2018 Ocak ayinda Tup Bebek yaptiracaklar

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Merhaba hanimlar
10 gune adet olucam ve Ocak ayinca dondurulmus embriyo transferim olucak insallah:dua: daha once iyi kalite 2 embriyo transfer edilmisti ama negatif oldu malesef. Bu sefer tek embriyo transfer ettirmeyi dusunuyorum. 2018 hepimize bereketli ve cocuklu gelsin insallah.
Gelin birlikte transferimizi ve pozitif sonucumuzu bekleyelim. Hem destek hem fikir alisverisi:halay:

Merhaba hanimlar
10 gune adet olucam ve Ocak ayinca dondurulmus embriyo transferim olucak insallah:dua: daha once iyi kalite 2 embriyo transfer edilmisti ama negatif oldu malesef. Bu sefer tek embriyo transfer ettirmeyi dusunuyorum. 2018 hepimize bereketli ve cocuklu gelsin insallah.
Gelin birlikte transferimizi ve pozitif sonucumuzu bekleyelim. Hem destek hem fikir alisverisi:halay:
Neden tek emriyo transferi istiyorsun ki

Bende tam tersi
İlk denememde tek transfer oldu tutmadı
.ikincide ise 2.veya 3 bile olsun istiyorum şansım artsın diye

Bal10cukkk Bal10cukkk
2 embriyo transferinde gebelik sansı arttırıliyor ama bunun yanında bebeğin gelişmeme riski de artıyor. Yani, anne karninda, 1 bebeğin gelişimi mi yoksa 2 bebeğin gelişimi mi daha rahat ve sağlıklı olur, o açıdan bakmalısınız..

Genczey Genczey 4.denememiz ve 10 gün kadar önce opu oldu ama embriyolar genetik tarama sonucunda sağlıklı çıkmadı. Önceden genetik taramadan geçen 1 embriyo dondurulmuşum var. Sanirim ocakta transfer olacak.
Isteyen herkesin saglikli bebişi olsun. Bu çabalarımız boşa gitmesin ınsallah.

Bal10cukkk Bal10cukkk
2 embriyo transferinde gebelik sansı arttırıliyor ama bunun yanında bebeğin gelişmeme riski de artıyor. Yani, anne karninda, 1 bebeğin gelişimi mi yoksa 2 bebeğin gelişimi mi daha rahat ve sağlıklı olur, o açıdan bakmalısınız..

Genczey Genczey 4.denememiz ve 10 gün kadar önce opu oldu ama embriyolar genetik tarama sonucunda sağlıklı çıkmadı. Önceden genetik taramadan geçen 1 embriyo dondurulmuşum var. Sanirim ocakta transfer olacak.
Isteyen herkesin saglikli bebişi olsun. Bu çabalarımız boşa gitmesin ınsallah.
Kendinizce haklı olabilirsiniz belki

ama sizin bu dedginize katılmıyorum ben tek emriyo transferi tutma şansı çok düşük %30 luk gibi bi şans sadece
Ama çoğul emriyo transferi olursa tutma şansı

tek gebelik %60
İkiz gebelik %30
Üçüz gebelik ise sadece %10 muş

Allah ne diyorsa o oluyor bazen tek gebeliklerde 6.7 ayda aniden sebebsiz yere ölüm olabiliyor allah korusun

Bazende 3üzler
36.37 haftalarinda sağlıklı bi şekilde hiç küveze girmeden doguyorlar

Bunu hiç birimiz bilemeyiz yani tek olursa kesin sağlıklı olur veya çoğul gebelik olursa sağlıksız olur gelişmez diyemeyiz...

Yinede herkesin kendi bilcegi birşey tabi

Bal10cukkk Bal10cukkk merhaba..
"Kendimce" kısmından ziyade, "uzman doktorlar"a göre diyelim.. Siz de haklısınız. Yani her türlü risk var. Doktorlar sadece minimum riskle maksimum başarıyı elde etmek konusunda bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar.. Sonuçta kimsenin biyolojisi, diğeriyle aynı değil ve tedavinin sürecini hepimizden iyi doktorlar biliyor..

Daha once hep 2 senedim bu sefer 1 denicem. Hayirlisi nasilsa oyle olucak zaten 1 tane olsa da 10 tane olsa da ruhu uflenen dogacak.

Daha once hep 2 senedim bu sefer 1 denicem. Hayirlisi nasilsa oyle olucak zaten 1 tane olsa da 10 tane olsa da ruhu uflenen dogacak.
Tabi canım dediğin doğru çok haklısın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Slm kizlar hosgeldiniz:) ben hala adetimi bekliyrm bugun olmam gerekiyordu ama halan geleb yok agrilarim var ama gelen bisey yok

Merhaba kızlar, elimde önceki tedavimden kalan 1 adet Gonalf mevcuttur. Son kullanma tarihi Ocak 2018'dir. İsteyen olursa 50 Tl karşılığı vereceğim. İstanbul Anadolu yakasındayım, isteyene elden isteyene kargo ile gönderebilirim. Bilgilerinize.

Mrb herkese, ben kasımda yumurta toplattım ilk defa. 1 tane embriyom oluştu tek transfer ettirmek istemediğim için onu dondurduk.bu ay adetle 2.defa yumurta toplanacak inş sağlıklı güzel embriyolarım oluşurda transfer yaptırırız
Hayirli olsun canim.ins kaliteli embriyolarin olur:) bende adet oldum yarin gidicem dr a bakalim hakkimizda hayirlisi

Amin canim .ben gittim doktora igneleri ilaclari aldim bugun basliyrm igneye hadi bakalimm
Hayırlısı olsun İnşAllah canm;)ben de adetimi bekliyorum bi kaç güne ben de başlıcam hayırlısıyla:)gelişmeleri paylaşalım destek olalım birbirimize ;)Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle;)

Hayırlısı olsun İnşAllah canm:KK66:ben de adetimi bekliyorum bi kaç güne ben de başlıcam hayırlısıyla:)gelişmeleri paylaşalım destek olalım birbirimize :KK66:Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle:KK66:
Amin canim ins. Tabikide paylasirim destek olucaz birbirimize:) ins bebislerimizde gelicek hayirlisiyla poItif olalim:)

Back
X