizlik deseniz yapamıyorum zaten en son 2 hafta önce eşim yapmıştı. Bugün böyle mutsuz uyandım cidden ne olursa olsun bir abla bir anne olacak yanında insanın :KK43:
Bende bekliuorum hala yikamayi ertelersemde gec olacak sanki
Günaydın kızlar size birşey soracağım bacağımın üst tarafında tam çamaşırımın ladtiğinin az aşağısında kıl dönmüş şişmiş yaa pantolon falan sürttükçe çok acıyor geçen yazda olmuştu işaret parmağımdan biraz uzun kıl çıkmıştı jilet kullandığım için oluyor şimdi ben bu kıldan nadıl kurtulcam ucu beyazlamamış daha patlamaz yani bilgisi olan varmı
Canim hicbi bilgim yok doktoruna sor istersen .
Cok zor bisey o ya

merhaba kızlar bişe soracam ben su içtikçe akıntım fazlalşıyo kokuyom acılmam mı oluyo diye
Allah korusun ya benim de akintim cok fazla .
kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum maşallah size:KK9: çok yazamıyorum ama rahatsızlığı olan arkadaşlarıma yazdıklarınızı okurken hep dua ediyorum :) benim izin almama daha çok var, hatta çalışabildiğim kadr çalışmak istiyorum çünkü evde sıkılırm o kadar zaman ne yapıcam , hafta sonu bile kendime yapacak iş buluyorum, ama bu aralar biraz zorlanmaya başladım özellikle uyku konusunda , gün içinde o kadar çok uykum geliyor ki çok kötü oluyorum yatıp uzanacak bi yerde yok iş yerinde, işim masa başı ama mesai saati çok uzun geliyor sabah 8.30 da çıkıp akşam 19.00 da evde oluyorum :oha: bence hamileler için fazla, Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah :)
Allah kolaylik versin canim .saatler bencede fazla
Kızlar bu catı agrısı nasıl bişey 3-4 gündür bendede hiç olmayan bi agrı var bacaklarımın arası resmen kemiğim agrıyo hissediyorum dayanılmıcak kadar değil ayaga kalkıp yürüyünce oluyo genelde bide gece yatakta dönerken
Ay o agri bendede var .doktorada gitmeme cok var .
Hanımlar kızımın kapı südümü dün akşam yaptık eşimle ismi için harfler kaldı oğluşumunda çiçeklerin yapıştırması kaldı onuda yapınca atarım bugünde taç terlik olayına gircez inşallah
Cok guzel duruyor canim kolay gelsin .bnde tamamlayamadim daha
Bugun yine çok işim var. Neden bu işler bitmiyor :/ valla yerimden kalkasim yok ama kalkmaz zorundayim.
:(
Aynen al bendende o kadar yaa yap yap ayni .isleri tutup cope atasim gelio bazen

Kızlar bizim beşiğimiz dün geldi çok şülür bebekonfordan sipariş verdik pazartesi verdik çarşamba elimize ulaştı paketlemesi falan çok güzel özenli göndermişler beşik alacak olanlar bakabilirsiniz sitesinden.
Aa neguzel kurulunca fotograf at canim gozumuz senlensin :KK76::halay:
Bizimkide geldi bugun kurulacak bekliyorum heyecanla .
Bebekonfordan o da .
Ins bi sorun cikmaz

Allah korusun ya benim de akintim cok fazla .

Allah kolaylik versin canim .saatler bencede fazla

Ay o agri bendede var .doktorada gitmeme cok var .

Cok guzel duruyor canim kolay gelsin .bnde tamamlayamadim daha

:KK43:
Aynen al bendende o kadar yaa yap yap ayni .isleri tutup cope atasim gelio bazen
Tamamlarız inşallah yavaş yavaş

:KK70:cok guldum bende boyle diyorum .bi ara fena takmistim kafaya ya olursem ev daginik olursa gelen giden laf eder diye 40 derece atesle temizlik yapiyordum.az manyak degilmisim.
Zorla terkettim o huyumu ..
Hala icimde var o :olamaz:

Aa neguzel kurulunca fotograf at canim gozumuz senlensin :KK76::halay:
Bizimkide geldi bugun kurulacak bekliyorum heyecanla .
Bebekonfordan o da .
Ins bi sorun cikmaz
Güle güle kullanın sizde inşallah ben hemen kurmayacağım kuzum daha erken diye düşünüyorum benim kızım şimdi hiç inmez onun içinden dur deyip engellesem üzülür nisanda kurarız herhalde uyku setini yıkayacaktım hava yağmurlu sonraya kaldı

Boyu kaç çıkıyo canım senin haftalar arası sanırım seninki kısa olduğu için gerçi ölçümdede boyu iyi çıkıyo senin ultrason bu işte dünyaya gelinceye kadar herşey dicekler bakalım kısa uzun kilolu zayıf sonucu kucakta görücez
Şuan 42 cm çıktı canım bir hafta geri gösteriyordu. Ama 20 gün önce kilosu geriydi boyu tam uyumluydu.

