- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Ben aksaray Merkez canım ama Viyana da yaşıyorumHatice sen çalışıyormusum canm kirsehirleyim bende aksaray neresindensin
Yakınmışız kiz
Çalışmıyorum ev hanımı oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aksaray Merkez canım ama Viyana da yaşıyorumHatice sen çalışıyormusum canm kirsehirleyim bende aksaray neresindensin
Benim gibi bende ev hanimi:)Ben aksaray Merkez canım ama Viyana da yaşıyorum
Yakınmışız kiz
Çalışmıyorum ev hanımı oldum![]()
8. Gün canım ama normal test yaptım laboqıck siz erken gebelik testi mi yapıyorsunuzKacinci gun bugün???
Erken gebelik canım diğerlerin de göstermez8. Gün canım ama normal test yaptım laboqıck siz erken gebelik testi mi yapıyorsunuz
Yaaa ciddimisin ağlamaktan helak oldum sabahtan beri bir de nasıl olsa yok diye bi sürü iş yaptım o sinirle ama tuttuysa bişi olmaz inşaAllah yaa nasıl mutlu oldum anlatamam bi daha ağlıycam :))) ))Erken gebelik canım diğerlerin de göstermez
Daha çok erken strese girme
İnşallah canım yaa teste bakıp bakıp ağlıyorum elimde olmadan sabahtan beriCanım bu testlere itimat etme derim bekle bence ve kan ver
Ben dayanabilirsen inşallah kanı bekleyeceğim
Çünkü oğlumun hamileliğinde de idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı
Bende öyle çok hassasım Yumurtlama günü olan akıntıdan bile tahriş olabiliyorum ki mahvoldum 4 gün çamaşır bile giyemedim ama geçti şükür senin ki de geçer inşaAllah canımCanım ben fena durumdayım ya zaten hassasım hemen tahriş olur öyle de oldu
Bugün benimde 4. Günüm inşallah yarından sonra benimki de geçer
Yaaa ciddimisin ağlamaktan helak oldum sabahtan beri bir de nasıl olsa yok diye bi sürü iş yaptım o sinirle ama tuttuysa bişi olmaz inşaAllah yaa nasıl mutlu oldum anlatamam bi daha ağlıycam :))) ))
Cok sevindim Allahim saglikla dogmalarini nasip etsin insallahBen dış gebelikten deli gibi korkuyordum , değerim 1363 lerden 3 gün sonra 16.979 lara fırladı ve hep tek taraflı ağrı çekiyordum.. acıdan ağlıyordum artık :/ ama bana sürpriz oldu ikizler çıktı kuzum :) biz farklı farklı yorumluyoruz işte, Allah korktuğumuzu yaşatmasın ..
Amin canım, darısı isteyenlerin başına inşallah..Cok sevindim Allahim saglikla dogmalarini nasip etsin insallah
Canım geçmesi için bişey yaptın mıBende öyle çok hassasım Yumurtlama günü olan akıntıdan bile tahriş olabiliyorum ki mahvoldum 4 gün çamaşır bile giyemedim ama geçti şükür senin ki de geçer inşaAllah canım
Canımsın üzme kendini o testlere itimat etmemek lazım inşallah kuzun seninledirİnşallah canım yaa teste bakıp bakıp ağlıyorum elimde olmadan sabahtan beri
Canım o zaman yarın sabah muhakkak ara doktorunu ben bişi yapmadım kendi geçti ama normalde sirkeli su ile taharetlenirim bu durumlar da bir de bir krem var onu kullanırım ama sen Doktoruna bilgi ver canımCanım geçmesi için bişey yaptın mı
Benimki hiç geçecek gibi durmuyor sanki gün gün artıyor
Böyle giderse Dr u tekrar arayacağım
Bu enfeksiyonun bebeğe de zararı olur diye korkuyorum yani tutunmaya falan
İnşallah canım zaten olmadıysa burda biter çünlü 2. 3. Denemelere imkanımız yok bizim hayırlısı artıkCanımsın üzme kendini o testlere itimat etmemek lazım inşallah kuzun seninledir
Öyle deme yaa nasipte varsa hepsi olur ins daha şimdiden onları düşünme senİnşallah canım zaten olmadıysa burda biter çünlü 2. 3. Denemelere imkanımız yok bizim hayırlısı artık
Clexane kullanan var mı kızlar. Bu iğne benim karnımı mosmor etti ve geçmiyor da hatta çoğalıyor. Normal mi bu durum
Ben kolumdan yapıyorum canım yavaş yavaş yapınca hem az yakıyor .Clexane kullanan var mı kızlar. Bu iğne benim karnımı mosmor etti ve geçmiyor da hatta çoğalıyor. Normal mi bu durum
Merhaba sende jimerde tedavi görüyordun yanlış hayırlamıyorsam. Doktorun kimdi? Benimde tedavim Jimer de devam ediyor.İnşallah canım zaten olmadıysa burda biter çünlü 2. 3. Denemelere imkanımız yok bizim hayırlısı artık