- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
İnşallah kolay geçer benim deNormalde çok basit bir işlemmiş aslında ama bende anotomik bir bozukluktan dolayı çok uğraşıldı canım zor oldu oda ama rabbim yardım ediyo
Doktorum aşılama gibi dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kolay geçer benim deNormalde çok basit bir işlemmiş aslında ama bende anotomik bir bozukluktan dolayı çok uğraşıldı canım zor oldu oda ama rabbim yardım ediyo
Bende ilk ignemi vurundum bu gun hayirli olsun cnm tedavinBen de bugün ilk dozuma başladım. Kısa protokol başlandı. bende pcos var uzun protokol başlar sanıyordum. Uzunu neye göre başlıyorlar bilen var mı
Okuyalım canımKızlar merhabalar Meryem suresi okucaz aramızda toplayıp katılmak ister misiniz
Seni de listeme ekliyorum çok teşekkür ederiz 8 kişi olduk akşam haber vericem Allah kabul etsin yasıni deOkuyalım canım
Meraba kızlar bisey sormak istiyorum
Bende dün negatif sonucumu aldim ilk denememizdi. Tek embrio 3cü gün.
2 ay sonra tekrar deneyeceğiz ama ben 2 embrio istiyorum devlet hastanesinde yaptrym zeynep kamilde. Acaba yinemi tek embrio koyarlar yaşım 25
Valla onlar çağırıyor bana kalsa iki koysalar keşke ama ne zaman dollenirse o zaman gelin diyorlar bi konuşacağım yinede bide 35 yaş altına koymuyorlar diye duymuştum5.gün emriyolarina çift koyuyorlar
Benim ilk deneme de çift koyacak
Bakalım
Valla onlar çağırıyor bana kalsa iki koysalar keşke ama ne zaman dollenirse o zaman gelin diyorlar bi konuşacağım yinede bide 35 yaş altına koymuyorlar diye duymuştum
Belkide özel hastanelerde yapıyorlardırBen 27 yaşındayım ilk tüp deneme 2 konulacak doktor önemli nerde yaptırıyorasun
Belkide özel hastanelerde yapıyorlardır
Bende zeynep kamil hastanesinde yaptrym
Merhaba bende 35 yaşında altında tek diye biliyorum ama tabi bu rahatsızlıga,doktora ve hastaneye bagli olarak degisiyor.Meraba kızlar bisey sormak istiyorum
Bende dün negatif sonucumu aldim ilk denememizdi. Tek embrio 3cü gün.
2 ay sonra tekrar deneyeceğiz ama ben 2 embrio istiyorum devlet hastanesinde yaptrym zeynep kamilde. Acaba yinemi tek embrio koyarlar yaşım 25
Hayırlı olsun canim insallah bebegin sana tutunur bende 2 gün önce negatif sonuç aldimTransferim oldu cok yatmiyorum ins tutar bugun 2. Gun