3 gun var aramizda senin ilk kontrol oyleyse.benimde yarin 2.kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi ilk denememi 150 gonalf disinda birsey kullaniyormusunbende iğnelere 19.04 de perşembe günü gonalf 150ml şeklinde kullanmaya başladım. yarın kontrol var bakalım ne olucak
Hadi hayrili olsun ozman rabbim ugrastirmadan versin insallah.benim ilk iki denememde yumurta sayim 11 10 olmasina ragmen isleme alinan 1 2 yumurta oluyor digerleri dolleme islemine bile almiyolar direk eleniyor.dejenere yumurtaymis olgun cikmiuor yani.tup bebek yaptranan kadar sebepsiz diyorlardi.hersey yolunda olgun yumurta sayi iyi.topladiktan sonra yumurtalar çöp.2.gun transfer ediliyor saglam cikan 1 yumrta.bu tedavimde farkli olarak büyume hormonu kullandim.bu tur vakalarda ise yaradigi olabiliyormuş bakalim ins degistrir sonucu.persembe gunu toplamam olacakEVET İLK TÜP BEBEK DENEMEM. RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN.
Cuma kontrolde muhtemelen pazartesi icin toplama diyecek sanadaBUGUN KONTROLE GİTTİM . 6 TANE 11 VE 12 MM OLMAK ÜZERE YUMOŞUMUZ VAR. İLACI 112,5 DÜŞÜRDÜLER.
BİRDE CETROFİEL VERDİLER HERGÜNE CUMA YİNE KONTROL VE KAN VERİCEKMİŞİM.
Benim yarin opu olacak canim.nerde yaptrdin tedaviyi.toplaman nezman oldu kacinci gun transferi olacakkızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Canım benim 22 şubat da opum oldu Antep te ama opu sonrası ohss oldum ertelendi 2 ay transfer bu cuma 20. Günü oluyo adetimin transfer olucam allah izin verirseBenim yarin opu olacak canim.nerde yaptrdin tedaviyi.toplaman nezman oldu kacinci gun transferi olacak
Opu ohss sonrasi mi oluyor.cok gecmis olsun canim.kac gun dondurdularCanım benim 22 şubat da opum oldu Antep te ama opu sonrası ohss oldum ertelendi 2 ay transfer bu cuma 20. Günü oluyo adetimin transfer olucam allah izin verirse
2 ay donduruldu canım opudan sonra genelde pko su olanlarda oluyo bide çok yumurtası toplananlar da oluyo canım var mı sende öyle bi durumOpu ohss sonrasi mi oluyor.cok gecmis olsun canim.kac gun dondurdular
Yarin belli olacak canim benimki.10 15 arasi toplariz dedi.diger ikisindede 10 11 toplanmiati2 ay donduruldu canım opudan sonra genelde pko su olanlarda oluyo bide çok yumurtası toplananlar da oluyo canım var mı sende öyle bi durum
Mrb canim benimde 3.deneme yumurtalik rezervde sknti yok ama kalitesiz oldugu icin 1 2 yimurta isleme aliniyo bendede farksiz yani.buyume hormoni kullandim bu tedavde farkli olarak.bilemedimki pazarresi transferin 5.gun embriyousysa cikar amaHerkese selam kızlar, pazartesi transferim oldu. 3. Denemem. Yumurtalık rezervim az olduğu için maalesef numunelik yumurta alıyoruz :)
Cumartesi hcg iğnem var acaba iğneyi yapmadan önce evde gebelik testi yapsam mı diyorum?!
Benim 15 toplandı ohssnin geçmesi 10 gün sürdü canımYarin belli olacak canim benimki.10 15 arasi toplariz dedi.diger ikisindede 10 11 toplanmiati
Mrb canim benimde 3.deneme yumurtalik rezervde sknti yok ama kalitesiz oldugu icin 1 2 yimurta isleme aliniyo bendede farksiz yani.buyume hormoni kullandim bu tedavde farkli olarak.bilemedimki pazarresi transferin 5.gun embriyousysa cikar ama
Benimde cuma günükızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Hadi bakalim insllah hayirli sonuclar.Benimde cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?