Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçların etkisi kalmaz dimi canım bugüne . Ohh çok sevindim valla ya maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de simdi 6. Gunum dayanamadim yaptim cift cizgiyi gordum sukur :)
Merhabalar bende aşılama yapılacak sanıyordum ama tuo yapılacakmış haftaya randevum var inşallah başlıcaz tedaviye bu süreci bende sizlerle takip etmek istiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun gönlünüze göre olur insallah
Ben de simdi 6. Gunum dayanamadim yaptim cift cizgiyi gordum sukur :)
Çok teşekkür ederim canım eşimde hareket ve morfoloji bendede progesteron düşük yumurtlama çok çok az adet olamaiyorymda tedaviye başlamak için adet şartmı acaba?randevum ağustosun ikisinde ama adet denk gelirmi gelmezmi bilmiyorumHayirlisi olsun hakkinda canimm asilama ile vakit kaybetme iyi olmus
Merak ettiğin herseyi sor her türlü yardmci oluruz
5. Gun canimmmKacinci gun embryosuydu canim ?
Catlatma ignesi vurulmadim ben canim :)İlaçların etkisi kalmaz dimi canım bugüne . Ohh çok sevindim valla ya maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darisi hepimizin kucaklarinin dolmasina ya. Ben bebegin kalbini pitpit atmadan inanmam artikHadi yaaaaaa gozun aydin kizzzzz cok sevindim ilk pozitif geldi ohh ohh
evet cok sukur canim ya gozle net goruluyor. Darisi kana keseye ve kalbine yavrularimin :)Maşallah canım ya baya belirdi mi çizgi
Gel canim gelSelamlar. Bu grup aktif mi? Başka bir konuda yazıyorum ama pek aktif değil
Ikizmi:)evet cok sukur canim ya gozle net goruluyor. Darisi kana keseye ve kalbine yavrularimin :)
Vallahi 2 tane kondu insallah ikiz olur teyzesi :)Ikizmi:)
Oyy kuzum insallah:)Hadi bakalım haberdar edersin ben de burda takiye olacağım artık bian önce başlasınlar tedaviye Rabbim bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin sende sağ salim kucağına al canimVallahi 2 tane kondu insallah ikiz olur teyzesi :)
İnş canım inş ilk senden güzel haberleri darısı hepimizin başınaevet cok sukur canim ya gozle net goruluyor. Darisi kana keseye ve kalbine yavrularimin :)
Çok sevindim güzel haberler umut oluyor bize de rabbim sağlıkla tamamina erdirsin insaallahVallahi 2 tane kondu insallah ikiz olur teyzesi :)
Aynen canim ilk bebegimi 7 haftalikken kaybettim artik kucagima almadan cocuklarimi biseyden emin olamamÇok sevindim güzel haberler umut oluyor bize de rabbim sağlıkla tamamina erdirsin insaallah
Amin kuzummm hepimizin yuvasi senlensin insallaaahjjİnş canım inş ilk senden güzel haberleri darısı hepimizin başına![]()