- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #54.181
Bugun vakit hic gecmiyor .Iyice stres oldum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ıyı akşamlar herkese
Dun akşam hafif hafif sancım var demiştim öyle dayanılmaz sancı değildi birde duzensızdı yattım uyumuşum sabah 8 de kalktım lavaboya gittim baktım cok az kan var sonra Bı daha gidince biraz sümüksü kanlı nişan sanırım eşimi kaldırdım esyaları hazırladık kapının önüne kızımı giydirdik son vucut temizliği yaptım duş aldım çıktık hastane 15 dk zaten
Geldık doktorum alttan bakalım dedı ne kadar istemesem de 4/5 cm acıklık varmış hemen ameliyata aldılar doktor keşke ultrason da rahim kalınlığı belli olsaydı hiç incelme olmamış çok rahat normal doğum yapardın dedınasıp değilmiş dedik
Spınal sezeryan oldum yarım saat sonra hersey bitmişti sohbet ede ede guzel gectı odaya çıkınca bebeğim yarım saat sonra geldi oksijen veriyorlar dedı eşim Allahım sorun mu var ne oldu dıye öldüm öldüm dirildim sezeryan olanlara rutin dediler şükür bi sıkıntı yok elhamdülillah uyuşukluk gecınce hemen kalkıp yürüdüm şimdi dikişler sızlıyor falan ama şükür oğlum uyuyo 3400 doğdu saçları falan çok kıllı sıpa Rabbim hayırlısıyla hepinizi kurtarsın
stres olma canım bebeği de strese sokma zaten sezeryan günün yarın değil miydi az kaldıBugun vakit hic gecmiyor .Iyice stres oldum .![]()
Sali carsamba da olabilir. Ama dayanamıyorum. Oğleden sonra ariycam .Seytan diyor git bugun pazar pazar gelsin benim icinGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
stres olma canım bebeği de strese sokma zaten sezeryan günün yarın değil miydi az kaldı

Canim doğum sancısı gibi beli araliklarlamı geliyor yoksa sadıce ağrıyormu?Benim bel ve sırt ağrılarım hala devam ediyor
Benimde ilk canım hiç bilmiyorum anneme soruyorum hep. Annem belinde ağrıyorsa yakındır dedi. Akşamdan beride sırt ve bel ağrılarım hiç geçmedi hala ağrıyoryarın doktor randvum var ne dicek çok merak ediyorum
Önerin için sagol canim sadıce dinde gecdiği için değil kulağımıza hoş geldiğni düşündüğmüz içinde meryem isdedik, aslinda boyle yaşadığı yerede uyum sağlayan bir isim oluyor soylenişi deyişsede ayni isimin anlamida değişmiyormuş sanırım.Fatma da olabilir. Hem y yok hemde dinen Meryem kadar kiymetli. Hatice de olur peygamberimizin en sevdiği isimlerden. Amine olur emine olur.
Sadece ağrı canım geçmiyor karnımın sertleşmesi belli aralıklarla oldu mesela duşa girdim çıtım geçmişti sonra yine başladı.Canim doğum sancısı gibi beli araliklarlamı geliyor yoksa sadıce ağrıyormu?
Hmm çok ilginç bu kısmı anlamamıştımAlfabede y harfi yok canim o yüzdem isdesemde yazdıramam, meriem yada mariem yazdiricam mecbur. Yoksa bende meryem yazdırmak isderdim.
Zaten "y" harfi yüzünden bir sürü isimden vaz gecdim.
hangi ülke orası Bilmiyorum kaç çıktığını canim ama iyiye gidiyo dediler. Yazdiklarinin cogunu yedim ictim ama hâlâ süt yok. 3 saatte bi yanına gidiyorum emzirmeye ama boş boş emiyo kuzum
Belki yarına şidetlenicek ve doğum olucak, benim günüm daha var ama bende cok sıkıldım doğsun isdiyorum bir yandanda lohusalıkdan korkuyorum kim bilir neler yaşıycam yine.Sadece ağrı canım geçmiyor karnımın sertleşmesi belli aralıklarla oldu mesela duşa girdim çıtım geçmişti sonra yine başladı.
