Hayırlı olsun tedavin cnm ben aşılama da kalçadan vurulmuştum ama tüp bebekte kendim yaptım göbekten doktordan doktora değişiyordur belki de bende martta tüp bebek yaptırdım kimyasal yaşadım şimdide dondurulmuş embriyolarım var bu ay onlar transfer edilecek İnş sabırsızlıkla hastalanmayı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahDun ilk ignemi vuruldum ama karindan degil kalcadan vurulmamis söyledi doktor neden acaba?. 8 kutu Menogon ampül yazdi doktor pazartesi tekrar doktora gideceğim.Duasalim kizlar hepimiz icin en hayirlisi olsun insallah buradan yardimlasalim
İnşallah tıp fakültesinde yaptırdım transferin 7.günü idrarda silik çizgi çıktı 11.gün kanda 21 çıktı 2 gün sonra tekrarladım testi 6 ya düştü değer kimyasal gebelik dedi doktorumInsallah hayirli haberlerini alırız. Devlette mi yaptirdin?Kimyasal nasil oluyor ki
Hayırlı olsun tedavin cnm ben aşılama da kalçadan vurulmuştum ama tüp bebekte kendim yaptım göbekten doktordan doktora değişiyordur belki de bende martta tüp bebek yaptırdım kimyasal yaşadım şimdide dondurulmuş embriyolarım var bu ay onlar transfer edilecek İnş sabırsızlıkla hastalanmayı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Hepimiz için hayırlı olsun inş tedavilerimiz Rabbim pozitif sonuçlar almayı hayırlı güzel hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah senin dondurulmuş yokmu cnmMrb hanimlar bende pazar günü başlıyorum ignelere bugun adet oldum sonunda
Dualasalim elbette böyle zamanda insan yoldaş ariyor kendine. Benim 2. Denemem gecen sene kasim da ilk tup bebegi yaptirdim hamile kaldim ama malesef 7. Haftadan sonra kanamalar basladi 10. Haftada bebegimi kaybettim
Rabbim hepimizin kucagi doldursun bebislerle
Hepimiz için hayırlı olsun inş tedavilerimiz Rabbim pozitif sonuçlar almayı hayırlı güzel hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah senin dondurulmuş yokmu cnm
Suan söktürücü içiyorum tahminimce pazartesi hastalanırım diye hesaplıyorum cnm bende ne zaman transfer olur bilmiyorum netten araştırdım adetten itibaren 15 20 gün arası oluyormuş herhaldeAdetin ne zaman canim bu ay transfer olacak misin??
Dondurulmuş adetten 4-5 gün once transfer edilmiyor muydu??
Aynen canım ya çok olması önemli değil tek olsun hayırlısıyla tutunsun 9 ay sonra kucağımızda olsun sağlıklı bir şekilde İnşMaalesef canim 16 yumurtadan 15i dollendi
3. Gun hepsi güzeldi ama 5.gune geldiginde 1 tane kaldi oda transfer edildi
Tekle gebe kaldim. Bu seferde tek olsun bizim olsin.
Dondurulmus daha rahat tabiki kalirsa bu kez cok mutlu olucam
Aynen canım ya çok olması önemli değil tek olsun hayırlısıyla tutunsun 9 ay sonra kucağımızda olsun sağlıklı bir şekilde İnşbende pko var çok uyarıldım 35 yumurta toplandı 5.gün 2 tane transfer edip 6 tane donduruldu ama ilkinde kısmet olmadı İnş dondurulmuşlar sımsıkı tutunur
Evet cnm gonal f 150 vuruldum 29 yaşındayım büyük ihtimal 2 tane edilir eğer bi sıkıntı olmazsa çok korkuyorum aslında çözüldükten sonra birşey olur mu diyeAy ins canim 35 tane de baya bi cokmus maşallah
Gonal f kullandin dimi ? Kac doz vuruyordun??
Masallah 6 tane kalmasi cok guzel. Ins bu sefer tutunurlar. Yine 2 tane mi transfer edilecek ? Yasin kac bu arada
Yok aklina oyle seyler getirmeEvet cnm gonal f 150 vuruldum 29 yaşındayım büyük ihtimal 2 tane edilir eğer bi sıkıntı olmazsa çok korkuyorum aslında çözüldükten sonra birşey olur mu diye
İnş canım sen kaç yaşındasın bebeğin neden düştüYok aklina oyle seyler getirme
Dondurulmus hatta daha iyi tutar diyenler var
Dondurup bidaki ay transfer olanlar var
Icin ferah olsun
Allahım yardımız olsun canım olacak inş birgün ne güzel 7tane meleğin daha varmış İnş onlar sımsıkı tutunur sanaMerhaba kızlar. Ben de negatif sonucu aldım. Malesef tutmamış benim de. 1 temmuzda transferim olmuştu. 7 adet dondurulmuş embriyom var. Inşallah öylelikle olur ne diyelim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kalbi durdu canim malesef. Ve bastan beri cok kanamalarim vardi. Bende 9 gün sonra 29 a giricemİnş canım sen kaç yaşındasın bebeğin neden düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?