- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
sıcak torbasımı hic duymadım canım korum belden uyuşmalı deği dimi spinal meme ucu kremini bir ay once baslayın arkadaşlarBen de böyle hazırlamayı düşünüyorum ben birde sıcak su torbası koyacağım yanıma ilk doğumum spinal anestezi oldu anestezi vücuttan atılırken müthiş bir kramp yaşadım drum sıcak su torbası koydurdu boynuma birde meme ucu için krem koymayı unutmayın
evet canım alalım temiz olur hamile pantolonu sıkıntı olmuyor lastikli yaTeşekkürler canım gayet güzel bir liste olmuşhastaneden dönerken ne giyeceğiz peki? Sezaryenli olursak pantolon giymek zor olmaz mı? Yedek elbise falan mı alsak yanımıza
Belden uyuşturmalı canım benim için doğum sonrasının en kötü anı oydu kendimi yataktan atacaktım nerdeyse boynuma giren kramptan dolayı hemen sıcak su torbası uygulattı drum rahatlamıştımsıcak torbasımı hic duymadım canım korum belden uyuşmalı deği dimi spinal meme ucu kremini bir ay once baslayın arkadaşlar
Evet canım ya ne hayallerle gitmiştim kurdela basımda fotolar cekilecektim dogumdan sonra pert birde yürüryüş yapılacakBelden uyuşturmalı canım benim için doğum sonrasının en kötü anı oydu kendimi yataktan atacaktım nerdeyse boynuma giren kramptan dolayı hemen sıcak su torbası uygulattı drum rahatlamıştım
bebege,
*10 lu hastane çıkışı (ağız bezi vs 10 lu sette oldugu icin hic yazmiyorum)
*yedek olarak 5 li zıbın seti
*6 tane bebek bezi
*emzigi,emzik kutusu,her ihtimale karşı biberonu ( tabi kaynatmayı unutmayın)
* göbekbagı
*ıslak mendil(yebidoğan)
*pişik önleyici krem ,
*ana kucağı portbebe
*bataniye kundak
* arkadaşlar bi bardak ve bir cay kaşıgı almanınızı tavsiye ederim süt gelmeyince kaşıkla mama vermek zorunda kalabiliyosunuz hastanede arıyosunuz sıkıntı oluyor
kolonya,peçete, ve misafirlere ikram edilecek mahnet cikolatalarıda unutmayalım
ay çok mantıklı böyle havada bahar havası olursa elbise daha kullanışlı olur ama tabi altına yine çorap lazım sonuçta giyilir mi öyle ağrılı falan. hamilelik pantolonu ile çıkarız yine.Teşekkürler canım gayet güzel bir liste olmuşhastaneden dönerken ne giyeceğiz peki? Sezaryenli olursak pantolon giymek zor olmaz mı? Yedek elbise falan mı alsak yanımıza
Ayy şöyle askılı elbiselerden inçe bi hırkayla giyilmez mi çorapsız, nasılsa arabaya bincez. Estire estire serin serin gideriz kızay çok mantıklı böyle havada bahar havası olursa elbise daha kullanışlı olur ama tabi altına yine çorap lazım sonuçta giyilir mi öyle ağrılı falan. hamilelik pantolonu ile çıkarız yine.
Ayy şöyle askılı elbiselerden inçe bi hırkayla giyilmez mi çorapsız, nasılsa arabaya bincez. Estire estire serin serin gideriz kızkaç aydır sıcak basmalarından fenalık geldi zaten, iyi ki yaz hamilesi değilim
tesekkürler bilgi alısverişi yapalım kızlarbunlar cok mantıklı olmuş listeee :)
suan yanıyorum ama ozaman corap gerekecek bide ayaklar hep kanama oluyo yaevet ben öyle yapıcam xxl bi elbise üzerine hırka tamam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?