2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

dream3416

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
5.857
7.961
118
Kızlar merhaba,
4 senelik evliyim.
4 senedir hiç korunmadık ancak çocugumuz olmadı.
bir klomen denemem ve geçen yaz iki olumsuz aşılamam var.
Bu ay sonu tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Birlikte paylaşımda bulunabiliriz diye düşündüm.

Bizdeki sorun eşimdeki sperm hareketlerinde azlık , morfoloji sorunu ve bende hafif pco .

Bursa fakültede olacağım tedavimi.

Hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer tedavin Aynı problemler ben de var maalesef 1 negatif aşılama 2 negatif dondurulmuş transfer ve Bursa :)

Hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer tedavin Aynı problemler ben de var maalesef 1 negatif aşılama 2 negatif dondurulmuş transfer ve Bursa :)
sen nerede yaptırdın ?
2 negatif dondurulmus transfer nasıl oluyor
2 negatif tüp mü:)

Ben Antalya'dayım. Bir tüp bebek merkezinde eşimin analizi kötü çıkmıştı, başka tüp bebek merkezinde iyi çıktı. Bir anlam veremedik ama bunun dışında bir sıkıntımız yok. Ama artık yaş itibari ile düşündük.

Ben Antalya'dayım. Bir tüp bebek merkezinde eşimin analizi kötü çıkmıştı, başka tüp bebek merkezinde iyi çıktı. Bir anlam veremedik ama bunun dışında bir sıkıntımız yok. Ama artık yaş itibari ile düşündük.
evet arada fark olması ilginç gerçekten
yaşın kaç peki
umarım güzel sonuclar alırsınız .

Ben de şu ara iğnelerimi oluyorum. Ayın 23 ünde tekrar randevumuz var. Yumurtaların gelişimine bakılacak... ilk denememiz.
Sorun sperm sayısı azlığı, hız, morfoloji.

Biz de 4 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık, hamile de kalmadım.

Merhaba Antalya’da hangi merkezdesiniz tüp bebek için

Merhaba ben de adetimin 3. günü Mayısın 14 ünde ilk tüp bebek deneyimime başladım.
38 yaşımdayım. dün yani iğnelere başlamamın 6. günü 19 mayıs ctesi günü kontrole gittim sadece 2 yumurtam gelişmiş onlarda 13mm falan
fazla iyi bulmadı sanırım
yarına kadar iğnelere devam edecekmişim. birde çatlama önleyici iğne verdi ek olarak. yarına kadar diğer küçük olan yumurtalar da büyür mü dersiniz. ve 13mm olanlar ideal büyüklüğe ulaşır mı

Merhaba ben de adetimin 3. günü Mayısın 14 ünde ilk tüp bebek deneyimime başladım.
38 yaşımdayım. dün yani iğnelere başlamamın 6. günü 19 mayıs ctesi günü kontrole gittim sadece 2 yumurtam gelişmiş onlarda 13mm falan
fazla iyi bulmadı sanırım
yarına kadar iğnelere devam edecekmişim. birde çatlama önleyici iğne verdi ek olarak. yarına kadar diğer küçük olan yumurtalar da büyür mü dersiniz. ve 13mm olanlar ideal büyüklüğe ulaşır mı
Günde iki mm büyüyormuş yumurtalar canım içini karartma inşallah büyür iğnelerimin dozu ne kadar

merional 300ml kullanıyorum
dozajını değiştirmedi
sadece yanında çatlama önleyici başka bir iğne verdi
Tarlusal hapı verdi banada ne için veresiniz dedim yumurtaların kendiliğimden çatlamaması için dedi ama bu adet söktürücü

Tarlusal hapı verdi banada ne için veresiniz dedim yumurtaların kendiliğimden çatlamaması için dedi ama bu adet söktürücü

senin yumurtalar kaç mm
ben de baktım turlusal a adet söktürücü olarak geçiyor ama illahaki vardır doktorunun bir bildiği
bana cetrotide iğne verdi yumurta çatlamasını önlemek için
demek ki farklı bir tedavi yöntemi uyguluyor senin doktorun

Back
X