2018 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YAPTIRACAKLAR

Benim 2 oldu dondurulmuş embriyo transferi 5 gün cuma gününden beri yatıyorum dikkat ediyorum bir kaç gün daha dikkat ederim sen nasılsın npysun ?

Benim 2 oldu dondurulmuş embriyo transferi 5 gün cuma gününden beri yatıyorum dikkat ediyorum bir kaç gün daha dikkat ederim sen nasılsın npysun ?
Benimde 5. Gün embriyosu canım ben de dünleniyorum ama hep yatmıyorum içerde yürüyorum biraz balkona çıktım bugün orda yürüdüm beslenmene dikkat et ama çok önemli

Kizlar ben de bugün ilk iğnemi vurundum doktor yumurtalıkların çok iyi rahim tertemiz senden 20 yumurta toplarız diye tahminde bulundu 187.5 la basladim

Aşamalar nasıl ilerliyor kozlar bende başlıcam kısmetse
Canim ben de onu düşünüyordm nasıl oluyor acaba diye ben hastaneye tek gittim eşim gelemedi rahim filmimi de götürecektim ama bulamadım öyle sap gibi gittim 11 gibi hastanedeydim haftasonu olduğu için doktor 1 de gidiyomus en son beni aldılar :) önce hemşire bı form doldurdu adın soyadin daha önce gördüğün tedaviler vs. Sonra doktor çağırdi alttan muayene etti yumurtalıklarda rahme baktı tedaviye başlayalım mı dedi ben istiyorum dedim süreci anlattı sonra tekrar hemşirenin yanına gittim ilaçları nasıl kullanacagimi anlattı. Kan da verdim ama öğleden sonra çıktı telefonla aradılar hormonlar normal bugün ilaca başlayabilirsin diye. Hepsi bu kadar

Aşamalar nasıl ilerliyor kozlar bende başlıcam kısmetse
Bı de 4 günde bı kontrol yapıyorlarmis ben ikametim dışında bı yere gidiyorum bulunduğun yerde yaptır dedi bugün iğneye başladım tahmini 8 Mayıs'ta toplama işlemi yapılacak her şey yolunda giderse 5 gün sonra da transfer

Kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun ilk denemesi olacak. O yüzden birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum;
.Oturduğunuz yere yakın bir merkez seçmeye çalışın çünkü bazen kontroller 2-3 günde bir de olabiliyor.
.Yumutalık rezervinizi doktora mutlaka sorun, özellikle az ise rezerv embriyo yapılacak şekilde tüp bebek tedavisi isteyin.
.Yumurtalar toplandıktan sonra mümkünse embriyonuzun dondurulmasını talep edin, tutunma şansı daha yüksek oluyormuş.
.Yeni bir serum çıktı, özellikle tekrarlanan düşüklerde transferden 1 hafta önce ve transfer günü intralipid diye bir serum veriliyor. Benim böyle bir sorunum olmadığı halde yaptırmak istediğimi, içimin bu şekilde daha rahat olacağını söyledim. Doktorum da ben ısrar edince kabul etti. Biraz yoğun bir serum, yaklaşık 2 saat sürüyor ama bu kadar emek veriyoruz neden aklımız biraz daha rahat olmasın?
.Moralinizi yüksek tutun ve çok fazla internetten araştırma yapıp, bedeninizi dinlemeyin.
.Özellikle transferden sonra kabızlık çekmeniz çok muhtemel o yüzden doktora kabız olur olmaz bilgi verin ve uygun bir takviye isteyin, ıkınmaktan kaçının.
.Spor yapıyorsanız tüp bebek tedavisinde daha rahatlatıcı, esneme ağırlıklı sporları seçin ve transferden sonra tempolu yürüyüş bile yapmayın.

Yok ama akşam üzeri dışarı çıktım yemeğe gidelim dedik evde sıkıldım izinliyim de işten çok ağrım oldu bir kaç gün daha çıkma şuan belim kopucak gibi ağrıdan kasığıma ağrı girdi bir kaç kez sen evde kalmaya dikkat et canım bende evin içinde geziyordum ama böyle olmamıştı hiç..

KIZLAR BENİMİLK KONTROLDE 6-7 YUMURTA DEDŞ 2. KONTROLUME GTTİĞİMDE YUMURTAS SAYIM 20 NİN ÜZERİ ÇIKTI.YARIN DA OPU OLUCAM HAYIRLISI. KORKULAR BAŞLADI BENDE

Ayy kızlar benimde 26sında konuldu ilk denemem ne nasıl ne olcak hiç bişey bilmiyorum ama kendimi kasmıyorum stres yapmamaya özen gösteriyorum sadece adet agrısı ğibi bi ağrım ve gazım oluyo o sıkıyor beni normalmiş değilmi diye Allahım bizde dahil olmak üzere isteyen dileyen herkeze hayrlısından nasip etsin inşallah

Canım bende 27sine oldum transfer :) kaçıncı gün embriyosu senin

Canım yerleşmedendir inşallah kötü bişe gelmesin aklına bunlar hep belirti yani :) ne zaman test yapacaksın canım

Meraba kaderdaslar ben de dün transfer oldum biri ıyi biri orta kalite 2 embriyo transfer edildi 4. Gun embriyosu ilk denememsimdi gün sayıyoruz artık. Sizler neler yapıyorsunuz. Ben cok yatamiyorum geziniyorum evde yemek yapiyorum o kadar. Hafif aset agrisi gibi agrilarim oluyor arada sizde de varmi. Dua edin hepimiz pozitif görelim inşalla h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…