- Konu Sahibi Minikkk001
-
Korkular bu arada çok normal mümkünse kitap okumanı tavsiye ederim içini rahatlatır epiduralli normal doğum çok sık yapılıyor artık ama doğru nefes ve ıkınmayı öğrenmelisin hayırlısı olsun hakkında çatı konusuna gelince artık çatı muayenesi rutinden kalktı ama açılman var mı diye son zamanlarda yapabiliyorlar biraz yapan kişiyle iletişimine bağlı kasılıp kasılmaman yine başka bi doktordan görüş almak istemen çok güzel eğer dedikleri gibiyse yapacak bişey yok anne bebek dostu sezaryeni araştırıp talep edebilirsinSlm kızlar bende 34. Haftamı bıtırıyorm ınsallah dogumla ılglı korkularım basladı epidural normal ıstıyorm ama catı konusunda tedrgnm ilişkıde fln cok zorlanma yasıyordm öncekı muayenelerde dr vajınal kemıgın basık normal dgumu zor yaparsın demstı bu doktorum ne dıyeck bakalm ama korku basladı hafıften sizler ne durumdasın dgumu nasıl dusunuyosunuz
Düsünceler,düsünceler.. hem heyecan hem korku degısık bı duygudayım ınsallah rabbım yardımcımız olsun nefes egzersızlerıne bakıyorm ama ne kdar etkılı olur bende bılemıyorm ınsallah sende hayrlsyla sag salim kucagına alırsın canım allah yardmcımız olsunKorkular bu arada çok normal mümkünse kitap okumanı tavsiye ederim içini rahatlatır epiduralli normal doğum çok sık yapılıyor artık ama doğru nefes ve ıkınmayı öğrenmelisin hayırlısı olsun hakkında çatı konusuna gelince artık çatı muayenesi rutinden kalktı ama açılman var mı diye son zamanlarda yapabiliyorlar biraz yapan kişiyle iletişimine bağlı kasılıp kasılmaman yine başka bi doktordan görüş almak istemen çok güzel eğer dedikleri gibiyse yapacak bişey yok anne bebek dostu sezaryeni araştırıp talep edebilirsin
Canim neler ogrendin bize biraz bahsedebilir misin?Bn doğal doğum için eğitim aldım ondan eğer zorunlu bir durum olmadığı müddetçe hiç bir müdahale olmadan doğumumu yapmayı planlıyorum çok çok güzel bir hastanede buldum öğrendiğim herşeyi uygulayabileceğim doktorumda rahat bir doğum yapabileceğimi söyledi inşallah şu an 36+5teyiz bakalım hayırlısıyla 1 2haftaya bekliyorum kızçemi bu hafta doğum pozisyonumuzu almışız hafif hafif sancılarım çıktı nstde aşağı inmiş bebeğim herkese sağlıklı doğumlar diliyorum
Gebelik okuluna gittim uzunca bir süre orda anlatılanları kısaca üstünden geçersem sancılarla başetme yöntemleri normal doğumun evreleri ne olursa direk sezaryen olmalı onları bi araştırın bide seçeneğin var mı diye sen sormasanda yanındaki yakının senin tercihlerini mutlaka bilip doktoruna uygulatmalı bi liste hazırlayabilirsin hangi durumlarda suni sancı verilmesi gerekiyor yatmak zorunda kalmayacağın hareket etme özgürlüğü sana verilmeli çocukla ten tene temas ilk 1saat çok önemli ister normal olsun ister sezaryan bu çok önemli anne bebek bağlanmasını ve süt uyarımını sağlıyorCanim neler ogrendin bize biraz bahsedebilir misin?
