2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Inşallah yavrun tutunur saglikla bence kanaman var ise bekleme bi an önce git evde isen mutlaka yat dinlen

85 cıktı canım pozitif yani geçirilmiş önceden
Benimde 69 çıktı çok korktum ya kötü bişey diye benim öbür cocukta geçiriyo mu şimdi diye bakmışlar bu teste geçirdimi diye ckısaydı obur cocukta çıkardı diyorum doktora gidene kadar oldum oldum dirildim valla

Bende anlamadım ilk sonra bizim doktor arayıp normal deyince için rahatladı bugün de doktora gittik disim apse yapiyodu crp yüksek çıkmış 9.7 yarin doktor ne dicek bakalm antibytik ve çekim dicek diye dusunuyorm

Bende anlamadım ilk sonra bizim doktor arayıp normal deyince için rahatladı bugün de doktora gittik disim apse yapiyodu crp yüksek çıkmış 9.7 yarin doktor ne dicek bakalm antibytik ve çekim dicek diye dusunuyorm
Çekim demez 5 aya kadar cekilmiyo anti biyotik verir

Herkese merhaba, bende yeni katıldım. İlk gebeliğim ve 9+3 günlük hamileyim. 5 eylül doktor muayenemde bebeğim 21.85 mm olarak gözüktü. 4 gün önden gidiyormuş. 1 ay sonra muayene çağırdı doktorum. sanırım ikili test filan yapılcak. bu arada cinsiyetini çok merak ediyorum :)

Selam kızlar sağlıklı gebelikler hepinize.
Bende tahmini 8 haftalık hamileyim
Kalp atışını da duyduk.
Bel karın ağrısı aşırı bulantı.
Bakalım nasıl geçecek

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.
Bizde 6ekime gidicez ikili test için inşallah bende çok merak ediyorm ama sağlıklı olsun en önemlisi oo

Canım hoşgeldin hayırlı olsun.
Bizdede aynı yorgunluk halsizlik ve uyku mevcut
Çok kolay atlatalım inşallah.
Sırt kemiğimin ağrısından hareket bile edemiyorum.
Çok zor geçiyorrrrr. Bebeğim de 7 aylık.
Çok zor benim için morel olarak ta bitmiş durumdayım.

Aynen çok zor oluyo ama kusamiyorum bile arkamda dolasiyo öyle yavrum
Ben annemin yanına tatile geldim.
Düşünüyorum gelmesem ne olurdu diye
Eşimi işe yollamazdım.
Hergün iğne vuruyorum,kalbim çok hızlı atıyor niye bilmiyorum.
Sürekli kusma su dışında hiçbişey ağzıma alamıyorum.
Her an bayılacağım gibi.
Oğlumu attım anneme o bakıyor ben asla bakamıyorum

İyi bari annen bakiyo benim kimsemyok hepsi memlekette benimde ara sıra miydem çok bulaniyo bide çok halsizim ogluma ayrı yemek yapiyorum bize ayrı çok zor anliycan bizim işimiz sen kaç haftaliksin

İyi bari annen bakiyo benim kimsemyok hepsi memlekette benimde ara sıra miydem çok bulaniyo bide çok halsizim ogluma ayrı yemek yapiyorum bize ayrı çok zor anliycan bizim işimiz sen kaç haftaliksin
Ayy canım Allah kolaylık versin.
Benim doğumumda kimse yoktu.
Ailemle ilk buluşmamız 7 aydan sonra.
Kendim büyüttüm yani.
Benim kalbim aşırı çarpıntım var böyle giderse doktora gideceğim iyi hissetmiyorum.
Şuan 8 haftaya girdik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…