Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyy ne güzel maşallah :) benim 6 günlük gecikmeyle 1999 çıktı bide 4 yumurtam vardi doktor ikiz olabilir dedi. Ama tek göründü ilerleyen zamanlarda varsa görünür dedi. O yüzden sordum canım
Aynen canım bende de adet dönemi olurdu hatta yine adet olacam diye bekliyodum. Gerçekten de adetle hamilelik belirtisi aynıymış derlerdi pek inanamazdim
Kızlar benim bulantim maalesef 3. haftamda başladı. Daha hamile olduğumu bile bilmiyordum. 5. Haftaya girdikten sonra artık hicbisey yiyemez oldum hastanede serum takıldı. Nasıl geçecek bunca hafta bilmiyorum
Kızlar benim bulantim maalesef 3. haftamda başladı. Daha hamile olduğumu bile bilmiyordum. 5. Haftaya girdikten sonra artık hicbisey yiyemez oldum hastanede serum takıldı. Nasıl geçecek bunca hafta bilmiyorum