2018 Şubat anneleri

merhaba bende subatta dogum yapacagım 12 haftalıgız :emir_bebek::anneadayı::nazar: hıc bır hazırlık yok ne zaman baslasam dıye dusunuyorum sadece lıste yapabıldım

Merhaba,
Bende șubata anne olacaĝim inșallah 15 haftalik hamileyim.
Daha hiç bir hazirlik yapamadim, erken olduĝunu düșünüyorum.

Herkese merhaba, paylaşımlar ve öneriler için güzel bir bölüm olmuş. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ikinci gebeliğim. Bu gebelik daha rahat geçiyor Allah'a şükürler olsun. Diğerinde çok bulantı ve kusma vardı. Neyse bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu? Şuan hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz? Ben ilk üç ay ve gebelik öncesi folik asit kullandım. Şimdi gyno ferrosanol ve imom omega verdi. İkisinde bazı vitaminler aynı olduğu için imom omegayı alıp kullanma konusunda kararsızım. Çünkü fazlasının bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum. Sizin kullandıklarınız neler?

Herkese merhaba, paylaşımlar ve öneriler için güzel bir bölüm olmuş. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ikinci gebeliğim. Bu gebelik daha rahat geçiyor Allah'a şükürler olsun. Diğerinde çok bulantı ve kusma vardı. Neyse bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu? Şuan hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz? Ben ilk üç ay ve gebelik öncesi folik asit kullandım. Şimdi gyno ferrosanol ve imom omega verdi. İkisinde bazı vitaminler aynı olduğu için imom omegayı alıp kullanma konusunda kararsızım. Çünkü fazlasının bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum. Sizin kullandıklarınız neler?
Merhabalar biz 16.haftaya girdik cinsiyet büyük ihtimal erkek. Hamilelik öncesinde 4 ay hamilelikte bir ay folik asit kullandım. Sonra efa mom diye bir vitamin ilacı verdi doktorum bir ay da onu kullandım. Şimdi sağlık ocağından verilen devit 3 ile decavit kullanıyorum.

Merhaba ben aslinda mayis annesi olcaktim fakar sezaryen sebebiyle subat annesi olucam inslla 1 ogum var simdide bir kizim olucakmis Allah in izniyle. 3. Hamileligim.ama bu cok rahat geciyor karnimda fazla buyumiyorm hareketlerini hissetmek icin sabirsizlaniyorim. Ve surekli endiseliyim.ha bise oldu olmasi olcak gibi. Ilk hamileligimde dogumumda dogum sonrasda cok kotuydu erken dogum oldu ciger enfeksiyonu Vrdi oglumda. 9 ay boynca ozurli bir cocuk bekledik ama cok sukur sapasaglam oglum oldu. Bosuna stres yapmistim hep kendime. Simdide baya raat geciyo hamileligim hareket hissrtmedigim icinde endisem ck oluyor. Su an 17. Hafta icindeyiz haftaya randevu Vr her seferinde 1 ay boyunca randevu bekleme ne buyul bir iskence ;-)))))

Merhaba benim ilk hamileligim ve oglum olacak insallah 22.haftadayim muhtemel dogum tarihim 10 subat bugun sadece birkac zibin aldik annemle herkese hayirli olsun simdiden kimler ne hazirlik yapiyor neler aliyor merak ediyorum :anneadayı:

Kizlar merhabaaa ben de subat annesiyim kismetse 2 ci bebeyim geliyor bir kizim olucak cok mutluyum ALLAH hepimize bebisleri saglikla kucaklamayi nasip etsib

Sizinle gunu gunune ayniyiz ne guzel

Mrb. Herkesi hayırlısıyla Allah kurtarsın. Benimde 2. hamileliğim. Çok şükür 2 hamileliğimde de sıkıntım olmadı, rahatım:)

Merhabalar hazırlıklarımiz tamam çok şükür hamilelik de idare eder diyelim çalışırken aşırı zor olmaya başladı 30.haftadan sonra.Siz ne durumdasiniz :)
Ben çok çabuk yoruluyorum ,ayaklarımda biraz şişmeler oluyor zaman zaman ,haftaya çarşamba kontrolümüz var ,ne kadar büyüdü çok merak ediyorum,sizin bebek nasıl?en sönme zaman gördünüz ,gelişimi nasıl haftasına göre.

Back
X