Komşü ülke gürgüstan. მარიამ (mariam) diye yazılıcakH
Hmm çok ilginç bu kısmı anlamamıştımhangi ülke orası
![]()
İnşallah canım olur ya doktor randevumda var yarın hazır hastaneye gitmişken gelsin :) lohusalığı hiç düşünmüyorum canım ben senin şimdi yaşanmışlığında olduğu için aklın birde orasını düşünüyor tabi Allah yardımcın olsun umarım bunu çok kolay atlatırsınBelki yarına şidetlenicek ve doğum olucak, benim günüm daha var ama bende cok sıkıldım doğsun isdiyorum bir yandanda lohusalıkdan korkuyorum kim bilir neler yaşıycam yine.
Amin canim milet nasıl doğurucam diye düşünür ben başkalarıyla lohusalıkda nasıl baş edicem diye.İnşallah canım olur ya doktor randevumda var yarın hazır hastaneye gitmişken gelsin :) lohusalığı hiç düşünmüyorum canım ben senin şimdi yaşanmışlığında olduğu için aklın birde orasını düşünüyor tabi Allah yardımcın olsun umarım bunu çok kolay atlatırsın

sabır canım az kaldı olmazsa yarın ağrım var diye gidersin alın dersinSali carsamba da olabilir. Ama dayanamıyorum. Oğleden sonra ariycam .Seytan diyor git bugun pazar pazar gelsin benim icin![]()
Canım benimde tek göğsüm öyle hiç ucu yok önce enjektörle ucunu çıkarıyorum sonra silikon uçla emziriyorum biraz zor oluyor ama emebiliyor . Birde göğüs pompan varsa o da güzel uç çıkarıyorGece nöbeti başladı gene.emzirmek cok zormusgogsumu alamıyo benimde gogus ucum cok duzmus doğum öncesi hep cıkıktı ve hassasdı şimdi dumduz oldu gibi.silikon uc kullanıyorum onla emiyo ama gaz oluyo cok bu seferde.birde onunşa emince gogsumu tek hiç alamıyo.dun aksamda oturdum agladım ememiyo die sona gece basardık bugun gunduz de emdi cok mutluydum ama bu aksam gene ememedi.gene silikon uc kullandım.gogus ucu problemi ilerde geciyomu bilen var mı kızlar? Gogus ucu cıkarıcı alcam pztsi.kendi kendime nazarım değdi sanırım gunduz cok mutluydum aksam hungur hungur agladım emziremiyorum die.bebeğim ole cabalıyoki ama ben bişey yapamıyorum.caresizlik okadar zor ki.şimdi uyuyo meleğim ama ben uyanınca nasıl emzircem die korkmaktan uyuyamıyorum.
![]()
Ben biraz garanticiyim yarin neyle karsilasacagimi bilmek istiyorum.sabır canım az kaldı olmazsa yarın ağrım var diye gidersin alın dersin
Komşü ülke gürgüstan. მარიამ (mariam) diye yazuılıcak
Canım tebrik ederim, inşallah en kısa zamanda uyum sağlarsınız birbirinize, şimdi en çok lazım olan şey sabır istikrar, Allah kolaylık versinKızlar giremedim uzun zamandır.10 gün önce Allaha şükürler olsun oğlumu dünyaya getirdim.yalnız enfeksiyon tespit edildi ve 8 gün yoğun bakımda kaldı.2 gündür de hastanede anne uyum odasındayız.yoğun bakımda geçen sürede bebek tamamen kendi alışkanlıklarını edinmiş ve ben değiştiremiyorum.biberona alıştığı İçin memeden emmiyor.sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorum.zaten üzüntü Ve stresten sütüm de çoğalmadı Ve artık oğluma yetmiyor,mecbur mamaya da başlıcaz.15sağ 15 sol meme sağımda ancak 20/30 cc arası çıkıyor.
Sizlerde durum nedir? Bu sorunu yaşayan varsa neler yaptınız? Bu arada günde en az 3 litre su,humana,malt,kayısı kompostosu,damla,dereotu gibi takviyeler kullanıyorum