2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Merhaba Anne Adayları :)

benim de 2.hamileliğim. bir kızım var 5,5 yaşında
ikinciyi gerçekten çok istedik. kızım da kardeş istiyordu sürekli söylüyordu.
tahmini 4 haftalıkken kese göründü, ve ben yıllık izne ayrıldım. izin sırasında kanamam oldu 2 hafta sonraydı ve tatilde bulunduğum hastaneye gittim 2 kese göründü. ikiz gebelik denildi. şoktan doktora soramadım bile ne oldu nasıl oldu bilmiyorum. progestan verdi 15 gün sonra gel dedi ama ben bayram için ankara ya gideceğimden kaldı öyle. ilk 3 gün iyiydim sonra kanamam çoğaldı ve ben soluğu Ankara da aldım bayram öncesiydi. doktor, kesenin biri sağlıklı iyi sıkıntı yok ama diğerinin içi kanlanmış düşük yapıyorsun dedi. prolutan iğne verdi 1 hafta etkisi sürer dedi, haftaya mutlaka kontrole gel dedi, ama ben döndüm şu an işe başladım bulunduğum yerdeki devlet hastanesinden randevu aldım akşam muayenem var ne oldu ne bitti bilmiyorum. diğer bebeğim ne durumda çok merak ediyorum. buarada kanamam leke şeklinde ve kahverengi lekelerim de hala var 3 .hafta olacak kesilmedi. devlet hastanesine pek güvenmediğimden hafta sonu niğde özel hayat hastanesine gideceğim bana en yakın özel orası çünkü, oranın doktorlarrı iyi ve yenidoğan ünitesi de var dediler. inşallah bir terslik olmaz.

sağlıklı bir süreç olursa inşallah benim de doğum 14 nisan olarak gözüküyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Mas
Insllah yavrun sağlıkla tutunur sorun olmadan çalışmıyorsanız yarın dinlenin.
Doktora gittnizmi ne dediler hayırlı olsun bebeğinz

Merhaba ben de yeni geldim. Doktorum bana folik asiti bıraktırıp Decavit diye bir multivitamin verdi. Senin de hayırlı olsun hamileliğin canım

Benim hazir yersem sorun yok
Ama ben yapınca yiyemiyorm
Ben cok fenayim dun hastaneden yeni ciktim 2 gun yattim 4 serum yedim cisimi bile yapamiyordum su dahi icemedigim icin yavas yavas yemeye basladim doktorum ilac verdi onu almazsam beter oluyorum o biraz gozumu aciyor. Her yerim mosmor oldu damar yolu acmaktan bi hal oldular damarlarim cok ince bulamiyorlar yani Allah yardim etsin hepimize ama zor geciyor benim . Ise de gidemiyorum heyer raporu verdidoktorum

Hayırlı olsun bebegin canm olsun yavrularımız. Iyi olsunlar da insallah.
Sizde mi pkosunuz doğal mi oldu gebelik kaç haftalksnz

Hayırlı olsun bebegin canm olsun yavrularımız. Iyi olsunlar da insallah.
Sizde mi pkosunuz doğal mi oldu gebelik kaç haftalksnz
7+3 ya da 4 carsamba guby gidecegim tekrar net soracagim.Bende hafif pko vardi inofolic toz vermisti doktorum onu ictim dogal oldu evet tek iliskiyle olmustu ben de sasirmistim ilac da cabuklastirmisti

Mas

Insllah yavrun sağlıkla tutunur sorun olmadan çalışmıyorsanız yarın dinlenin.
Doktora gittnizmi ne dediler hayırlı olsun bebeğinz

Teşekkürler. kontrolde diğer bebeğigoremedik yani düşük gerçekleşmiş ve diğeri tehlikede dedi düşürebilir siniz dedi. çalıştığım için rapor verdi dinlenin yorumlayın su için bol bol dedi on gün sonra gelin dedi. herseyin hayırlısı Rabbim den. yine iğne ve progestan a devam onlar da acayip yan etki yapior baş dönmesi baş ağrısı bitmiyor hiç.

Kızlar merhaba kan testi yaptıran varmi tam kan değerine baktıran yada kızamık tahlili

bende nisan annesiyim allah nasip ederse kızlar nasıl gidiyor hamilelik rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah

7+3 ya da 4 carsamba guby gidecegim tekrar net soracagim.Bende hafif pko vardi inofolic toz vermisti doktorum onu ictim dogal oldu evet tek iliskiyle olmustu ben de sasirmistim ilac da cabuklastirmisti
Bende kullanmayı düşünmüştüm o ilacı bende agnucaston kullandm 3ay sonra hamile kaldm Rabbim başa kadar götürsün olmayanlara da tez zamanda nasip etsin insallah

Benimde evde iştahım yok birileri yapınca yiyorm başka yerlerde şu 12hafta dolsun ınslalah geçicek

Olsun yavrun ıyi olsunda bunlarda geçer.
Mutlaka uzanın dinlenin kanama yok demi artk

Olsun yavrun ıyi olsunda bunlarda geçer.
Mutlaka uzanın dinlenin kanama yok demi artk

maalesef kanamam hala var. pazar günü çok şiddetli idi yani acile mi gitsem diye düşündüm. dün iyiydi bugün yine var bazen ayakta kalıyorum yoruluyorum ertesi gün kanama çoğalıyor.

kan testi yapıldı bu arada kan değeri düşük çıktı diğerleri normal di. Perşembe kontrol var ama dayanamayip öncesinde acile de gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…