- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
Cok sagol canim deneyeyimbende kapsüllerden dolayi oldu malesef, doktora gitmeni tavsiye ederim mantar olabilir, onun disinda yogurtlu bez tavsiye etti doktorum ama uygulayamadim igrendim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canim deneyeyimbende kapsüllerden dolayi oldu malesef, doktora gitmeni tavsiye ederim mantar olabilir, onun disinda yogurtlu bez tavsiye etti doktorum ama uygulayamadim igrendim...
Bende de oluyor canım ara ara. Bel ağrısı çekiyorum baya ve geceleri kasılma gibi oluyorAdet ağrısı gibi agriniz oluyor mu? Bbu ağrılar beni çok endiselendiriyor
Darisi bize olsun canim insallah. Bende keseye gidecegim sali gunu. Iple cekiyorum. Insallah normaldir herseyMerhaba arkadaşlar, benim de 17 ekimde 5. Gün embriyosu (2 tane) transfer edildi. Çok şükür hamileyim 2. Denememizdi. 5. Haftada keseyi gördük, 7. Haftada kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bir duyguymuş.. şuanda 8+1 deyiz. 10. Haftada tekrar kontrolüm var. Doğum tarihi 5.7.2018 hayırlısıyla. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider
Hayırlı uğurlu olsun kızlarRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benimde Çarşamba doktor randevum kese için çok heyecanlıyım
benim tüp bebek 3. Denememde 8 yılda işl defa pozitif gördüm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Sağol canım Allah razı olsun..evet o kadar zor süreçler ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...buarada hiç zaman geçmiyor gibi çok uzun sanki 9 ayİnşallah canım hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim.. çok zor bir süreç biliyorum, psikoljik anlamda çok yıpranıyor insan. Etrafımızdaki herkes çocuk sahibi oluyor falan.. ama herşeyin bir zamanı var demek ki rabbim büyük Hamd olsun daha güzel günler görcez
Al benden de o kadar resmen zaman durduSağol canım Allah razı olsun..evet o kadar zor süreçler ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...buarada hiç zaman geçmiyor gibi çok uzun sanki 9 ay![]()
Iyi aksamlar arkadasim gordunmu keseyi?Hayırlı uğurlu olsun kızlarRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benimde Çarşamba doktor randevum kese için çok heyecanlıyım
benim tüp bebek 3. Denememde 8 yılda işl defa pozitif gördüm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Boyle haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum maasalah allah tamamina erdirsin :) bende 9 kasimda transferim oldu... şükür hamileyim ama benim tek embriyo insallah sonuna kadar sağlıcakla devam eder kucagimiza aliriz yavrularimiziHayirli kandiller kizlar bende dun keselerini gordum ikizler :) cok mutlu oldum. 10 gun sonra kalp atisina gidecegim. Kizlar benden seker yuklemesi istediler? Sizdende istendimi? Yaptirdinizmi?
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah, yok benden istemediler canım. İstersen bi araştır internetten neden isteniyo diye hiç bi bilgim yok acaba ikiz diye miHayirli kandiller kizlar bende dun keselerini gordum ikizler :) cok mutlu oldum. 10 gun sonra kalp atisina gidecegim. Kizlar benden seker yuklemesi istediler? Sizdende istendimi? Yaptirdinizmi?
Ay canım ne güzel gözün aydın Çok harika bi duygu demi? Allahım korusun bebişlerimiziBoyle haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum maasalah allah tamamina erdirsin :) bende 9 kasimda transferim oldu... şükür hamileyim ama benim tek embriyo insallah sonuna kadar sağlıcakla devam eder kucagimiza aliriz yavrularimizi)
Geçen hafta gördüm bende keseyi ama benden istemediler. Benden bir sürü test istedi doktorum hormon hemogram biyokimya toxoplazma hepatit ve okuyamadığım birkaç şey daha varHayirli kandiller kizlar bende dun keselerini gordum ikizler :) cok mutlu oldum. 10 gun sonra kalp atisina gidecegim. Kizlar benden seker yuklemesi istediler? Sizdende istendimi? Yaptirdinizmi?
AaaaaamiiiiinnnAy canım ne güzel gözün aydın Çok harika bi duygu demi? Allahım korusun bebişlerimizi
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim salı günü pozitifi gördüm çok şükür :))
Bişey sorucam sizlere salıdan sonra bugün test istedi merkezim yaptırdım pzt bir daha istedi sizden böyle istemişler miydi
Salı 243.83
Bugün 1317.3
Kese görmeye ne zaman çağırıyorlar ?
İnşallah canım yaa ben test yapıp merkeze haber veriyorum onlar 2000 küsür olunca çağırıyorlarmış neyse Rabbim sağlık versin deHoşgeldin canımher şey yolunda gider inşallah. Pozitifi gördükten 2 hafta sonra gitmiştim ben karından bakmıştı gördük çok şükür. Testleri de ilk randevu sonrası istedi.