- Konu Sahibi Minikkk001
-
Balık yağı kullanmıyorum omega 3verdi ama her balık yağı iyi gelmiyor bebeğe ve sana kendi başına sakın alma doktor yazsın Canım illaki faydası oluyordur ama bildiğim kadarıyla onun iyi gelip gelmemesiyle alakalı bi değerlendirme yapılmıyorKızlar aranızda balık sevmeyip balık yağı kullanan oldumu. Hamileliğinde faydası oldumu kullandıysa... teşekkürler şimdiden ...
2li testi geçeli çok oldu sen bida mı oldun Canım hatırlamıyorum bn ama toplam bi değer veriliyor en son ona göre konuşuluyor tek başına bi anlam ifade etmiyor her birim diye biliyorum bn bide bndede farklı kanla ilgili sonuçlarda bi sıkıntı gözüküyodu internette çok karamsar şeyler okudum doktorumla konuşunca içim rahatladı
Bnce hiç int.ten baktıysan kendi kendine yorum yapma saçma sapan şeylerde yazıyoelar insanın çok morali bozuluyor
Balık yağı kullanmıyorum omega 3verdi ama her balık yağı iyi gelmiyor bebeğe ve sana kendi başına sakın alma doktor yazsın Canım illaki faydası oluyordur ama bildiğim kadarıyla onun iyi gelip gelmemesiyle alakalı bi değerlendirme yapılmıyor
Teşekkürler.. cevap verdiğin için. Bn ilk gebelgmde kullandim doktoruma danışmadan hani bi zararını görmedim . Ama sorucam kontrolüme gittiğimde danşcamBalık yağı kullanmıyorum omega 3verdi ama her balık yağı iyi gelmiyor bebeğe ve sana kendi başına sakın alma doktor yazsın Canım illaki faydası oluyordur ama bildiğim kadarıyla onun iyi gelip gelmemesiyle alakalı bi değerlendirme yapılmıyor
Bn ufaktan başladım hazırlık yapmaya 2takım 10lu hastane çıkışıMerhaba kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi acaba neler koydunuz neler olmalı
Tam belli olmuyor diye biliyorum tatlım bnm henüz dönmedi ama bnmde o hafta başlamıştı çatı ağrılarımSelam güzellikler34 hafta bitti, dünden beri catimda ağrı var, sizler nasılsınız bu haftalarda olanlar? Bebek 2 hafta önce dönmüştü, acaba doğum kanalına mı giriyor yavas yavas?
Yok galiba canımNasılsıniz kızlar doğuran yokmu daha
Slm kızlar bende 34. Haftamı bıtırıyorm ınsallah dogumla ılglı korkularım basladı epidural normal ıstıyorm ama catı konusunda tedrgnm ilişkıde fln cok zorlanma yasıyordm öncekı muayenelerde dr vajınal kemıgın basık normal dgumu zor yaparsın demstı bu doktorum ne dıyeck bakalm ama korku basladı hafıften sizler ne durumdasın dgumu nasıl dusunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?