2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Canım bende kullanıyorum
İğneyi yapar yapmaz çekme
5e kadar falan say içinden öyle çek
Bir de vururken ucu tam girmiş olsun
Eczacım söylemişti bana bu ihtimale karşı
Öğrendiğimiz iyi oldu 3 gündür vuruluyorum bugün geri çıktı ama canım acıdı eşimde panikle çıkardı ondan oldu sanırım seninde karnın hep acıyor mu bu iğneden

Benim
Benim tam arife günü testim umarım bayramim zehir olmaz

Öğrendiğimiz iyi oldu 3 gündür vuruluyorum bugün geri çıktı ama canım acıdı eşimde panikle çıkardı ondan oldu sanırım seninde karnın hep acıyor mu bu iğneden
Evet acıyor hatta kimi zaman topak oluyor
Ama ben kalçadan progestan vuruldum ağzımın payını aldım
Öyle bir nekroz oldu ki popomdan bir popo daha çıktı :)
acayip şişti günlerce üstüne oturamadım
Zaten ondan sonra karından başladı dr
Bundan memnunum

Senin de benim gibi progesteron Hassasiyetin var demek ki
Bende de jel aynını yaptı hatta Berbat durumdaydım
Yangın var diye bağırasın geliyordu
Bırakınca rahatladım biraz çok şükür

Karnima tisortum degse acıyor o derece

Bir yerde okudum bugün şuan bizde mantar enfeksiyonu kaşıntı yanma olması çok olasıymış
Progesteron ve östrojen bunu yaparmış
Ki bende yaptı hiç sekmez zaten bünyem o kadar hassas ki beni illa bulur

Oo masallah tutmuştur illa en azindan birisi canım
Ona ilk denemede kavuşursun bebeğine yada bebeklerine
İnşallah canım ya tek bişey hissediyorum şimdi ben çok umutsuzum ya sanki test günü geldiğinde pozitifi duyup şok yasicakmisim gibi bir tek bu his var bende inşallah öyle olur

Kızlar ben 3-4 kilo verdim 2 haftada. Midem bulanmıyor ama bir şey de yiyemiyorum.

Canım kaçıncı haftandasın tam olarak ?
5 hafta + 3 gün

Transfer gunuyle beraber 8. dün HCG 15 çıkmıştı bugün testte tık yok
normal gebelik testleri 25’in altını ölçmüyor ki kan değeri idrardan yüksek olur. Yani 30’a çıkmış bile olsa normal testte çıkmayabilir. Ultra erken gebelik testi yapman gerek. Zaten yarın kan verecekmişsin. Sabret canım. Hayırlısıysa olsun. Sağlıklıysa katlanır zaten.

Kızlar ben prolutex iğne kullanıyorum az önce iğne vurulduktan sonra ilaç karnımdan geri fişkirdi içeri birazda olsa gitmismidir acaba
beklemen gerek iğneyi çekmeden. Bu bütün enjeksiyonlar için geçerli

Cnm normal gebelik testi almıştım 20nin altını olcmuyormuş onda çıkmıştı ama köyü değildi kan verdim 15 çıktı. Sabaha regl olmazsam inşallah sabretmek çalışacağım

Cnm normal gebelik testi almıştım 20nin altını olcmuyormuş onda çıkmıştı ama köyü değildi kan verdim 15 çıktı. Sabaha regl olmazsam inşallah sabretmek çalışacağım
Canım şunu bil eğer sağlıklıysa tutunur ve büyür. Sağlıklı değilse şimdi gitmesi daha iyi. Sağlıklı olmadığı için 6 aylık hamileyken sonlandırmak zorunda kaldım ben. Allah her şeyin hayırlısını versin. Olmazsa iyi tarafından bak demek ki hamile kalabiliyorsun. Yine denersin. Olursa zaten mutlu olursun

Estrofem içiyor musun? O adet olmayı engelliyor diyorlar

Hiç bir şey engellemiyor. Bütün negatif denemelerimde ne estrofem ne progesteron engellemedi hem şiddetli adet sancısı ve ardından adet geldi.
Aa öyle mi ? Buralarda hep engelliyor yazdılar ben de öyle sandım. Günü gününe mi geldi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…