- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Hem gec tutunma var5.gün cnm 7.gün hiçbirşey çıkmadı 8.gün çıktı silik çizgi acaba transferde de geç tutunma diye birşey var mı
Hemde herkezin hcg si ayni yükselemiyor
Idrara geç geçiyor mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem gec tutunma var5.gün cnm 7.gün hiçbirşey çıkmadı 8.gün çıktı silik çizgi acaba transferde de geç tutunma diye birşey var mı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum hayırlısıyla .. haberdar et bizi de..Kızlar ben bu sabah kan verdim. Öğleden sonra sonuç alacağım. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum.
Hadi bakalim güzel sonucun olur ins canimKızlar ben bu sabah kan verdim. Öğleden sonra sonuç alacağım. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum.
Aynen çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz iyi haberler veririz burdan.Hadi bakalim güzel sonucun olur ins canim
Yarında ben vericem çok heycanlı dimi haha
Ayy hadi inşallah canım çook mutlu bir sonuç alırsınAynen çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz iyi haberler veririz burdan.
İnşallah canım çok teşekkürlerAyy hadi inşallah canım çook mutlu bir sonuç alırsın
İnş hayırlı güzel haberler alırsın cnm bugün kaçıncı gününKızlar ben bu sabah kan verdim. Öğleden sonra sonuç alacağım. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum.
İnşallah canım çok teşekkürler. Bugün 11. Gün. Aslında test günüm yarındı. Ama sağlık ocağı cuma günü kan almıyomuş. Sonuca göre hareket edicem. Yarınki kan sonucunu illaki isterlerse özele gidicem mecbur.İnş hayırlı güzel haberler alırsın cnm bugün kaçıncı günün
Ayy deme öyle. Ben de ishalim birkaç gündür. Ve daima sol tarafta ağrı var. Korktum şimdiKızlar ya ben karnımı bozmusum ishal olmuşum birde sol kasığım sürekli ağrıyor internetten baktım dış gebelik belirtisi diyor. Çok korkuyorum aranızda böyle olan var mı ?
Ayy deme öyle. Ben de ishalim birkaç gündür. Ve daima sol tarafta ağrı var. Korktum şimdi![]()
Kızlaar lütfen sui zanda bulunmayın önyargılı olmayın durun bakalım hele gün doğmadan neler doğar herkeste farklı semptomlar oluşuyor ilaçlar bizim hormonlarımızı alt üst ediyor o yüzden dua edelimCnm sorma benim aklımda bile yoktu dün burda bir yazı görünce aklima takıldı çok korkuyorum. Sadece sol tarafım ağrıyor ne karnımın altı nede sag tarafimda hiçbirsey yok. Birde transfer olduğumdan beri ishalim WC den çıkmıyorum bildiğin
Allah korktuğumuzu yasatmasin inşallah
Doktorumu aradım çok kızdı bana test yaptığım için geç tutunabilir çünkü genelde yerleştirmeden kabuğunu kırıyorlar embriyonun ben müdahele etmeyi sevmediğim için kırmadan yerleştirdim bir daha test yapma sakın dediğim gün kan ver dedi içim rahatladı bi nebze5.gün cnm 7.gün hiçbirşey çıkmadı 8.gün çıktı silik çizgi acaba transferde de geç tutunma diye birşey var mı
8. Gün silik bile çıkmadı benim5.gün cnm 7.gün hiçbirşey çıkmadı 8.gün çıktı silik çizgi acaba transferde de geç tutunma diye birşey var mı
Hadi bakalim inş güzel haberler alırsı aramıza bi minnoş daha katılırKızlar ben bu sabah kan verdim. Öğleden sonra sonuç alacağım. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum.
O zaman çıkmaması normal cnm önce kabuğu kırmak için mücadele edecek sonra tutunmak için en sonda hcg yükselmeye başlıcak sen ne zaman tahlil vericen cnmDoktorumu aradım çok kızdı bana test yaptığım için geç tutunabilir çünkü genelde yerleştirmeden kabuğunu kırıyorlar embriyonun ben müdahele etmeyi sevmediğim için kırmadan yerleştirdim bir daha test yapma sakın dediğim gün kan ver dedi içim rahatladı bi nebze
Sabırsız davranıyoruz sonra üzüntüden kaybedecez. Ben test falan yapmadım almadım da negatifi görmekten korkuyorum. Bugün 9. Gün. 12. A da 13. Gün yaptiracam. Ama stres olmaya başladım ya bi tek göğüs şişkinliği duruyo. Bel ağrısı gittikçe siliklesiyor. Endişeleniyorum... Umarım hepimiz güzel mutluluklar yaşarız. Bekle sende canim acele etme kaçıncı gün bugün beraber yapmamış miydik biz?Doktorumu aradım çok kızdı bana test yaptığım için geç tutunabilir çünkü genelde yerleştirmeden kabuğunu kırıyorlar embriyonun ben müdahele etmeyi sevmediğim için kırmadan yerleştirdim bir daha test yapma sakın dediğim gün kan ver dedi içim rahatladı bi nebze
İnşallah canım çok teşekkürlerHadi bakalim inş güzel haberler alırsı aramıza bi minnoş daha katılır![]()