- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
85 cıktı canım pozitif yani geçirilmiş öncedenCanim kaç çıktı değerin kızamık bakilan
Inşallah yavrun tutunur saglikla bence kanaman var ise bekleme bi an önce git evde isen mutlaka yat dinlenmaalesef kanamam hala var. pazar günü çok şiddetli idi yani acile mi gitsem diye düşündüm. dün iyiydi bugün yine var bazen ayakta kalıyorum yoruluyorum ertesi gün kanama çoğalıyor.
kan testi yapıldı bu arada kan değeri düşük çıktı diğerleri normal di. Perşembe kontrol var ama dayanamayip öncesinde acile de gidebilirim
Benimde 69 çıktı çok korktum ya kötü bişey diye benim öbür cocukta geçiriyo mu şimdi diye bakmışlar bu teste geçirdimi diye ckısaydı obur cocukta çıkardı diyorum doktora gidene kadar oldum oldum dirildim valla85 cıktı canım pozitif yani geçirilmiş önceden
Bende anlamadım ilk sonra bizim doktor arayıp normal deyince için rahatladı bugün de doktora gittik disim apse yapiyodu crp yüksek çıkmış 9.7 yarin doktor ne dicek bakalm antibytik ve çekim dicek diye dusunuyormBenimde 69 çıktı çok korktum ya kötü bişey diye benim öbür cocukta geçiriyo mu şimdi diye bakmışlar bu teste geçirdimi diye ckısaydı obur cocukta çıkardı diyorum doktora gidene kadar oldum oldum dirildim valla
Çekim demez 5 aya kadar cekilmiyo anti biyotik verirBende anlamadım ilk sonra bizim doktor arayıp normal deyince için rahatladı bugün de doktora gittik disim apse yapiyodu crp yüksek çıkmış 9.7 yarin doktor ne dicek bakalm antibytik ve çekim dicek diye dusunuyorm
Görüştük doktorumuzla zamanın önemi yok böyle bişey dedi şuan ne gerekiyorsa yapılsın ayı fark etmez dedi bizde salı günü için gidicez ilaç kullanıp cekime alır heraldeÇekim demez 5 aya kadar cekilmiyo anti biyotik verir
Hoşgeldin canım hayırlı olsunSelamlarrr Bende 10 haftalık hamileyim tahmini 8 nisan gösteriyor
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.Herkese merhaba, bende yeni katıldım. İlk gebeliğim ve 9+3 günlük hamileyim. 5 eylül doktor muayenemde bebeğim 21.85 mm olarak gözüktü. 4 gün önden gidiyormuş. 1 ay sonra muayene çağırdı doktorum. sanırım ikili test filan yapılcak. bu arada cinsiyetini çok merak ediyorum :)
Canım hoşgeldin hayırlı olsun.Selam kızlar sağlıklı gebelikler hepinize.
Bende tahmini 8 haftalık hamileyim
Kalp atışını da duyduk.
Bel karın ağrısı aşırı bulantı.
Bakalım nasıl geçecek
Çok kolay atlatalım inşallah.Canım hoşgeldin hayırlı olsun.
Bizdede aynı yorgunluk halsizlik ve uyku mevcut
7 aylık bi bebeğinizmi var benimde 10 aylik oglum var evet çok zorÇok kolay atlatalım inşallah.
Sırt kemiğimin ağrısından hareket bile edemiyorum.
Çok zor geçiyorrrrr. Bebeğim de 7 aylık.
Çok zor benim için morel olarak ta bitmiş durumdayım.
Kader ortağıyız desene7 aylık bi bebeğinizmi var benimde 10 aylik oglum var evet çok zor
Aynen çok zor oluyo ama kusamiyorum bile arkamda dolasiyo öyle yavrumKader ortağıyız desene
Ben annemin yanına tatile geldim.Aynen çok zor oluyo ama kusamiyorum bile arkamda dolasiyo öyle yavrum
İyi bari annen bakiyo benim kimsemyok hepsi memlekette benimde ara sıra miydem çok bulaniyo bide çok halsizim ogluma ayrı yemek yapiyorum bize ayrı çok zor anliycan bizim işimiz sen kaç haftaliksinBen annemin yanına tatile geldim.
Düşünüyorum gelmesem ne olurdu diye
Eşimi işe yollamazdım.
Hergün iğne vuruyorum,kalbim çok hızlı atıyor niye bilmiyorum.
Sürekli kusma su dışında hiçbişey ağzıma alamıyorum.
Her an bayılacağım gibi.
Oğlumu attım anneme o bakıyor ben asla bakamıyorum
Ayy canım Allah kolaylık versin.İyi bari annen bakiyo benim kimsemyok hepsi memlekette benimde ara sıra miydem çok bulaniyo bide çok halsizim ogluma ayrı yemek yapiyorum bize ayrı çok zor anliycan bizim işimiz sen kaç haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?