2018 Mayıs annelerinin kıymetlilerine aldıkları ciciler ve hazırlıklar

kızlar hastane cıkısı ve avent emzik alan varmı internetten yardımlarınızı bekliyorum
Ben bir 10 lü bir takım elciwaikikiden aldım 60 tl falandı sanırım. Bir takım daha alicam fakat ona daha çok özenip alıcam. Onun haricinde bir sürü kıyafet ve bakim ürünlerini aldım. Hatta göğüs pompasıda aldım. Biberon emzik gecelik bir-tek onları 8. Aya bırakayım ozamana kadar diğer herseyini alayım diye düşünüyorum.

Birebir danışıp almak daha iyi sanırım emzik biberon tarzı şeyleri almak

biberon ve emzikte avent ürünleri..
konak önleyici sampuan, kremler vs icin Mustela..
yumusak pamuk cıtcıtlılar, hastane cıkısı icin mamino idil baby...
gögüs kremi lansinoh
aldığım ve internette arastırdıgım güzel ürünler.

aventi kullandım lansinoh kremide cok iyiler kremi bir ay önce sürdüm masallah ne yara oldu nebişe

ben ne beğenirsem onu alıyorum hahaha gerekli ihtiyaçlar listesi ile gidip harici ne varsa alıyorum ilk bebek heyecanından olsa gerek

gunaydin❤ben.daha yeni basladim alis verise.biberon emzik emzik askisi unibaby yenidogan.sampuan islak mendil bebe yagi bliss baby pisik kremi jonsons baby bakim kremi falan aldim.kendime 1tek gogus pedi aldim henuz unibabyden.stoklamayi.dusunuyorum ilk.bebegimde cok gerekli olmustu.onumuzdeki ay diger eksikleride tamamlayacagim insallah :)

Canım ben bir takım cassiopeden aldım 10lu 160 tl.1 takım soobe den 8 li 40 tl idi trendyolda indirimden alfım. Emziği de ikilisini 25tl ye özdilekten aldım o da indirimdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…