- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Benim hazir yersem sorun yokAynen benimde kizimda 8 haftada baslamisti. Eger psikolojik degilse Simdilik cok hafifi hissediyrm. 6+5im bugun
Hayırlı olsun canım ne güzel ıkisi birlikte buyur inşallahMerhaba insalah herkes guzel hamilelik geçirir bende nisan annesi olucam 9 haftalız benimde 10 aylik oglum var
Cok guzel boyle yakin yas kardesligini cok severim bende cok ara vermek istememistim ama bazi sartlardan dolayi planlar tutmadi ilk evladim 4 yasinda simdide 7 haftalik hamileymMerhaba insalah herkes guzel hamilelik geçirir bende nisan annesi olucam 9 haftalız benimde 10 aylik oglum var
Ama arası olması güzel ben nasıl yapicam diye düşünüyorum valla ama Allah yardım esiyoCok guzel boyle yakin yas kardesligini cok severim bende cok ara vermek istememistim ama bazi sartlardan dolayi planlar tutmadi ilk evladim 4 yasinda simdide 7 haftalik hamileym
Hosgrldin aramiza ben sadece folik asit kullaniyorum simdilikMeraba hanımlar hamileliğimi ogreneli benimde iki hafta oldu aranıza katilabilir miyim ? gecen pazartesi doktor kontrolumde 6 haftaliktim tekrar randevum haftaya siz hangi sıklıklarla doktoru görüyorsunuz vitamin kullanıyor musunuz
Seninle ayni yastayiz ..bende henuz gidemedim bakalimselamlar herkese bende nisan annesi olacağım inşallah... 11 yaşında bir oğlum var 38 yaşındayım bu da bize sürpriz oldu çok şaşkınız henüz doktora gidemedim bugün gideceğiz eşim izin alabilirse...
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.Meraba hanımlar hamileliğimi ogreneli benimde iki hafta oldu aranıza katilabilir miyim ? gecen pazartesi doktor kontrolumde 6 haftaliktim tekrar randevum haftaya siz hangi sıklıklarla doktoru görüyorsunuz vitamin kullanıyor musunuz
23 yasindayken kizimda 9 ay bulanti cektim sadece 9 kilo aldim 3.700 gr dogdu kizim suan 31 yasindayim 6.haftadayim tik yok sürekli karnim açKızlar bulantı durumlarınız nasıl ben yemek yemekten midem bulanıyor resmen.
Siz neler yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?