- 4 Mart 2014
- 874
- 459
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Mrblar benim ilk gebeligim. Nisan annesi olacagim Allahin izniyle. Dogumunuzu devlette mi yoksa özelde mi yaptirdiniz. Ben bursada yasiyorum. Dogum icin nerede yaptirsam bilmiyorum. Durumumuz cok iyi olsa dusunmem . Suan yine de baska yerden kisarim biriktiririm ama ozelde yaptigima deger miBen ilk hamileligimde 6 aydan sonra cikmaya baslamisti. Simdi biraz belirgin ama oncesinden gobekl vardi biraz ben ona bagliyorum
Hayirlisi olsun. Benm ilk gebeligim. InsaAllah sag salim kucagima alirimselamlar herkese bende nisan annesi olacağım inşallah... 11 yaşında bir oğlum var 38 yaşındayım bu da bize sürpriz oldu çok şaşkınız henüz doktora gidemedim bugün gideceğiz eşim izin alabilirse...
5 aylik oluyo canım bende 22 haftalık yim 6 gorunuyo 24 haftada 6 ay biticek ema artık hafta hafta sayıyı doktorlarKızlar bu hafta işide ay işide iyice kafamı karıştırdı artık yani aranızda bu konuyu iyi bilen varsa bana da yardımcı olsun lütfen şuan 19 haftalık hamileyim tahmini doğum Nisan oluyor sanırım. Birde benim hesaplamam farklı net hesaplaması farklı ay olarak yani şuan kaç aylık hamileyim bilmiyorum kafam karıştı
5 aylik oluyo canım bende 22 haftalık yim 6 gorunuyo 24 haftada 6 ay biticek ema artık hafta hafta sayıyı doktorlar[/QUOTE
Mazur görün benim de ilk gebeliğim biraz tecrübesizim bu konulard. Gebelik niçin SAT den itibaren sayılıyor kızlar? Biz normalde SAT den sonra mı önce mi hamile kalmış oluyoruz?
Canım son adet tarihimi tam bilmiyordum bebeğin ölçümlerine göre dr 23 ya da 24 temmuz dedi. Yani ağustosta mı hamile kalmış oluyoruz?Adetinden sonra kalmış oluyosun 10 15 gün sonra felan en son nezaman hasta olmustun
Dogru bende 30 haziran son adet tarifim bende 10 gun sonra hamile kalmışım aramızda da 3 hafta var seninde öyle olmuş 10 sonra felan kalmissin ilkmı senin benim oglum var 13 aylik seninkinin cinsiyeti neCanım
Canım son adet tarihimi tam bilmiyordum bebeğin ölçümlerine göre dr 23 ya da 24 temmuz dedi. Yani ağustosta mı hamile kalmış oluyoruz?
Benim daha ilk olacak Allah kısmet ederse. :) erkek dedi ama daha ayrıntılı ultrasona girmedim haftaya gircem bakalım. Allah bağışlasının oğluşunu ikincinin cinsiyeti belli mi? :)Dogru bende 30 haziran son adet tarifim bende 10 gun sonra hamile kalmışım aramızda da 3 hafta var seninde öyle olmuş 10 sonra felan kalmissin ilkmı senin benim oglum var 13 aylik seninkinin cinsiyeti ne
Evet erkek odaBenim daha ilk olacak Allah kısmet ederse. :) erkek dedi ama daha ayrıntılı ultrasona girmedim haftaya gircem bakalım. Allah bağışlasının oğluşunu ikincinin cinsiyeti belli mi? :)
Evet erkek oda
Allah bağışlasın canım. Bebeğini de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahEvet erkek oda
InsAllah sende alırsınAllah bağışlasın canım. Bebeğini de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
İlk haftalarda verdigim 4 kiloyu geri aldim 65 kiloyum su an22.haftadayim bulantilar nihayet bitti.kac kilo aldiniz ....
22.haftadayim bulantilar nihayet bitti.kac kilo aldiniz ....
2li testi geçeli çok oldu sen bida mı oldun Canım hatırlamıyorum bn ama toplam bi değer veriliyor en son ona göre konuşuluyor tek başına bi anlam ifade etmiyor her birim diye biliyorum bn bide bndede farklı kanla ilgili sonuçlarda bi sıkıntı gözüküyodu internette çok karamsar şeyler okudum doktorumla konuşunca içim rahatladıkızlar ikili testte fb beta 9,55 çıktı sizdede böyle düşük çıkan varmı acaba.lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?