2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cnm nasılsın ? Bebis nasıl cinsiyeti öğrenmiş sindir artık. Bayadir göremiyorum seni forumda. İnş hersey yolundadir.

selam canım valla ben arada bakıyorum forma ama kimse yazmayınca bende yazmadım
iyiz çok şükür ikili testlerimizi yaptırdık demir ilacı ve vitaminlere başladık 2 hafta sonra renkli ultrasyon yapılacak
bebeğim erkek dedi dr. 14 haftamda bayada uğraştı görmek için o zamandan bu zamana dr. gitmedim
cumartesi yeni bir hastane ve dr. önerisi için gideceğim tanışmak için hemde muayne olurum cinsiyetine tekrar bakarlar erkek dendi çok uğraşınca belki yanlış görmüştür diye kendimi çok kaptırmuyorum ama oğlum diye seviyorum
çok kilo altım 54 ile başladım şuan 62 kilo oldum :kk77::anneadayı:
sen nasılsın neler yapıyorsun ?
bu arada benim tedaviden kalan ilaçlarım var birde yanlışlıka biz ikitane çatlatma iğnesi almıştık biri duruyor onları ihtiyacı olan birine vermek istiyorum

bu arada senin profil resminden anladığım kızın olucak galiba hayırlısıyla al kucağına
:):eek::KK200::anneadayı:
Evet cnm kız :KK200: sağlıkla kavusuruz inşallah. Bnm bugün moralim bozuk biraz detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bebek iyi ama serviks de kisalma varmış ona taktım kafayı. Progestan a başladık tekrar. Bebek iyi olsunda igne vurulmaya bile razıyım . Rabbim yardımcımız olsun:cry:

Evet cnm kız :KK200: sağlıkla kavusuruz inşallah. Bnm bugün moralim bozuk biraz detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür bebek iyi ama serviks de kisalma varmış ona taktım kafayı. Progestan a başladık tekrar. Bebek iyi olsunda igne vurulmaya bile razıyım . Rabbim yardımcımız olsun:cry:

Canım yani ne anlama geliyor çok anlamadım morelini bozma lütfen
Bol bol dua et inşallah hiç birşey olmayacak kızını güzel güzel hayırlısıyla kucağına alırsın allahım yardımcın olsun çok anlamadım konuyu ama herşey güzel olucak pozitif ol kızını üzme

Canım yani ne anlama geliyor çok anlamadım morelini bozma lütfen
Bol bol dua et inşallah hiç birşey olmayacak kızını güzel güzel hayırlısıyla kucağına alırsın allahım yardımcın olsun çok anlamadım konuyu ama herşey güzel olucak pozitif ol kızını üzme
Hep dua ediyorum cnm Rabbim korusun meleklerimizi. Rahim boyu uzunluğunda diğer adıyla serviks de kisalma olmuş cnm. Normalde 28.haftaya kadar sabit sonrasında gebelik ilerledikçe kisalma başlıyor. Şuan 40 mm olması lazım bnm 33 mm çıktı. Dr progestan a başladı inş hersey yolunda gider.

İnşallah allahım korusun
Te
Hep dua ediyorum cnm Rabbim korusun meleklerimizi. Rahim boyu uzunluğunda diğer adıyla serviks de kisalma olmuş cnm. Normalde 28.haftaya kadar sabit sonrasında gebelik ilerledikçe kisalma başlıyor. Şuan 40 mm olması lazım bnm 33 mm çıktı. Dr progestan a başladı inş hersey yolunda gider.

Günaydın canım
İnşallah rabbim korusun sen gönlünü ferah tut

Arkadaşlar merhaba bendr bu ay tüp bebek ile hamile kaldım tüp bebek dr ummilaçlara 10. Haftaya kadar devam dedi ama kendi dr um şimdi keseyi gördüğümüz için estrofemi bıraktırdı sizce hangisi doğru
Bennde tüp bebek doktorumda devam ediyorum
Kalp atışını görene kadar yani 6 haftaya kadar kullanacağız
Günde 6 tane içiyorum
Sonra 4 e düşürecek günde

Günaydın hanımlar
Ben dün 1 ay sonra kontrole gittim bebeğim bir ay önce erkek denmişti dün yeni hastane yeni dr başladım ve bebeğim kızmış dendi şok oldum aslında ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hep içimden kız geçiyordu ama erkek diyince. Ve 1 ay boyunca oğlum diyip sevdim karnımı ismini Bile koyduk derken kız dendi şaşkınlık oldu kız olmasına üzülmedik şükür allahıma cinsiyet ayrımımız asla yok ama erkek diye alıştık şuan şaşkınız varmı benim gibi cinsiyet 1 ay sonra farklı oldupunu öğrenen

Günaydın hanımlar
Ben dün 1 ay sonra kontrole gittim bebeğim bir ay önce erkek denmişti dün yeni hastane yeni dr başladım ve bebeğim kızmış dendi şok oldum aslında ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hep içimden kız geçiyordu ama erkek diyince. Ve 1 ay boyunca oğlum diyip sevdim karnımı ismini Bile koyduk derken kız dendi şaşkınlık oldu kız olmasına üzülmedik şükür allahıma cinsiyet ayrımımız asla yok ama erkek diye alıştık şuan şaşkınız varmı benim gibi cinsiyet 1 ay sonra farklı oldupunu öğrenen
Kordon bazen karıştırılıyor bana da erkek dediler haftaya kontrolüm var yine teyit ettirmeyi düşünüyorum bende olabilir hatalar

Günaydın hanımlar
Cnm 16.haftadan önce söylenen de değişme olabiliyor banada erkek dendi ama daha 12.haftada çok erken dedi dr. Sağlıkla gelsinler kız erkek farketmez mucize onlar. Hayırlı olsun kızın :KK49:

Cnm 16.haftadan önce söylenen de değişme olabiliyor banada erkek dendi ama daha 12.haftada çok erken dedi dr. Sağlıkla gelsinler kız erkek farketmez mucize onlar. Hayırlı olsun kızın :KK49:

Aminnn canım sağlıkla gelsinler
İnatçı kızımız 5.güne kadar embriyo okarak savaştı transferden sonra annesine tutunmak için aynı şekilde savaştı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah ❤️

Aminnn canım sağlıkla gelsinler
İnatçı kızımız 5.güne kadar embriyo okarak savaştı transferden sonra annesine tutunmak için aynı şekilde savaştı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Maşallah cnm. Amin inşallah. Rabbim o günleri nasip etsin. Bekleyen isteyen herkesede müjdeli haberi almayi nasip etsin cnm.

Back
X