2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Başlığı yanlış mı yazdım ben doğumu nisan mayısa denk gelen demek istemiştim

Arkadaşlar merhaba bu konuyu açmanz çok iyi olmuş. Benim bugün 7+5 günlük oldu geçen hafta kalp atışını aldık çok şükür .Sizin mideniz nasıl benim hiç bulanmıyo arada bi yanma oluyo o kadar tabi bulansın demiyorum ama kızımda çok berbattı bulantılarım sanki olması gerekiyor gibi hissediyorm saçma biraz tabi .

Başlığı biraz yanlış açtım ama karşılık bulmasına sevindim.Hoş geldin arkadaşım

Benimki daha küçük seninkine nazaran ama ben sabah ilk lokmalari genelde çıkarıyorum.Midem hiç boş bırakmaya gelmiyo kazanıyo gibi.Şükür bugün iyiyim ama. Tek mi ikiz gebelik mi?

Kalp atışı için alttan mi muayene edildi.Ben dün gittim karindan ultrasonla baktı iki kese gördük bakalım.Bir yığın da yapılması gereken test verdi.Yarın da onlara baktircam. Bugün de açlık ve tokluk şekerine baktirdim. 5 hafta 3 günlük oldular benimkiler bakalım.

Test falan vermedi bana doktor 10 gün tekrar gidicem inşaallah herşey yolundadır kızım dört gözle bekliyo güzel haberleri kardeşim olcak diye deliriyo kuzum.Rabbim isteyen herkese en hayrlusından versin inşaallah.

Test falan vermedi bana doktor 10 gün tekrar gidicem inşaallah herşey yolundadır kızım dört gözle bekliyo güzel haberleri kardeşim olcak diye deliriyo kuzum.Rabbim isteyen herkese en hayrlusından versin inşaallah.
Amin inşallah sizin varmış çocuk.Allah bağışlasin.benim de ilk olacak insallah

Amin canım hepimizinkini inşaallah kızım da tüp bebek benim kızımdan sonra 5 yıl bekledik normal yolla yine olmayınca yine tüp bebeğe karar verdik sebepsiz infr. bizim
Ben de çikolata kisti var.Yaş 35 yolun yarisindayim tehlike çanları çalıyor.Amh 1.1 di.

bende kadın doğumun acilinde tek kese görmüştüm 2 adettti transferim.bu cumartesi nedir ne değildir öğreneceğim.kahverengi akıntım var ara ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…