2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Merhaba insalah herkes guzel hamilelik geçirir bende nisan annesi olucam 9 haftalız benimde 10 aylik oglum var
Cok guzel boyle yakin yas kardesligini cok severim bende cok ara vermek istememistim ama bazi sartlardan dolayi planlar tutmadi ilk evladim 4 yasinda simdide 7 haftalik hamileym

Cok guzel boyle yakin yas kardesligini cok severim bende cok ara vermek istememistim ama bazi sartlardan dolayi planlar tutmadi ilk evladim 4 yasinda simdide 7 haftalik hamileym
Ama arası olması güzel ben nasıl yapicam diye düşünüyorum valla ama Allah yardım esiyo

Merhaba, ben de doktorun söylediğine göre 23 nisan annesiyim. Çok şükür henüz bulantım yok ama uykulara doyamıyorum saatlerce uyusam bile hiç uyumamış gibiyim.

Merhaba bende nisan annesi olacam ins. 6+2 yim 4 . Cocugum olacak benim yillar sonra saskinin ne hissedecwgimi bilemiyorum heyecanliyim ...

Bu arada biraz bahsedeyim kendimden tanismak adina 38 yasindayim 19 yasinda oglum 17 ve 10 yaslarinda iki kizim var ev hanimiyim iste boyle

Merhaba bende 6+1 gunluk hamileyim gecen hafta gittigimde sadece keseyi gormustu dr bayramdan sonra gel demisti haftaici gidicem insllh kalp atisini duyabiliriz klomenle 8 yil once kizimi kucagima almistim pco dolayisiyla 8senedir 1 damla adet gormuyordum biraz kilo verince temmuzda adet oldum ve simdi yeniden ilacsiz tedavisiz hamileyim insllh kalp atisini duyabiliriz

Herkese selam...Allah Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...yazıyoruz ama tanışalım önce,tanıyalım birbirimizi. Bende 37 yaşındayım,10 yaşında bir kızım var.Bundan 10 ay önce 11 haftalık gebeliğim kalp atışının durması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı...şuanda 6+3 haftalık hamileyim ama çok endişeliyim
Birsürü iğne ilaç vs kullanıyorum Allah'a emanetiz...Umarım herşey yolunda gider...

Ins hersey yolunda gider saglikla aliriz kucagimiza bebisleri ben de daha dr gidemedim yarin ins bi gidicem merak ediyorum troit icin ilac kullaniyorum bakalim nolacak

Meraba hanımlar hamileliğimi ogreneli benimde iki hafta oldu aranıza katilabilir miyim ? gecen pazartesi doktor kontrolumde 6 haftaliktim tekrar randevum haftaya siz hangi sıklıklarla doktoru görüyorsunuz vitamin kullanıyor musunuz

selamlar herkese bende nisan annesi olacağım inşallah... 11 yaşında bir oğlum var 38 yaşındayım bu da bize sürpriz oldu çok şaşkınız henüz doktora gidemedim bugün gideceğiz eşim izin alabilirse...

Hosgrldin aramiza ben sadece folik asit kullaniyorum simdilik

Seninle ayni yastayiz ..bende henuz gidemedim bakalim

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.
Ben 4haftada bir gidicem sanırım kan regenesis kullanıyorum vitamin olarak

Kızlar bulantı durumlarınız nasıl ben yemek yemekten midem bulanıyor resmen.
Siz neler yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…