- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi cemrem0606
-
ayy bakmasın bakmasın zaten, Allah ikiz istryrn arkadaşlarıma versin inşallaahhBenim 8.gün 57, 10.gün değerim 165, 12.gün de 435 ti. 7.günde de idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı. Benim hemen hemen aynı değer olan bir arkadaşın tekizi olacak inşallah.Çok değere bakmıyo galiba.
Merhaba kızlar bende aranıza katılıcam sanırım.tüp bebek değil bu defa:))mart ayında bebeğimi kaybettim o tüp bebekti toplam 6 denemem oldu bir kızım var teste bi bakarmısınız?
İnşallahhÇok silik var gibi canım çok net görünmüyo fotodan.Yarın sabah kan vet hemen sonucu da bizimle paylaş hayırlu haberler alırsın inşaallah.
Biraz silik ama bu kadar ciktiysa daha yenidir büyük ihtimal.Ne güzel doğal yoldan olursa inşallah.Merhaba kızlar bende aranıza katılıcam sanırım.tüp bebek değil bu defa:))mart ayında bebeğimi kaybettim o tüp bebekti toplam 6 denemem oldu bir kızım var teste bi bakarmısınız?
Yaaaa yerim onları. Ne güzel erkenden görünmüşler. Ben de salı günü gidicem. İnş karından görünür. Vajinala gerek kalmaz.keseciklerEki Görüntüle 2041050
Günaydın herkese .Ben kese ile kalpatışı için ayrı ayrı gitmedim.Doktor tek seferde çağırdı ikisini aynı anda gördük 6+4 de çok şükür.Tekrar tekrar stres olmuyorsun.Görürsünz canım inşaallah aklınıza kötü şeyler getrmeyin.Ayrıca bu başlık süper olmuş
Günaydın canım.Günaydın herkese .Ben kese ile kalpatışı için ayrı ayrı gitmedim.Doktor tek seferde çağırdı ikisini aynı anda gördük 6+4 de çok şükür.Tekrar tekrar stres olmuyorsun.Görürsünz canım inşaallah aklınıza kötü şeyler getrmeyin.
Seninki ne kadarlık arkadaşım? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Günaydın canım.
Maşallah sana da.
İnş biz de tez zamanda görürüz ikisini de
yeni gördüm salı günüymüş kontrol. Hakkında hayırlısı inşaallah.Seninki ne kadarlık arkadaşım? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ne zaman randevun?
İnşallah dokroeumla konustum pazartesi kan vweicem bakalım ne olıcakBiraz silik ama bu kadar ciktiysa daha yenidir büyük ihtimal.Ne güzel doğal yoldan olursa inşallah.
Canım hayırlı olsun tekrar israr testi yap istersen koyulaşma varsa belli olur zaten .Çizgiyi ben de gördüm sağlıkla devam eder inşallahİnşallah dokroeumla konustum pazartesi kan vweicem bakalım ne olıcak
Canım pek gidemiyorum nete geç görüyorum yazılanları kusura bakma..evet çok fena bulantilarim oluyor yemek kokularina hiç dayanamıyorum oguruyorum sürekli.. annemin yanındayım şimdi ama yarın evime geçecem nasıl yapacam bilmiyorum..ne güzel bulantilarinin olmamasi çok iyiCanım senin midebulantın var mı ikimizinki yakınmış benim pek yok herkese soruyorm var mı diye.
İnşallah rabbim bana böyle bi hediye verdiyse eğer bende kımsesiz cocukları sevindiricem gidip öyle adadım bakalım kısmetCanım hayırlı olsun tekrar israr testi yap istersen koyulaşma varsa belli olur zaten .Çizgiyi ben de gördüm sağlıkla devam eder inşallah
İnşaallah canım rabBim isteyen herkese nasip etsinİnşallah rabbim bana böyle bi hediye verdiyse eğer bende kımsesiz cocukları sevindiricem gidip öyle adadım bakalım kısmet
İnsallahİnşaallah canım rabBim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?