2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Ben evdeydim ama yemegimi filan da yapiyorum doktorlar israrla normal hayatiniza dönün agir is yapmayin sadece diyor biz riske atamiyoruz korkumuzdab
Bende aynı senin gibiyim yemek yapıyorum makinaya bulaşık koyuyorum
Hatta sepeti getiren olursa çamaşır bile asıyorum

Kalktım temizlik yaptık eşimle . Baya kızdı yapma diye ama ailem geliyor aksama . Eve üç haftadır dokunmadım tedavi başladı git gel yaptık zaten sürekli . Ağır yapmamaya çalıştım eşim sildi süpürdü ama mutfağı ben temizledim . Yaparken bi yandan da korkmadım değil . Ay valla su süreç beş yıl yaşlandırdı :110:

Aynen öyle allah kimseye muhtaç etmesin kendi işimizi yapalım yapamamak da çok zor akşam yaptık bizde sabah geldi misafirlerimiz hiç hesapta yokken akşama yine geliyor yatılı misafir eşimde kızıyor olduğu kadar diye ama insan duramıyor

Kızlar bende inanılmaz ekşiye eğilim var 2 gündür
Aşılama olduğum da da ekşi çekmişti Canım
Siz de böyle şeyler oluyor mu?

Ben dış gebelikten deli gibi korkuyordum , değerim 1363 lerden 3 gün sonra 16.979 lara fırladı ve hep tek taraflı ağrı çekiyordum.. acıdan ağlıyordum artık :/ ama bana sürpriz oldu ikizler çıktı kuzum :) biz farklı farklı yorumluyoruz işte, Allah korktuğumuzu yaşatmasın ..
Kız sen keseleri gormedin mi

Aynen öyle allah kimseye muhtaç etmesin kendi işimizi yapalım yapamamak da çok zor akşam yaptık bizde sabah geldi misafirlerimiz hiç hesapta yokken akşama yine geliyor yatılı misafir eşimde kızıyor olduğu kadar diye ama insan duramıyor
Mecburen yapıyoruz ya tutunur ama inşallah ne bileyim sonuçta normal hamilelik olsa fark etmeden geçirecektik bu süreci ...
Kızlar bende inanılmaz ekşiye eğilim var 2 gündür
Aşılama olduğum da da ekşi çekmişti Canım
Siz de böyle şeyler oluyor mu?
ye eksiyi çıkar Ayşe’yi :anneadayı::KK76:

Gördüm gördüm kuzum, arkadaş dışgebelikten korkuyordu ona örnek olarak öncesinden bahsetmiştim :) şükür ki herşey yolunda gibi.. sen nasılsın ?

Haa sende dış gebelik var diye düşündün sandim
Sende o ihtimal olmaz 2 tane kesen var
Ikizlerde tavan yapıyor hcg :-)

Haa sende dış gebelik var diye düşündün sandim
Sende o ihtimal olmaz 2 tane kesen var
Ikizlerde tavan yapıyor hcg :-)
İnşallah herşey yolunda gider, endişeleniyorum ister istemez :/ sağlıklıca kucağımıza almak nasip olur inşallah.. sende dert etme Allah büyük kuzum, ben inanıyorum anne olacaksın yavrunu kucağına alacaksın , doğru zamanda..

Canim hic korkma benim 8. Gün 43 çıkmıştı
Gebelik normal ilerledi 11. Haftada kaybettim ama kaçla başladığının önemi yok
Onemli olan katlamasi
Canım inşalla inşallah kafam allak bullak oldu hoca tatilde yazdım ama görmedi ya o bi cevap verseydi bende ona göre sevineceğim bende hiç belirti yok göğüslerim dışında

Canım inşalla inşallah kafam allak bullak oldu hoca tatilde yazdım ama görmedi ya o bi cevap verseydi bende ona göre sevineceğim bende hiç belirti yok göğüslerim dışında
Belirti arama ben 11 hafta hic belirti yaşamadım kiz
Bebisi üzme bakiyim 5 üzeri gebesin demek bi kac gune tekrarla artışa bak sonra da usg yi bekle

Back
X