2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Merhabalar bende aşılama yapılacak sanıyordum ama tuo yapılacakmış haftaya randevum var inşallah başlıcaz tedaviye bu süreci bende sizlerle takip etmek istiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun gönlünüze göre olur insallah

Merhabalar bende aşılama yapılacak sanıyordum ama tuo yapılacakmış haftaya randevum var inşallah başlıcaz tedaviye bu süreci bende sizlerle takip etmek istiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun gönlünüze göre olur insallah

Hayirlisi olsun hakkinda canimm asilama ile vakit kaybetme iyi olmus
Merak ettiğin herseyi sor her türlü yardmci oluruz

Hayirlisi olsun hakkinda canimm asilama ile vakit kaybetme iyi olmus
Merak ettiğin herseyi sor her türlü yardmci oluruz
Çok teşekkür ederim canım eşimde hareket ve morfoloji bendede progesteron düşük yumurtlama çok çok az adet olamaiyorymda tedaviye başlamak için adet şartmı acaba?randevum ağustosun ikisinde ama adet denk gelirmi gelmezmi bilmiyorum

Selamlar. Bu grup aktif mi? Başka bir konuda yazıyorum ama pek aktif değil

Benim de bugün 5. Gün transferim oldu. Su içmeye geç başladığım için sıkışık değildim. Yinede doktor rahatlıkla transferi yapabildi. 30 sn sürdü. Transferden 2 saat sonra ancak sıkıştığımı hissettim :)
Eve geldiğimden beri çocukla uğraşıyorum. En son sırtıma çıkmaya çalışıyordu. Hiç öyle yatıp dikkat edemedim. İnşallah bir şey olmaz.
Bugün ve yarın tutunması lazım

Vallahi 2 tane kondu insallah ikiz olur teyzesi :)
Oyy kuzum insallah:)Hadi bakalım haberdar edersin ben de burda takiye olacağım artık bian önce başlasınlar tedaviye Rabbim bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin sende sağ salim kucağına al canim

Back
X