- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Ne kadar güzel canım berbaber güzel haberler alalım inş :) var mı belirtin bi de hangi ilaçları kullanıyosunBende cuma transfer oldum
Ne kadar güzel canım berbaber güzel haberler alalım inş :) var mı belirtin bi de hangi ilaçları kullanıyosun[/QUOTE
Benim 3.tedavim. Sadece crinone jel kullanıyorum maalesef belirtim yok cnm
Ama illa belirti olacak diye bişey yok benim bir arkadaş hiç belirti yaşamadan hamile kaldı Hem ilk tedavisinde
İnşallah hepimizNe kadar güzel canım berbaber güzel haberler alalım inş :) var mı belirtin bi de hangi ilaçları kullanıyosun
Hakkımızda hayırlısı canım 5. Gün embriyosu mu ? Bi de önce test yapacak mısın :)
Pazartesi test günüm bekliyorum inşallah öyledir yarın ama idrar testi yapıcam dayanamıyorum sen nasılsın ?Canım yerleşmedendir inşallah kötü bişe gelmesin aklına bunlar hep belirti yani :) ne zaman test yapacaksın canım
Canım bende evde dolanıyorum yemeğimi falan yapıorum eşim çalışıyo ara sıra yatıp dizi izliyorum belirsizlik sıkıcı birazPazartesi test günüm bekliyorum inşallah öyledir yarın ama idrar testi yapıcam dayanamıyorum sen nasılsın ?
Cuma transfer oldum 3 günü bel ağrısından ölücektim kasığım ağrıdı ve çok gazım vardı 4 gün biraz oldu ağrı adet olucakmışım gibi şuna öyle bir ağrım yok crone jel kahve rengi geldi çoğu gün bitek bugün 6 gün pembe geri geldi aradım önemli değil kanama olmadıktan sonra dediler öyle...Canım bende evde dolanıyorum yemeğimi falan yapıorum eşim çalışıyo ara sıra yatıp dizi izliyorum belirsizlik sıkıcı birazBenim de adet sancım var bugün ama hayra yoruyorum sende ne var ne YÖK canım belirti gibi
Yerleşeme kanamasıdır dimi canım tahriş etmekten değildir sonuçta kahve gelmiş rengi.. testi ne zaman yapacaksın canım ? Kasık bölgende şişlik var mı canım bi de göğüsler deCuma transfer oldum 3 günü bel ağrısından ölücektim kasığım ağrıdı ve çok gazım vardı 4 gün biraz oldu ağrı adet olucakmışım gibi şuna öyle bir ağrım yok crone jel kahve rengi geldi çoğu gün bitek bugün 6 gün pembe geri geldi aradım önemli değil kanama olmadıktan sonra dediler öyle...
Tahrişten de olabilir miş, kesin yerleşme kanamasıdır diyemediler canım erken gebelik testleri var ya yarın sabah idrarda yapıcam hayalet falan bir çizgi görürsem kan tahlili yaptırıcam göremezsem pazartesi test günüm pazartesiyi beklerim inşallah tutunmuşlardır ya allah dualarımızı geri çevirmesinYerleşeme kanamasıdır dimi canım tahriş etmekten değildir sonuçta kahve gelmiş rengi.. testi ne zaman yapacaksın canım ? Kasık bölgende şişlik var mı canım bi de göğüsler de
Amin canım .. sabah güzel haberlerini bekliyorum yazmayı unutma tamam mı canım.. senin ilk deneme mi canımTahrişten de olabilir miş, kesin yerleşme kanamasıdır diyemediler canım erken gebelik testleri var ya yarın sabah idrarda yapıcam hayalet falan bir çizgi görürsem kan tahlili yaptırıcam göremezsem pazartesi test günüm pazartesiyi beklerim inşallah tutunmuşlardır ya allah dualarımızı geri çevirmesin
Amin canım .. sabah güzel haberlerini bekliyorum yazmayı unutma tamam mı canım.. senin ilk deneme mi canım
Canım sen de pko mu vardı yanlış mı biliyorum tüp tedavisinin bi sebebi var mıydıHaber veririm 2 dondurulmuş
Hiç bir sıkıntı yok eşimde de bende de olmayınca 2 sene bir de tüp bebek deneyelim dedikCanım sen de pko mu vardı yanlış mı biliyorum tüp tedavisinin bi sebebi var mıydı
Canım güzel haber bekliyorum sendenHiç bir sıkıntı yok eşimde de bende de olmayınca 2 sene bir de tüp bebek deneyelim dedik
Tahrişten de olabilir miş, kesin yerleşme kanamasıdır diyemediler canım erken gebelik testleri var ya yarın sabah idrarda yapıcam hayalet falan bir çizgi görürsem kan tahlili yaptırıcam göremezsem pazartesi test günüm pazartesiyi beklerim inşallah tutunmuşlardır ya allah dualarımızı geri çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?