2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Ben ilk hamileligimde 6 aydan sonra cikmaya baslamisti. Simdi biraz belirgin ama oncesinden gobekl vardi biraz ben ona bagliyorum
Mrblar benim ilk gebeligim. Nisan annesi olacagim Allahin izniyle. Dogumunuzu devlette mi yoksa özelde mi yaptirdiniz. Ben bursada yasiyorum. Dogum icin nerede yaptirsam bilmiyorum. Durumumuz cok iyi olsa dusunmem . Suan yine de baska yerden kisarim biriktiririm ama ozelde yaptigima deger mi

Kızlar bu hafta işide ay işide iyice kafamı karıştırdı artık yani aranızda bu konuyu iyi bilen varsa bana da yardımcı olsun lütfen şuan 19 haftalık hamileyim tahmini doğum Nisan oluyor sanırım. Birde benim hesaplamam farklı net hesaplaması farklı ay olarak yani şuan kaç aylık hamileyim bilmiyorum kafam karıştı

5 aylik oluyo canım bende 22 haftalık yim 6 gorunuyo 24 haftada 6 ay biticek ema artık hafta hafta sayıyı doktorlar

Adetinden sonra kalmış oluyosun 10 15 gün sonra felan en son nezaman hasta olmustun

Canım

Canım son adet tarihimi tam bilmiyordum bebeğin ölçümlerine göre dr 23 ya da 24 temmuz dedi. Yani ağustosta mı hamile kalmış oluyoruz?
Dogru bende 30 haziran son adet tarifim bende 10 gun sonra hamile kalmışım aramızda da 3 hafta var seninde öyle olmuş 10 sonra felan kalmissin ilkmı senin benim oglum var 13 aylik seninkinin cinsiyeti ne

Dogru bende 30 haziran son adet tarifim bende 10 gun sonra hamile kalmışım aramızda da 3 hafta var seninde öyle olmuş 10 sonra felan kalmissin ilkmı senin benim oglum var 13 aylik seninkinin cinsiyeti ne
Benim daha ilk olacak Allah kısmet ederse. :) erkek dedi ama daha ayrıntılı ultrasona girmedim haftaya gircem bakalım. Allah bağışlasının oğluşunu ikincinin cinsiyeti belli mi? :)

öncelikle herkese merhaba yeniyim aranızda =)

22.haftadayim bulantilar nihayet bitti.kac kilo aldiniz ....

ben bugün tam 25teyim topğlam 10 kilo aldım. doktorum diyetisyene git dedi =( ilk hamileliğimde de rejim yapmıştım (ona rağmen 20 kilo almıştım)

Kızlar aranızda balık sevmeyip balık yağı kullanan oldumu. Hamileliğinde faydası oldumu kullandıysa... teşekkürler şimdiden ...

kızlar ikili testte fb beta 9,55 çıktı sizdede böyle düşük çıkan varmı acaba.lütfen yardım edin.

kızlar ikili testte fb beta 9,55 çıktı sizdede böyle düşük çıkan varmı acaba.lütfen yardım edin.
2li testi geçeli çok oldu sen bida mı oldun Canım hatırlamıyorum bn ama toplam bi değer veriliyor en son ona göre konuşuluyor tek başına bi anlam ifade etmiyor her birim diye biliyorum bn bide bndede farklı kanla ilgili sonuçlarda bi sıkıntı gözüküyodu internette çok karamsar şeyler okudum doktorumla konuşunca içim rahatladı
Bnce hiç int.ten baktıysan kendi kendine yorum yapma saçma sapan şeylerde yazıyoelar insanın çok morali bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…