• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben internetten bu korseyi aldım normal doğum yaptım ikinci günden beri takıyorum çok memnunum bütün gün üstümde sadece yatarken çıkartıyorum hiç rahatsız etmiyor
Ben sezeryan oldum da canım ameliyat korsesi takmam lazımmış ama tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum

Bizim bugün 5. günümüz yeni düştü göbeği
Nihayet bugün sabah düştü bizimki de canım

Kızlar benim kiz dün geceden beri uyumuyor nerdeyse gece yarim saatte bir kalktı gündüz sadece 2 saat uyudu hep memede kalmak istiyor ne yapmam lazım anlamadım Beşiğin e koyuyorum hemen uyanıyor.

Ben sezeryan oldum da canım ameliyat korsesi takmam lazımmış ama tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum

Medikallere sorarsan verirler canım mutlaka kullan çok faydası oluyor. Ben 5 saat sonra taktım onu hiç yatmadım hep ayaktaydım hiç zorlanmadım. Üstelik 3. sezaryendi.

Afilim92 Afilim92 büyük gün geldi :halay: hayırlısıyla kucağına alırsın sende inşallah
Sen nasılsın canım. Kuzucuk nasıl. Adını ne koydunuz:36:

Afilim92 Afilim92 sezaryen mi olacaksın canım yarın. Allah yardımcın olsun dua edelim bol bol inşallah :36: sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu:36:

Kısmetse benimde yarın sabah 10:00 da yatışım yapılacak 12:00 gibi de doğum olacak içimde garip hisler var , bebeğimi kucağıma alabilecek olmanın sevinci :nazar: hamileliğimin son günü olmasının hüznü var, dokunsalar ağlayacak gibiyim, hayırlı dualarınıza talibim hanımlar :KK200: inşallah benim gibi bekleyen tüm arkadaşların da benimde sağ salim kucağımıza almak nasip olur:KK68: hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri tutuyorum kendimi , yarın doğumdan sonra çeşmeleri açabilirim :cry:

Afilim92 Afilim92 büyük gün geldi :halay: hayırlısıyla kucağına alırsın sende inşallah
Amin insallah canim .
Afilim92 Afilim92 sezaryen mi olacaksın canım yarın. Allah yardımcın olsun dua edelim bol bol inşallah :KK36: sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu:KK36:
Evet canim .Amin insallah .Darisi başına.
Kısmetse benimde yarın sabah 10:00 da yatışım yapılacak 12:00 gibi de doğum olacak içimde garip hisler var , bebeğimi kucağıma alabilecek olmanın sevinci :nazar: hamileliğimin son günü olmasının hüznü var, dokunsalar ağlayacak gibiyim, hayırlı dualarınıza talibim hanımlar :KK200: inşallah benim gibi bekleyen tüm arkadaşların da benimde sağ salim kucağımıza almak nasip olur:KK68: hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri tutuyorum kendimi , yarın doğumdan sonra çeşmeleri açabilirim :cry:
Ben de ayni duygular içindeyim. Hele aksam oldu ya iyice bir hüzün sardı beni .Surekli kasiliyorum stresten .Annemle esim bisey diyince size noldu yaa ben dogurcam normale donun diyorum .Kurbanlik koyun muamelesi yapiyorlar :(

Aynen valla evde sadece bir elbiseyle dolanıyorum ama sanki üstümde battaniyeler var gibi hissediyorum. Benim akıntım beyaz su gibi beyaz kaşıntı falan yok Allahtan. Banada öyle geliyor açılma falan varsa yatış yaptırır diye düşünüyorum. Ay kolay gelsin tamda son günlerine denk gelmiş kötü olmuş canım sen çok dolanma

Hic sorma cok kotu oldu. Ama simdi sinemaya geldik de bi rahatladim bari. Yarin yatirir herhalde acilma arttti bence hemde sinemada artti. Resmen incecik bir sizi hissettim kasilırken . Jiletle kesildi gibi

Ayy canım hadi hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz minnoşunla..

Tadini cikaramiyorum ki .Oldugum yerde hareketsiz durmaktan yoruldum. Annem de evi temizliyor. Esim desen evde sıkıldım dedi dışarı çıktı. Ben de ney nasil olcak acaba düşünüp duruyorum merak ediyorum.
Oğluna kavuşacağın anı düşün sadece canım başka hiç bişey düşünme en özel ve güzel anını kimsenin bozmasına izin verme

bebeğin kaç günlük canım? 30 cc yeterli bebek biraz daha da çok çekebilir zaten hiç de az değil. muhtemelen yoruluyordur küçük olduğu için ya da keyif yapa yapa içiyordur yani. mama verme mümkünse. sütün gerçekten az ]
Canım yarın kontrolmz var eğer sarılık değeri düştyse vermeyeceğim mama. Ayrıca emzirme sanatı grbunu inceledm biraz.bebek anne kokusunu almak için uzun süre memede kalırmış herzamn aç olduğu için değil. Bende oyüzden akışına bıraktm istedği kadar kalsn

Isim konusunda en cok zorlanan sensin bu topikte insallah icine sinen bir isim koyarsin canim.
Aynen canim inşallah güzel içime sinen isim olur, beni en cok rahatsız eden herkez kızımın ismi ne olursa olsun beni bizi eşimin babanesnin ismini koymadığmız için yargılayacaklar.
Oda ismi cok güzel bir isim de değil.
kızımın utandiracak bir isim taşimasni isdemem.

Back
X