2018 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YAPTIRACAKLAR

Kuzum eşim azosperm kaç ğün beklediğini soruyorsan toplandı iki ğün sonra konuldu

Kızlar bende dün yumurta toplama oldu.. şimdi emriyolagla konustum pazartesi 5. gün transfer olucakmış . bugun dööllenmiş 7 sağlıklı bebiş adayımızla yola devam ediyormuşuz şükür rabbime.
Hepinizden rahırlı haberler inşallah.. dualarım sizinle

Pazartesi test günüm bekliyorum inşallah öyledir yarın ama idrar testi yapıcam dayanamıyorum sen nasılsın ?
Canım bende evde dolanıyorum yemeğimi falan yapıorum eşim çalışıyo ara sıra yatıp dizi izliyorum belirsizlik sıkıcı biraz Benim de adet sancım var bugün ama hayra yoruyorum sende ne var ne YÖK canım belirti gibi

Cuma transfer oldum 3 günü bel ağrısından ölücektim kasığım ağrıdı ve çok gazım vardı 4 gün biraz oldu ağrı adet olucakmışım gibi şuna öyle bir ağrım yok crone jel kahve rengi geldi çoğu gün bitek bugün 6 gün pembe geri geldi aradım önemli değil kanama olmadıktan sonra dediler öyle...

Yerleşeme kanamasıdır dimi canım tahriş etmekten değildir sonuçta kahve gelmiş rengi.. testi ne zaman yapacaksın canım ? Kasık bölgende şişlik var mı canım bi de göğüsler de

Yerleşeme kanamasıdır dimi canım tahriş etmekten değildir sonuçta kahve gelmiş rengi.. testi ne zaman yapacaksın canım ? Kasık bölgende şişlik var mı canım bi de göğüsler de
Tahrişten de olabilir miş, kesin yerleşme kanamasıdır diyemediler canım erken gebelik testleri var ya yarın sabah idrarda yapıcam hayalet falan bir çizgi görürsem kan tahlili yaptırıcam göremezsem pazartesi test günüm pazartesiyi beklerim inşallah tutunmuşlardır ya allah dualarımızı geri çevirmesin

Amin canım .. sabah güzel haberlerini bekliyorum yazmayı unutma tamam mı canım.. senin ilk deneme mi canım

Kahverengi akıntı genelde tutunma ile ilgili belirti olur.evde test yapacağınıza kan tahlili verseniz ☺ mesela benim tahlil günüm pazar ama ben bugun kan tahlili belki veririm pazar yine yaptiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…