2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

Arkadaşlar bende rabbim izin verirse temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım 3 gün önce öğrendim hamiş oldugumu ama hastaneye kanama şiddetli kasık ağrısı sebebiyle gittim ben adet oluyorum sanıyorum meğer düşük riskim oldugu için kanamam gelmiş:( doktor ilk şaşırdı ultrasona girdim iltihap var dedi çünkü geçen hafta adet oldugunu sanıyorum doktor gecikmen varmı diyo yok diyorum :dkan. Testi yapıldı en son gebesin denildi şok oldum :) ama düşük riskim var 3 gündür ilaçlarımı kullanıyorum iğnemide yaptırdım bugün biraz fazla ağrım oldu çok korkuyorum bebeğim düşecek diye ilaçlar fayda etmiyo açık kırmızı kanamam oluyo dua edin bana lütfen sağ sağlim kucağıma almam için :( bir oğlum var 4 yasında korkudan kardeşin olcak diyemiyoruz henüz :(

Merhaba arkadaşlar, benim de 17 ekimde 5. Gün embriyosu (2 tane) transfer edildi. Çok şükür hamileyim 2. Denememizdi. 5. Haftada keseyi gördük, 7. Haftada kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bir duyguymuş.. şuanda 8+1 deyiz. 10. Haftada tekrar kontrolüm var. Doğum tarihi 5.7.2018 hayırlısıyla. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider

Merhaba arkadaşlar, benim de 17 ekimde 5. Gün embriyosu (2 tane) transfer edildi. Çok şükür hamileyim 2. Denememizdi. 5. Haftada keseyi gördük, 7. Haftada kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bir duyguymuş.. şuanda 8+1 deyiz. 10. Haftada tekrar kontrolüm var. Doğum tarihi 5.7.2018 hayırlısıyla. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider
Darisi bize olsun canim insallah. Bende keseye gidecegim sali gunu. Iple cekiyorum. Insallah normaldir hersey:dua:

Hayırlı uğurlu olsun kızlar :dua:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::dua::dua:benimde Çarşamba doktor randevum kese için çok heyecanlıyım :dua:benim tüp bebek 3. Denememde 8 yılda işl defa pozitif gördüm:dua:Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

Hayırlı uğurlu olsun kızlar :dua:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :dua::dua::dua:benimde Çarşamba doktor randevum kese için çok heyecanlıyım :dua:benim tüp bebek 3. Denememde 8 yılda işl defa pozitif gördüm:dua:Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

İnşallah canım hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim.. çok zor bir süreç biliyorum, psikoljik anlamda çok yıpranıyor insan. Etrafımızdaki herkes çocuk sahibi oluyor falan.. ama herşeyin bir zamanı var demek ki rabbim büyük Hamd olsun daha güzel günler görcez

İnşallah canım hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim.. çok zor bir süreç biliyorum, psikoljik anlamda çok yıpranıyor insan. Etrafımızdaki herkes çocuk sahibi oluyor falan.. ama herşeyin bir zamanı var demek ki rabbim büyük Hamd olsun daha güzel günler görcez
Sağol canım Allah razı olsun..evet o kadar zor süreçler ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...buarada hiç zaman geçmiyor gibi çok uzun sanki 9 ay :KK45:

Sağol canım Allah razı olsun..evet o kadar zor süreçler ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...buarada hiç zaman geçmiyor gibi çok uzun sanki 9 ay :KK45:
Al benden de o kadar resmen zaman durdu ☺️ Telefona bi tane program indirdim her gün girip bakiyorum kac hafta kac günlük diye cok heycanli

Iyi aksamlar arkadasim gordunmu keseyi?

Hayirli kandiller kizlar bende dun keselerini gordum ikizler :) cok mutlu oldum. 10 gun sonra kalp atisina gidecegim. Kizlar benden seker yuklemesi istediler? Sizdende istendimi? Yaptirdinizmi?

Hayirli kandiller kizlar bende dun keselerini gordum ikizler :) cok mutlu oldum. 10 gun sonra kalp atisina gidecegim. Kizlar benden seker yuklemesi istediler? Sizdende istendimi? Yaptirdinizmi?
Boyle haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum maasalah allah tamamina erdirsin :) bende 9 kasimda transferim oldu... şükür hamileyim ama benim tek embriyo insallah sonuna kadar sağlıcakla devam eder kucagimiza aliriz yavrularimizi ;))

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah, yok benden istemediler canım. İstersen bi araştır internetten neden isteniyo diye hiç bi bilgim yok acaba ikiz diye mi

Boyle haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum maasalah allah tamamina erdirsin :) bende 9 kasimda transferim oldu... şükür hamileyim ama benim tek embriyo insallah sonuna kadar sağlıcakla devam eder kucagimiza aliriz yavrularimizi :KK66:)
Ay canım ne güzel gözün aydın Çok harika bi duygu demi? Allahım korusun bebişlerimizi

Geçen hafta gördüm bende keseyi ama benden istemediler. Benden bir sürü test istedi doktorum hormon hemogram biyokimya toxoplazma hepatit ve okuyamadığım birkaç şey daha var

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim salı günü pozitifi gördüm çok şükür :))
Bişey sorucam sizlere salıdan sonra bugün test istedi merkezim yaptırdım pzt bir daha istedi sizden böyle istemişler miydi
Salı 243.83
Bugün 1317.3
Kese görmeye ne zaman çağırıyorlar ?

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim salı günü pozitifi gördüm çok şükür :))
Bişey sorucam sizlere salıdan sonra bugün test istedi merkezim yaptırdım pzt bir daha istedi sizden böyle istemişler miydi
Salı 243.83
Bugün 1317.3
Kese görmeye ne zaman çağırıyorlar ?
Hoşgeldin canım :anneadayı: her şey yolunda gider inşallah. Pozitifi gördükten 2 hafta sonra gitmiştim ben karından bakmıştı gördük çok şükür. Testleri de ilk randevu sonrası istedi.

Hoşgeldin canım :anneadayı: her şey yolunda gider inşallah. Pozitifi gördükten 2 hafta sonra gitmiştim ben karından bakmıştı gördük çok şükür. Testleri de ilk randevu sonrası istedi.
İnşallah canım yaa ben test yapıp merkeze haber veriyorum onlar 2000 küsür olunca çağırıyorlarmış neyse Rabbim sağlık versin de :anneadayı:

Back
X