2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Kızlar aranızda balık sevmeyip balık yağı kullanan oldumu. Hamileliğinde faydası oldumu kullandıysa... teşekkürler şimdiden ...
Balık yağı kullanmıyorum omega 3verdi ama her balık yağı iyi gelmiyor bebeğe ve sana kendi başına sakın alma doktor yazsın Canım illaki faydası oluyordur ama bildiğim kadarıyla onun iyi gelip gelmemesiyle alakalı bi değerlendirme yapılmıyor

Teşekkürler.. cevap verdiğin için. Bn ilk gebelgmde kullandim doktoruma danışmadan hani bi zararını görmedim . Ama sorucam kontrolüme gittiğimde danşcam

Merhaba, bende 28+5 deyim. Doğum sezeryan olacak o nedenle yapılmasında fayda varmış bebeği ve beni riske atmamak için. 8 yaşında bir kızım var ona hamileyken de yaptırmıştım. Sizler yaptırdınızmı?

Vitaminler ve omegalata devam.mi bayanlar benim doktorum.son kontrole gittigimde 32.haftada artik istersen vitaminleri birakabilirsin sen bilirsin dedi. Bende sevam ediyrm

Slm canim benim doktorumda net bisey söylememişti ama çalıştığım için almaya devam ediyorum bi zarari oldugunu sanmiyorum ekstrada kasılmalar icin magnezyum alıyorum, ne kadar kaldi doğumlariniza

Selam güzellikler 34 hafta bitti, dünden beri catimda ağrı var, sizler nasılsınız bu haftalarda olanlar? Bebek 2 hafta önce dönmüştü, acaba doğum kanalına mı giriyor yavas yavas?

Merhaba kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi acaba neler koydunuz neler olmalı
Bn ufaktan başladım hazırlık yapmaya 2takım 10lu hastane çıkışı
5tane ağız bezi
10tane bebek bezi
1paket ıslak mendil
pişik kremi
Süt pompası biberon
emzik(emin değilim) olsun mu olmasın mı
Hastane çıkışının içinde penye battaniye var 2tane yeter diye düşünüyorum 1tanede kalın battaniye dışarı çıkartırken gerekir büyük ihtimal
Puset yada ana kucağı bizim puset var ona koyucam pusetin üstüne rüzgarlı olursa üşümesin diye örtü
Kendime
2gecelik 1sabahlık 1pijama takımı
2emzirme atleti
Gögüs pedi bikaç tane gerekebilir
Depend 1paket
Bnm kızçem olucak hayırlısıyla tam takım bi lohusa terliği patik saç bandı 2mize almıştım onu kullanıcam
Ekstra 1tanede banyo terliği koyulacak
1tane banyo havlusu 1tane baş havlusu lavobo için havlu
Tarak makyaj malzemesi küçük bi şişede şampuan sabun el sabunu diş fırçaları macun
Gelicek kişiler için ikramlar eğer hastane süslemesini hastane yapmıyorsa bnmkini yapmıyor kapı süsü balonlar tül filan gerekebilir
Meyve suyu su atıştırmalık kraker bn hatta doğum sırasında enerji versin diye promalt alıp dolapta tutmayı düşünüyorum doğuma giderken yedek 1kaç tane daha almak mantıklı geldi çok enerji veriyormuş

Selam güzellikler 34 hafta bitti, dünden beri catimda ağrı var, sizler nasılsınız bu haftalarda olanlar? Bebek 2 hafta önce dönmüştü, acaba doğum kanalına mı giriyor yavas yavas?
Tam belli olmuyor diye biliyorum tatlım bnm henüz dönmedi ama bnmde o hafta başlamıştı çatı ağrılarım

Slm kızlar bende 34. Haftamı bıtırıyorm ınsallah dogumla ılglı korkularım basladı epidural normal ıstıyorm ama catı konusunda tedrgnm ilişkıde fln cok zorlanma yasıyordm öncekı muayenelerde dr vajınal kemıgın basık normal dgumu zor yaparsın demstı bu doktorum ne dıyeck bakalm ama korku basladı hafıften sizler ne durumdasın dgumu nasıl dusunuyosunuz

Bn doğal doğum için eğitim aldım ondan eğer zorunlu bir durum olmadığı müddetçe hiç bir müdahale olmadan doğumumu yapmayı planlıyorum çok çok güzel bir hastanede buldum öğrendiğim herşeyi uygulayabileceğim doktorumda rahat bir doğum yapabileceğimi söyledi inşallah şu an 36+5teyiz bakalım hayırlısıyla 1 2haftaya bekliyorum kızçemi bu hafta doğum pozisyonumuzu almışız hafif hafif sancılarım çıktı nstde aşağı inmiş bebeğim herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…