2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

ayy bakmasın bakmasın zaten, Allah ikiz istryrn arkadaşlarıma versin inşallaahh

şimdiden düşünmeye başladım ben de Allahın gücüne gitmesin de Insanogluyuz işte hem istiyorum bebeğim olsun şimdi de.Allahım şüphesiz sen her şeyi en iyi bilensin.

Merhaba kızlar bende aranıza katılıcam sanırım.tüp bebek değil bu defa:))mart ayında bebeğimi kaybettim o tüp bebekti toplam 6 denemem oldu bir kızım var teste bi bakarmısınız?

Eklentiler

• IMG_5145.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 110
Çok silik var gibi canım çok net görünmüyo fotodan.Yarın sabah kan vet hemen sonucu da bizimle paylaş hayırlu haberler alırsın inşaallah.

Merhaba kızlar bende aranıza katılıcam sanırım.tüp bebek değil bu defa:))mart ayında bebeğimi kaybettim o tüp bebekti toplam 6 denemem oldu bir kızım var teste bi bakarmısınız?
Biraz silik ama bu kadar ciktiysa daha yenidir büyük ihtimal.Ne güzel doğal yoldan olursa inşallah.

Günaydın canım.
Maşallah sana da.
İnş biz de tez zamanda görürüz ikisini de

Canım senin midebulantın var mı ikimizinki yakınmış benim pek yok herkese soruyorm var mı diye.
Canım pek gidemiyorum nete geç görüyorum yazılanları kusura bakma..evet çok fena bulantilarim oluyor yemek kokularina hiç dayanamıyorum oguruyorum sürekli.. annemin yanındayım şimdi ama yarın evime geçecem nasıl yapacam bilmiyorum..ne güzel bulantilarinin olmamasi çok iyi

Canım hayırlı olsun tekrar israr testi yap istersen koyulaşma varsa belli olur zaten .Çizgiyi ben de gördüm sağlıkla devam eder inşallah
İnşallah rabbim bana böyle bi hediye verdiyse eğer bende kımsesiz cocukları sevindiricem gidip öyle adadım bakalım kısmet

Kızlar ben de hiç bulantı yok sanki hiç hamile değil gibiyim .Bulantı olsa bir dert olmasa bir dert .Koku hassasiyeti ve uyku dışında belirti yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…