2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

tüp bebekle hamile kalanlardanım, 3. tüp bebek. ve ikili tarama testim orta riskte çıktığı için amniyosentez yaptırdım. sonucu bu haftaya bekliyorum. bir oğlumuz olacak ıns.

sonunda kayıplara karışan konu çıktı meydana.benim bebişim de kız.ibu ay bol bol ensesini gösterdi dönmedi önüne benim gibi yüz üstü yatmayı seviyor.

konu kayıp değildi de arkadaşlar kayıptı :KK48: paylaşım yapan pek yok arkadaşım maalesef :KK43:

Benim de bebeklerimden biri genelde hareketsiz hep aynı bebek mi bilmiyorum :KK17: sürekli yer değiştirdiklerinden öncekinde alt alta idi bu gittiğimde yan yanaydilar.Sanırım bu hafta başka bi doktora daha gidicem aklıma takıldı.İnşallah yersiz kaygı yapiyorumdur.:dua:

Merhaba bende tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür 19+5 olduk nasipse ikizlerimiz olacak bi kız bi erkek eşinizle ilişki durumunuz nasıl doktor bişey demedi ama biz biraz korkuyoruz. Bi de iki gün önce bebeklerimden biri kımıldadı diğerini hissetmedim henüz dün doktora gittim kımıldayan kızımmış. Geceleri ellerim ayaklarım uyuşuyor birazda şişlik oldu. Önerileriniz var mı?
Eşimle biz kardeş gibiyiz açıkçası hatta ayrı yatiyoruz soğuk aldığı için :110:

hayırlı olsun sağlıklı olsun inşaallah ☺

teşekkür ederim kardeş, senin de hayırlı olsun ikizlerin olcak dimi, kaç haftalık hamilesin ?
benim iki tanesi transfer ettiler ama biri tutundu sadece, ne üzülmüştüm diğeri acaba nereye gitti diye. öldü sanıp ağlayacaktım nerdeyse. olsun bunda da vardır bir hayır. tek olsun saglıklı olsun ınsallah.

teşekkür ederim kardeş, senin de hayırlı olsun ikizlerin olcak dimi, kaç haftalık hamilesin ?
benim iki tanesi transfer ettiler ama biri tutundu sadece, ne üzülmüştüm diğeri acaba nereye gitti diye. öldü sanıp ağlayacaktım nerdeyse. olsun bunda da vardır bir hayır. tek olsun saglıklı olsun ınsallah.
Biz daha 15 haftalığız :emir_bebek::emir_bebek: inşallah

Arkadaşlar estrofemi 10.haftaya kadar kullanın dediler acaba 10. Haftayı bitirdiğimizdemi yoksa 11+0 olana kadar mı bilen varmı kafam karıştı .

Arkadaşlar estrofemi 10.haftaya kadar kullanın dediler acaba 10. Haftayı bitirdiğimizdemi yoksa 11+0 olana kadar mı bilen varmı kafam karıştı .
Ben tam 11 hafta doldu 12 ye girince bıraktım. Sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemem, isterseniz tekrar sorun.

Merhaba
oy oy ınsallah sağlıkla doğurursun kuzucuklarını, bişey soracam. ikili tarama testi yaptırdınız mı ? veya yaptıracakmısınız ?
Ben yaptirmadim ikiliyi ikizlerde yanılma payı çok oluyormuş.Olmasa da yaptirmayacaktim zaten.Allah korusun bi aksilik olsa bebeğe müdahele edilemeyecek aldirin diyecekler.Her şeyleri ile kabulüm inşallah.Sadece ayrıntılı ultrason yaptircam kısmet olursa.Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah.

Bugün doktor randevum vardı.Netleşti iki pamuk şeker kız annesi olacağım inşaallah Allahın izniyle :KK68: Gelişimleri gayet iyi dedi doktor 16+3 olduk bakalım.34.haftaya kadar pruloton yaptircam her hafta bi tane artı kalsiyum ilacı verdi.Kan sulandirici, euthyrox, imom omega ve folik asite devam. Aralık 9'da ayrıntılı için randevu aldım.

Canım hergun mü oldun ben çok zorlanıyorum kalçam mosmor daha ne kadar kullanıcam bilemiyorum yarın doktara sorucam yerine başka birşey kullansam olmaz mı diye
Evet canım maalesef yumurta toplamadan itibaren 11. Hafta bitene dek vuruldum. Çok acıyor. Hatta son zamanlarda iğne vuracak yer kalmamıştı nerdeyse. Son günlerde ağlayarak gider olmuştum her akşam hazırlan git gel eziyetti. Acısı da cabası. Ama bebeğimiz için sabır. Yapacak bir şey Yok.
Hep onu kucağıma aldığım anı hayal ettim her sedyeye yatışımda.
Bitti çok şükür. Allahım bir daha yaşatmasın. Bir de crinone jel vardı. Onu Yen'i bıraktım.
Hap veriyorlar Can'ım iğne yerine. Ama onun kadar etkili değil. Birazcık sabret.

Back
X