2018 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YAPTIRACAKLAR

Shahida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
2.241
950
123
Mrb kızlar 3.tup bebek tedavime 16 nisanda basladim bir negatif asilamadan sonra ilk tup bebek denememde pozifi gormustum 10.hafta kaybettim 2.tup bebek denemem negatif oldu.simdi farkli bi merkezde basladim igneleri kullanali 7.gunum.tedavi surecinde olanlar burdan haberleselim

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende iğnelere 19.04 de perşembe günü gonalf 150ml şeklinde kullanmaya başladım. yarın kontrol var bakalım ne olucak

bende iğnelere 19.04 de perşembe günü gonalf 150ml şeklinde kullanmaya başladım. yarın kontrol var bakalım ne olucak
3 gun var aramizda senin ilk kontrol oyleyse.benimde yarin 2.kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi ilk denememi 150 gonalf disinda birsey kullaniyormusun

BUGUN KONTROLE GİTTİM . 6 TANE 11 VE 12 MM OLMAK ÜZERE YUMOŞUMUZ VAR. İLACI 112,5 DÜŞÜRDÜLER.
BİRDE CETROFİEL VERDİLER HERGÜNE CUMA YİNE KONTROL VE KAN VERİCEKMİŞİM.

EVET İLK TÜP BEBEK DENEMEM. RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN.
Hadi hayrili olsun ozman rabbim ugrastirmadan versin insallah.benim ilk iki denememde yumurta sayim 11 10 olmasina ragmen isleme alinan 1 2 yumurta oluyor digerleri dolleme islemine bile almiyolar direk eleniyor.dejenere yumurtaymis olgun cikmiuor yani.tup bebek yaptranan kadar sebepsiz diyorlardi.hersey yolunda olgun yumurta sayi iyi.topladiktan sonra yumurtalar çöp.2.gun transfer ediliyor saglam cikan 1 yumrta.bu tedavimde farkli olarak büyume hormonu kullandim.bu tur vakalarda ise yaradigi olabiliyormuş bakalim ins degistrir sonucu.persembe gunu toplamam olacak

BUGUN KONTROLE GİTTİM . 6 TANE 11 VE 12 MM OLMAK ÜZERE YUMOŞUMUZ VAR. İLACI 112,5 DÜŞÜRDÜLER.
BİRDE CETROFİEL VERDİLER HERGÜNE CUMA YİNE KONTROL VE KAN VERİCEKMİŞİM.
Cuma kontrolde muhtemelen pazartesi icin toplama diyecek sanada

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Benim yarin opu olacak canim.nerde yaptrdin tedaviyi.toplaman nezman oldu kacinci gun transferi olacak

Benim yarin opu olacak canim.nerde yaptrdin tedaviyi.toplaman nezman oldu kacinci gun transferi olacak
Canım benim 22 şubat da opum oldu Antep te ama opu sonrası ohss oldum ertelendi 2 ay transfer bu cuma 20. Günü oluyo adetimin transfer olucam allah izin verirse

Herkese selam kızlar, pazartesi transferim oldu. 3. Denemem. Yumurtalık rezervim az olduğu için maalesef numunelik yumurta alıyoruz :)
Cumartesi hcg iğnem var acaba iğneyi yapmadan önce evde gebelik testi yapsam mı diyorum?!

Mrb canim benimde 3.deneme yumurtalik rezervde sknti yok ama kalitesiz oldugu icin 1 2 yimurta isleme aliniyo bendede farksiz yani.buyume hormoni kullandim bu tedavde farkli olarak.bilemedimki pazarresi transferin 5.gun embriyousysa cikar ama

Mrb canim benimde 3.deneme yumurtalik rezervde sknti yok ama kalitesiz oldugu icin 1 2 yimurta isleme aliniyo bendede farksiz yani.buyume hormoni kullandim bu tedavde farkli olarak.bilemedimki pazarresi transferin 5.gun embriyousysa cikar ama

3. gün embriyosu. Birkaç yorum okudum konuyla ilgili. Tek sivrizeka ben değilmişim :) bakmayın diyorlar. Bir arkadaş hcg hormonu yaptığı halde evde negatif çıkmış ama 2. hafta sonunda sonuç pozitifmiş. Boşuna üzülmüş o süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…