2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

Kizlar meraba bende temmuz annesi olacagim insallah test yaptim pozitif cıktı ancak doktora gitmedim henüz

Konu açayım diye üye oldum bende dün öğrendim ama hala evde test yaptığım için tam emin değilim hepimiz sağlıkla alalım insallah

Kızla çok şükür 1 normal 1 dondurulmuş 2 olumsuz denemenin ardından ekim ayında başlayan tüp bebek tedavisiyle 1 kasım da çok şükürrrr pozitif sonucu aldım. 2 tane 3.gün embriyo transfer edilmişti ama kaçı tuttu bilmiyorumm haftaya çarşamba kontrol var. Sizlerde kendinizden biraz bahsedin bu süreci beraber geçirelim. Bebeklerinizin kesesini gördünüzmü kalbini duydunuzmu:anneadayı::KK200::emir_bebek::KK24::KK37:
sizin adınıza çok ama çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200::anneadayı:

Merhaba kizlar bende nasip olursa temmuz annesiyim 6 kasimda pozitif sonucu aldım p.tesi kese için gidicem size birşey sorucam protestan iğne kullanan var mı aranızda?

Hayırlı olsun canım bende yarın kontrole gidicem kese için sen progestan iğne kullandın mı?

Iyi aksamlar kizlar. bende araniza katilmak isterim kabul ederseniz. bende 17 kasimda pozitifi gordum. bugun ikinci beta hcg vardi. Haftaya kese gormeye gidecegim. Tahminimce bende agustos annesi olacagim. Allah hepimize sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin

Back
X