- 5 Eylül 2017
- 46
- 17
- 3
- 34
İnşallah ya Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.. cuma günü kabul olsun dualarımızHadi bakalim insllah hayirli sonuclar.
Canım hayırlı olsun tedavin kaçıncı gün embriyosu senin benim ilk tedavim çok heyecanlıyımBenimde cuma günü
Benimde 5. Gün embriyosu canım ben de dünleniyorum ama hep yatmıyorum içerde yürüyorum biraz balkona çıktım bugün orda yürüdüm beslenmene dikkat et ama çok önemliBenim 2 oldu dondurulmuş embriyo transferi 5 gün cuma gününden beri yatıyorum dikkat ediyorum bir kaç gün daha dikkat ederim sen nasılsın npysun ?
Canim ben de onu düşünüyordm nasıl oluyor acaba diye ben hastaneye tek gittim eşim gelemedi rahim filmimi de götürecektim ama bulamadım öyle sap gibi gittim 11 gibi hastanedeydim haftasonu olduğu için doktor 1 de gidiyomus en son beni aldılar :) önce hemşire bı form doldurdu adın soyadin daha önce gördüğün tedaviler vs. Sonra doktor çağırdi alttan muayene etti yumurtalıklarda rahme baktı tedaviye başlayalım mı dedi ben istiyorum dedim süreci anlattı sonra tekrar hemşirenin yanına gittim ilaçları nasıl kullanacagimi anlattı. Kan da verdim ama öğleden sonra çıktı telefonla aradılar hormonlar normal bugün ilaca başlayabilirsin diye. Hepsi bu kadarAşamalar nasıl ilerliyor kozlar bende başlıcam kısmetse
Bı de 4 günde bı kontrol yapıyorlarmis ben ikametim dışında bı yere gidiyorum bulunduğun yerde yaptır dedi bugün iğneye başladım tahmini 8 Mayıs'ta toplama işlemi yapılacak her şey yolunda giderse 5 gün sonra da transferAşamalar nasıl ilerliyor kozlar bende başlıcam kısmetse
Canın nasılsın hiç belirtin var mı ?Benimde 5. Gün embriyosu canım ben de dünleniyorum ama hep yatmıyorum içerde yürüyorum biraz balkona çıktım bugün orda yürüdüm beslenmene dikkat et ama çok önemli
Yok canım kendimi dinliyorum ama belirti için erken diyolar sen de var mı canım belirti hiçCanın nasılsın hiç belirtin var mı ?
Canım bende 27sine oldum transfer :) kaçıncı gün embriyosu seninAyy kızlar benimde 26sında konuldu ilk denemem ne nasıl ne olcak hiç bişey bilmiyorum ama kendimi kasmıyorum stres yapmamaya özen gösteriyorum sadece adet agrısı ğibi bi ağrım ve gazım oluyo o sıkıyor beni normalmiş değilmi diye Allahım bizde dahil olmak üzere isteyen dileyen herkeze hayrlısından nasip etsin inşallah
Canım yerleşmedendir inşallah kötü bişe gelmesin aklına bunlar hep belirti yani :) ne zaman test yapacaksın canımYok ama akşam üzeri dışarı çıktım yemeğe gidelim dedik evde sıkıldım izinliyim de işten çok ağrım oldu bir kaç gün daha çıkma şuan belim kopucak gibi ağrıdan kasığıma ağrı girdi bir kaç kez sen evde kalmaya dikkat et canım bende evin içinde geziyordum ama böyle olmamıştı hiç..
kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Yatmak ıyı degıl dıyorlardı Rahmi kan dolaşımı beslıyorBenim 2 oldu dondurulmuş embriyo transferi 5 gün cuma gününden beri yatıyorum dikkat ediyorum bir kaç gün daha dikkat ederim sen nasılsın npysun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?