- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Bende açayım diyordum iyi oldu açtığın canım burada birbirimize yardımcı oluruzGebelikte ilgili paylasimlari yaparsak birbirimize yardimci oluruz diye konuyu açtım.Paylasimlarinizi bekliyorum arkadaşlar
DeğiştirebilirsinBaşlığı yanlış mı yazdım bendoğumu nisan mayısa denk gelen demek istemiştim
Benimki daha küçük seninkine nazaran ama ben sabah ilk lokmalari genelde çıkarıyorum.Midem hiç boş bırakmaya gelmiyo kazanıyo gibi.Şükür bugün iyiyim ama. Tek mi ikiz gebelik mi?Arkadaşlar merhaba bu konuyu açmanz çok iyi olmuş. Benim bugün 7+5 günlük oldu geçen hafta kalp atışını aldık çok şükür .Sizin mideniz nasıl benim hiç bulanmıyo arada bi yanma oluyo o kadar tabi bulansın demiyorum ama kızımda çok berbattı bulantılarım sanki olması gerekiyor gibi hissediyorm saçma biraz tabi .
Oyy maaşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşaallah bemimki tek canımkalp atışını karından gördükkeseciklerEki Görüntüle 2041050
Amin inşallah sizin varmış çocuk.Allah bağışlasin.benim de ilk olacak insallahTest falan vermedi bana doktor 10 gün tekrar gidicem inşaallah herşey yolundadır kızım dört gözle bekliyo güzel haberleri kardeşim olcak diye deliriyo kuzum.Rabbim isteyen herkese en hayrlusından versin inşaallah.
Amin canım hepimizinkini inşaallah kızım da tüp bebek benim kızımdan sonra 5 yıl bekledik normal yolla yine olmayınca yine tüp bebeğe karar verdik sebepsiz infr. bizimAmin inşallah sizin varmış çocuk.Allah bağışlasin.benim de ilk olacak insallah
Ben de çikolata kisti var.Yaş 35 yolun yarisindayim tehlike çanları çalıyor.Amh 1.1 di.Amin canım hepimizinkini inşaallah kızım da tüp bebek benim kızımdan sonra 5 yıl bekledik normal yolla yine olmayınca yine tüp bebeğe karar verdik sebepsiz infr. bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?