2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Merhaba kızlar bende 7+2 oldum bugün.. 2 gün önce kalp atımini duydum ikizlerimin
Hayırlı olsun.Benim daha var o mutlu güne.Benimkiler daha minikler Kendimi hiç ikiz annesi olarak düşünmemiştim.Hakkımızda hayırlısı inşaallah.

bende kadın doğumun acilinde tek kese görmüştüm 2 adettti transferim.bu cumartesi nedir ne değildir öğreneceğim.kahverengi akıntım var ara ara.
Hayırlısı inşallah hep bi bekleyiş doğuma kadar nerdeyse.Sağlıcakla olsunlar da inşallah.

Ben sizlerden tecrübe edinirim artık en küçük benimki iki gündür midem kötü idi şimdi şükür iyi.Çözüm mideyi boş bırakmamakta.
Doktorum bana günde iki- iki buçuk litre su tüket.Protein ağırlıklı beslen.Şerbetli tatlılardan ve hamur işlerinden uzak dur. Sütün ve yogurdun light olanlarını tüket.Haftada bir kez küçük balık ye... gibi önerilerde bulundu.
üç öğün bekleme öğünleri altıya cikarmami.sık ama az yememi söyledi.
Ben minyon ve Selvi boylu da olmadigimdan gebeliğe biraz kilolu başladım.66.5 ile doktora sıkışık gidince ordaki tartida 68 çıktım şimdi kilo alımına devam edersem ikiz olduğu için yirmi ile otuz kilo arasında artış olacağını söyledi.O zaman yuvarlanarak giderim herhalde

Canım ben açıkcası beslenmeme pek dikkat etmiyırum.Yani sebze bakliyat falan yiyorum tabi de burda bazı arkadaşların beslenme şekillerini okuyunca imrendim doğrusu.Hazır şeylerden uzak duruyorum etsiz çiğ köfte hariç :) ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 3 kilosu kaldı gerisini verebilmiştim bakalım bunasıl olcak benim bulantım yok ama biraz iştahsızlık var.Sağlıklı bir şekilde kucağımuza alırız inşaallah.

acikiyorum ben de ama yemek yapasim gelmiyo bir miskinlik var özellikle ogleden sonra

Merhaba, ben daha kese görmeye gitmedim. Daha çok erken çünkü. Son adet tarihine gore 3+6 günlük hamileyim. Dr 16 eylül de çağırdı. O zaman kese ya da keseleri görüp kalp atışını da duyar mıyım acaba? 5 hafta oluyor tam. Vajinal ultrasonla bakıyor.
Ikiz mi diye de çok merak ediyorum. Değerlerim biraz yüksek. Transferden sonra 9.gun 231 11.gun 659 13.gun 2235. 5.gün embriyosu idi.

Benim gittiğimde 5 hafta iki günlüktü ve karindan ultrasonla çok rahat keseler görüldü.Seninki de görünür.

Konun güzel olmuş canım cemrem0606 bilgi akışı güzel olur. Ben de 5+6 dayım bugün. Kesemizi yolk sacımızı gördük 18 Eylül de kalp duymaya gidicez . İnşallah herşey yolunda gider.

arkadaşlar merhaba bende sonucumu yeni aldım 9.gün kanda 207 çıkmış,bana değer biraz yüksek gibi geldi,sizinde maşallah hep ikiz gebelikleriniz acaba 8. 9. gün değerleriniz kaçtı acaba?? benim tek embriyo kondu da şaşkınım o yüzden

Ben bugün 8+0 oldum benimki ya abi ya abla olacak :) en büyük benmki galiba

Benim 8.gün 57, 10.gün değerim 165, 12.gün de 435 ti. 7.günde de idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı. Benim hemen hemen aynı değer olan bir arkadaşın tekizi olacak inşallah.Çok değere bakmıyo galiba.

Hayırlı olsun arkadaşım.Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah

tek yumurta ikizi olma ihtimali olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…