- 10 Nisan 2017
- 67
- 66
- 88
- Konu Sahibi Ayisigi_istanbull

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cok var canım ,liste yaptıysan Ne güzel neler var listede fikir olsunmerhaba bende subatta dogum yapacagım 12 haftalıgızhıc bır hazırlık yok ne zaman baslasam dıye dusunuyorum sadece lıste yapabıldım
Sağlıkla kucağına al canımBen de varım. 14.hafta bitti. Daha hazırlığa başlamadım. Biraz daha büyüsün o ara neler almam gerektiğini karar vereyim dedim.
Amin amin insallahBende şubat annelerinden olacagim inşallah hepimize hayirli guzel evlatlar olsun insallah
Merhabalar biz 16.haftaya girdik cinsiyet büyük ihtimal erkek. Hamilelik öncesinde 4 ay hamilelikte bir ay folik asit kullandım. Sonra efa mom diye bir vitamin ilacı verdi doktorum bir ay da onu kullandım. Şimdi sağlık ocağından verilen devit 3 ile decavit kullanıyorum.Herkese merhaba, paylaşımlar ve öneriler için güzel bir bölüm olmuş. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ikinci gebeliğim. Bu gebelik daha rahat geçiyor Allah'a şükürler olsun. Diğerinde çok bulantı ve kusma vardı. Neyse bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu? Şuan hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz? Ben ilk üç ay ve gebelik öncesi folik asit kullandım. Şimdi gyno ferrosanol ve imom omega verdi. İkisinde bazı vitaminler aynı olduğu için imom omegayı alıp kullanma konusunda kararsızım. Çünkü fazlasının bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum. Sizin kullandıklarınız neler?
Sizinle gunu gunune ayniyiz ne guzelHerkese merhaba, paylaşımlar ve öneriler için güzel bir bölüm olmuş. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız. Benim ikinci gebeliğim. Bu gebelik daha rahat geçiyor Allah'a şükürler olsun. Diğerinde çok bulantı ve kusma vardı. Neyse bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu? Şuan hangi vitamin takviyelerini kullanıyorsunuz? Ben ilk üç ay ve gebelik öncesi folik asit kullandım. Şimdi gyno ferrosanol ve imom omega verdi. İkisinde bazı vitaminler aynı olduğu için imom omegayı alıp kullanma konusunda kararsızım. Çünkü fazlasının bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum. Sizin kullandıklarınız neler?
Merhaba,sizinle günü gününe aynıyız.nasıl gidiyor hamilelik?hazırlklar nasıl gidiyor?Bende şubat annelerinden olacagim inşallah hepimize hayirli guzel evlatlar olsun insallah
Merhabalar hazırlıklarımiz tamam çok şükür hamilelik de idare eder diyelim çalışırken aşırı zor olmaya başladı 30.haftadan sonra.Siz ne durumdasiniz :)Merhaba,sizinle günü gününe aynıyız.nasıl gidiyor hamilelik?hazırlklar nasıl gidiyor?
Ben çok çabuk yoruluyorum ,ayaklarımda biraz şişmeler oluyor zaman zaman ,haftaya çarşamba kontrolümüz var ,ne kadar büyüdü çok merak ediyorum,sizin bebek nasıl?en sönme zaman gördünüz ,gelişimi nasıl haftasına göre.Merhabalar hazırlıklarımiz tamam çok şükür hamilelik de idare eder diyelim çalışırken aşırı zor olmaya başladı 30.haftadan sonra.Siz ne durumdasiniz :)