:KK70:cok guldum bende boyle diyorum .bi ara fena takmistim kafaya ya olursem ev daginik olursa gelen giden laf eder diye 40 derece atesle temizlik yapiyordum.az manyak degilmisim.
Zorla terkettim o huyumu ..
Hala icimde var o :olamaz:
Ya bnde hiç böyle değilim hamilelik değiştirdi galiba beni :)

Günaydın arkadaşlar,
Daha benim de hiç bir eşyam hazır değil maalesef. Çalıştığım için ne eşyaları yıkamaya ne de ütülemeye hiç vaktim olmadı. Çok şükür ailem yanımda ama ailemize uzun süreden sonra bir bebek katıldığı için herkes tecrübesiz galiba :) henüz beşiği dolabı bile alınmadı :olamaz: en son 3 hafta önce kontrole gittiğimde bebiş 990 gr dı. Doktorum ben biraz küçük ölçerim dedi. Ama yine de biraz geriden geliyor demişti. Yani daha 1000 gr olduğunu görmedik. Pazartesi kontrolümüz var umarım normal ağırlığına gelmiştir :110: doğumda verilecek eşyalar sadece takım olarak alınan hastane çıkışı mı acaba ? :KK64:

Hemşirelere sadece hastane çıkışını verirsin canım, ek birşey isterlerse sana söylerler zaten. Doktorun kendi demiş ben biraz küçük ölçerim diye kilo alır o daha kaşar peynir ye bol bol bana doktorum öyle söylemişti. Bende çalışıyorum o yüzden daha yıkama ütüleme işine geçemedik. Allahtan benim eşya olarak hiçbir eksiğim kalmadı sadece hastane çantam ve bebişin kıyafetleri kaldı onun dışında ben herşeyi bitirdim alınacak olarak. Sende eksiklerini biran önce tamamlasan iyi edersin. Artık ağırlaşıyoruz herşey hazır olsun için rahat olsun canım.

Lansinohun göğüs ucu kreminden herkes çok memnun bütün yorumları takip ediyorum genelde. Doktorum bana da başlamam gerektiğini söylemişti. Aldım ancak henüz başlamadım. Mart bitsin ondan sonra başlarım diye bekliyorum :KK48:
3 sene önce oğlumda hamileliğin son 2 ayı lansinoh krem kullandım ama malesef bi etkisi olmadı . Oğlum emerken ilk zamanlar kanla karışık süt geliyordu ve ben ağlayarak emzirdim:KK43: göğüs uçlarım cok fena yara oldu Resmen, aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum . Daha etkili çözümler lazım bana

Canım şekerim yok ve hergün portakal suyu içiyorum normalde de çok severim hamileliğimde de hep içtim ama bu 4. grip oluşum. Tahlillerimi daha yeni yaptırdım hiç bir sıkıntım yok değerlerim gayet iyiydi. Kendine dikkat eden de bir insanım ama anlamadım bende :KK43: Ha gayret hasta olmadan doğururum diyordum ama yine oldum. Ki normalde kolay kolay hasta olmuyorum. Hamilelikte hep oldum bünye değiştiği için sanırım :KK43:
Anladım canım bünyesel tamamen demekki. Belki eşinden falan bulaşıyordur ya da toplu ortam iş ortamı çabuk kapıyorsundur. Allah beterinden korusun grip de zor ama geçecektir bu da
Kantaron yağı sürdüm canım çok sağol sarımsağıda deneyeyim daha uçlanmamış iltihabı topluyor şimdilik uff yaa zaten vücudumu zor gezdiriyorum bide bu çıkınca dahada zorlanıyorum:KK43:
Şifa olsun inşallah canım zaten vücut olarak bitmiş durumdayız ekstradan tırnak batsa o bile zor geliyor haklısın. Ki kıl dönmesi zor birşey
Kızlar bu catı agrısı nasıl bişey 3-4 gündür bendede hiç olmayan bi agrı var bacaklarımın arası resmen kemiğim agrıyo hissediyorum dayanılmıcak kadar değil ayaga kalkıp yürüyünce oluyo genelde bide gece yatakta dönerken
Aynı tarif ettiğin şey canım. İkinci hamileliklerde daha sık oluyormuş rahim aşağıda olduğu için

Back
X