Doğal doğum için nefes teknikleri çok var ama mesajla anlatmam mümkün değil eğer vaktin varsa kendi şehrindeki gebelik okullarını mutlaka araştır 1gün 3saatlik bi eğitimle herşeyi öğrenebilirsinG Goncagebe mesela sanci duzenli bir sekilde girip girip cikiyor odamizdayiz sanciyi cekiyorum nasil nefes almaliyim sanci agrilarini dogru nefes taktigi azaltiyor deniliyor. Benim ikinci dogum ilki normaldi ama epidural normal oldugu icin nefes fln hic birseye dikkat etmedim cunku uyusuktum sanci hissetmedim.bunda epidural istemiyorum tamemen normal olsun istiyorm oyuzden soruyorum
Yok canim daha kimse yapmadı sanırım benim haftam felan kalmadı bitti 40 haftam doktur 1 hafta daha bekletcekSlm hanimlar nasilsiniz artik son haftalar dogum yapan var mi aranizda
Bolca yürüyüş yapmak günde 4 5 hurma yemek sıcak suyla duş almak meme başlarını uyarmak bide cinsel ilişki öneriyorlar tatlım 40haftayı geçenlere haberin olsun ahududu yaprağı çayıda önerdiler ama ona daha önce başlamak gerekiyormuşYok canim daha kimse yapmadı sanırım benim haftam felan kalmadı bitti 40 haftam doktur 1 hafta daha bekletcek
Bide bebeğinle konuşup rahatlatabilirsin hem kendini hem onu hayallerini nasıl bir doğum istediğinden bahsedip odaklanırsan bnce başlatırsınız hayırla sağlıkla gelsin inşallahYok canim daha kimse yapmadı sanırım benim haftam felan kalmadı bitti 40 haftam doktur 1 hafta daha bekletcek
Gelmeyi düşünmüyo daha yaramaz sizin kaç haftalikBide bebeğinle konuşup rahatlatabilirsin hem kendini hem onu hayallerini nasıl bir doğum istediğinden bahsedip odaklanırsan bnce başlatırsınız hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Yiyorum hurma yürüyüşte yapiyorum zaten çok yoruluyorum bitane oğlum var 1 buçuk yaşında durduruyor beni sagolsunBolca yürüyüş yapmak günde 4 5 hurma yemek sıcak suyla duş almak meme başlarını uyarmak bide cinsel ilişki öneriyorlar tatlım 40haftayı geçenlere haberin olsun ahududu yaprağı çayıda önerdiler ama ona daha önce başlamak gerekiyormuş
İnşallah sagsalim doğarlar artik bende w 38.haftamdayim , 30. Haftda doktor erken dogum riskiyle isi bıraktırdi kasilmalarim yuzunden ama hala ne sancim ne biseyim yokYiyorum hurma yürüyüşte yapiyorum zaten çok yoruluyorum bitane oğlum var 1 buçuk yaşında durduruyor beni sagolsun
Benimde vardı 30 haftalikken kasilmalrim magnezyum verdi geçmişti yarın suni sancı vericek bana kendi gelcegi yok diyoİnşallah sagsalim doğarlar artik bende w 38.haftamdayim , 30. Haftda doktor erken dogum riskiyle isi bıraktırdi kasilmalarim yuzunden ama hala ne sancim ne biseyim yok
Insallah kolay bi dogum olur canim belki bu sancilarin olmamasi rahat doguma isaret olur yada en azından oyle düşünüp rahatlayalim :) benimde yarin randevum var hayirlisi artik haberlerini bekliyoruzBenimde vardı 30 haftalikken kasilmalrim magnezyum verdi geçmişti yarın suni sancı vericek bana kendi gelcegi yok diyo
Slm kızlar bende 34. Haftamı bıtırıyorm ınsallah dogumla ılglı korkularım basladı epidural normal ıstıyorm ama catı konusunda tedrgnm ilişkıde fln cok zorlanma yasıyordm öncekı muayenelerde dr vajınal kemıgın basık normal dgumu zor yaparsın demstı bu doktorum ne dıyeck bakalm ama korku basladı hafıften sizler ne durumdasın dgumu nasıl dusunuyosunuz
Nasil oldun fundish dogmu mu bebeginYok canim daha kimse yapmadı sanırım benim haftam felan kalmadı bitti 40 haftam doktur 1 hafta daha bekletcek
İyiyim canım dogdu evet pazartesi günü evdeyiz şimdiNasil oldun fundish dogmu mu bebegin
Gözün aydın canim cok sukur kavustunuzİyiyim canım dogdu evet pazartesi günü evdeyiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?