- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
Hos buldk cnm 290 cikti pazartrsi tekrar var bakalm nolmus insallah guzel seyler olmustur.Hos geldin canm kac cikti bhcg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos buldk cnm 290 cikti pazartrsi tekrar var bakalm nolmus insallah guzel seyler olmustur.Hos geldin canm kac cikti bhcg
Olmuştur olmuşturHos buldk cnm 290 cikti pazartrsi tekrar var bakalm nolmus insallah guzel seyler olmustur.![]()
Evet aynen sanki adet olacağım ama olamıyorum gibiAdet ağrısı gibi agriniz oluyor mu? Bbu ağrılar beni çok endiselendiriyor
Aynı bendeKizlar meraba bende temmuz annesi olacagim insallah test yaptim pozitif cıktı ancak doktora gitmedim henüz
sizin adınıza çok ama çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızla çok şükür 1 normal 1 dondurulmuş 2 olumsuz denemenin ardından ekim ayında başlayan tüp bebek tedavisiyle 1 kasım da çok şükürrrr pozitif sonucu aldım. 2 tane 3.gün embriyo transfer edilmişti ama kaçı tuttu bilmiyorumm haftaya çarşamba kontrol var. Sizlerde kendinizden biraz bahsedin bu süreci beraber geçirelim. Bebeklerinizin kesesini gördünüzmü kalbini duydunuzmu![]()
teşekkür ederim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip olursizin adınıza çok ama çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Canım sen kalp atışını duydun mu bebişinin? Yoksa cumartesi günü müydü doktor randevun?teşekkür ederim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur![]()
8kasmda keseyi gordum. 29kasmda randevumCanım sen kalp atışını duydun mu bebişinin? Yoksa cumartesi günü müydü doktor randevun?![]()
Hadi inşallah hayırlı haberi alırsın8kasmda keseyi gordum. 29kasmda randevum
Günaydın canm yok heralde hiç ses çıkmıyo. Kızlarrr ne alemdesiniz bebislerinizin kesesini gördünüzmü kalbini duydunuzmuGünaydın buralar sessiz ve tenha yok mu başka Temmuz Ağustos annesi![]()