2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Evde yaptıkları testlerde sonuçları pozitif çıkan arkadaşlar yaptığınız normal test miydi yoksa erken gebelik testimi

Canım bu testlere itimat etme derim bekle bence ve kan ver
Ben dayanabilirsen inşallah kanı bekleyeceğim
Çünkü oğlumun hamileliğinde de idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı
İnşallah canım yaa teste bakıp bakıp ağlıyorum elimde olmadan sabahtan beri

Canım ben fena durumdayım ya zaten hassasım hemen tahriş olur öyle de oldu
Bugün benimde 4. Günüm inşallah yarından sonra benimki de geçer
Bende öyle çok hassasım Yumurtlama günü olan akıntıdan bile tahriş olabiliyorum ki mahvoldum 4 gün çamaşır bile giyemedim ama geçti şükür senin ki de geçer inşaAllah canım

Yaaa ciddimisin ağlamaktan helak oldum sabahtan beri bir de nasıl olsa yok diye bi sürü iş yaptım o sinirle ama tuttuysa bişi olmaz inşaAllah yaa nasıl mutlu oldum anlatamam bi daha ağlıycam :))) ))

Kız delisin varya neler neler var sakın 12 gün geçmeden bişey yapma
Her an herşey olabilir

Ben dış gebelikten deli gibi korkuyordum , değerim 1363 lerden 3 gün sonra 16.979 lara fırladı ve hep tek taraflı ağrı çekiyordum.. acıdan ağlıyordum artık :/ ama bana sürpriz oldu ikizler çıktı kuzum :) biz farklı farklı yorumluyoruz işte, Allah korktuğumuzu yaşatmasın ..
Cok sevindim Allahim saglikla dogmalarini nasip etsin insallah

Bende öyle çok hassasım Yumurtlama günü olan akıntıdan bile tahriş olabiliyorum ki mahvoldum 4 gün çamaşır bile giyemedim ama geçti şükür senin ki de geçer inşaAllah canım
Canım geçmesi için bişey yaptın mı
Benimki hiç geçecek gibi durmuyor sanki gün gün artıyor
Böyle giderse Dr u tekrar arayacağım
Bu enfeksiyonun bebeğe de zararı olur diye korkuyorum yani tutunmaya falan

Canım geçmesi için bişey yaptın mı
Benimki hiç geçecek gibi durmuyor sanki gün gün artıyor
Böyle giderse Dr u tekrar arayacağım
Bu enfeksiyonun bebeğe de zararı olur diye korkuyorum yani tutunmaya falan
Canım o zaman yarın sabah muhakkak ara doktorunu ben bişi yapmadım kendi geçti ama normalde sirkeli su ile taharetlenirim bu durumlar da bir de bir krem var onu kullanırım ama sen Doktoruna bilgi ver canım

Clexane kullanan var mı kızlar. Bu iğne benim karnımı mosmor etti ve geçmiyor da hatta çoğalıyor. Normal mi bu durum

İnşallah canım zaten olmadıysa burda biter çünlü 2. 3. Denemelere imkanımız yok bizim hayırlısı artık
Merhaba sende jimerde tedavi görüyordun yanlış hayırlamıyorsam. Doktorun kimdi? Benimde tedavim Jimer de devam ediyor.
Henüz transfer olmadı iğneler devam ediyor. Test için de idrarda görünmeyip kanda çıkan çok kişi var bazı kadınların hcg hormonu vucütta geç salgılananiliyormuş lütfen üzülme şuan en çok ihtiyacımız olan şey moralimizi yüksek tutmak inşallah bebişin tutunmuştur sana

Back
X