Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narkoz etkilemistir bence normal hic canını sıkma
Cok gecmis olsun sen hic takılma suan hassas donemdesinNarkoz vermediler canim ama hafif uyuklatan bisey verdiler bide agrim sizim yok diye evde dolaniyorum deli gibi yemek felan yaptım dengem döndü galiba
Kotu bisey olsa agrim olurdu
Bende varım cnm çok gıcık oluyorum bende 4 kez kullanıyorum günde sabah 6 da alarm kuruyorum 6şar saat arayla kullanıyorum günlük ped peçete koyduğum halde baya ıslatıyor akıyor iç çamaşırınaProgesteron kullanmaktan nefret eden sadece ben mi varım kizlar ya kullandiktam sonra ne kadar yatsam da hep camasirima geri akıyor beyaz beyaz kapsül normalmiş sanırım vücut yeterli kismini emiyormuş zaten ama tedirgin oldum
Progesteron kullanmaktan nefret eden sadece ben mi varım kizlar ya kullandiktam sonra ne kadar yatsam da hep camasirima geri akıyor beyaz beyaz kapsül normalmiş sanırım vücut yeterli kismini emiyormuş zaten ama tedirgin oldum
Eğer grip olunursa tutma ihtimali azalıyor mu kızlar ?
Ben hiç sallamıyorum yapıp 30 sn uzanıp kalkıp yürüyorum. Aslında önce iğneyle delip öyle yapmak gerek ama onu bile yapmıyorum bir kısmı dışarı gidiyor. Hep böyle kullandım hiç sorun olmadı. Günde 2 kere kullanıyorum. Çok takma. O ne yaparsan yap akar.Progesteron kullanmaktan nefret eden sadece ben mi varım kizlar ya kullandiktam sonra ne kadar yatsam da hep camasirima geri akıyor beyaz beyaz kapsül normalmiş sanırım vücut yeterli kismini emiyormuş zaten ama tedirgin oldum
Yumurtan azsa evet onlem amacli yas cok gecmeden ne toplayabilirsek toplayalim diyolarMesela benim ovulasyonum olmuyor ve progesteronum cok düşük çok sorunlu kismindamiyim
Bugün resmen sinir krizlerine girdim ya ilaçlar mı böyle yapıyor anlamadım. Hiç bir şey hissetmiyorum. Tutmadı mı acaba ya![]()
Daha dur canım tutsa bile daha ne hissedeceksin susam kadar olmayan seyden
Bakicinda ne diye var su anda yardimci olmayacak ve 10 kiloluk çocuğu sen kaldiracaksan
Özellikle de başında dedim ben yokmuşum gibi davran diye. Ama çocuk ben evdeyken onu istemedi. Bu da çok işine geldi. Söylediklerimi bile yapmadan erkenden kaçıp gitti. Bulaşık, çamaşır hepsini çalıştırmış. Benim boşlatmamı hesaplamış. Sonra da fırtına çıktı, çamaşır toplarken çocuk uyandı sinirlerim iyice oynadı. Bakıcı da değil aslında anne yardmcısı. Bütün evin düzeninden sorumlu. Haftanın 5 günü geliyor. Sigortalı çalışıyor. Ama maalesef istediğim gibi olmadı. Bebeğin en zor tarafı bakıcı şimdiden söliim :)
Ama bizim gibi bunca zorlukla elde edilince bebekler, zorluklar da insanı çok yormuyor :)
Sadece fitil benimki sana igne de mi vermis o zaman düşük çıkmış progesteron hormonun.Gayet normal canim fitili ayri dert ignesi de cok ağrıtıyor vurdugun yeri
Ben ikisinide kullanıyorum
Senin tek fitilmi ?
Sadece fitil benimki sana igne de mi vermis o zaman düşük çıkmış progesteron hormonun.
Sadece fitil benimki sana igne de mi vermis o zaman düşük çıkmış progesteron hormonun.
Hayırlı olsun darısı basıma basımızaBakıcıyı çıkardım kızlar! Zaten sinirlerim bozuk. Belim ağrıyor gibi. Üşüttüm mü bilmiyorum. Geçen pozitif denememdeki belirtilerimi okudum. Buyrun sizlerle de paylaşayım;
5. gün transferinden itibaren belirtilerim:
1 gün sonra- belirti yok
2 gün sonra – belirti yok
3 gün sonra- Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7 – Bir önceki hamileliğimde de bugünlerde aşırı duygusallamıştım.
4 gün sonra -Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7
5 gün sonra- bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı, hafif baş ağrısı (uykusuzluktan),ateş 36.7
6 gün sonra – bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı,, duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7
7 gün sonra – ağrılarım geçti, bir sakinlik hali geldi, öğleden sonra 4-5 gibi uykum geliyor, ateş 36.7
8 gün sonra- ateş 36.7 ve koku duyusunda artış (tertemiz ve hiç kokmayan bir kedim var. Ama bugün o kendisini yalayarak temizlerken tükrüğünün kokusunu aldım. Bir önceki hamileliğimde de aynen böyle ilk kokusunu aldığım şey kedim olmuştu :))
9 gun sonra – Test yaptım ve poitif
Evet ac ve susuz olmaniz gerekiyor. gece 12 den sonra bisey yiyip icmeyin diye uyarıyorlar zaten. Toplama tarihi belli olsun merkez size bilgi verir.Yumurta toplamak icin anestezi yapılırken aç karnına olmak mi lazım ? Bugün 8. İğnem olacak inşallah pazartesi yumurta toplama yapalım der doktorumBu hafta da herşey olsun bitsin istiyorum
Teşekkürler ben şehir dışından geldiğim icin zaten yorgun oluyorum gelip halledip gidiyoruz hiç durmuyoruz :/ üç saatlik mesafe geliyorum maalesefEvet ac ve susuz olmaniz gerekiyor. gece 12 den sonra bisey yiyip icmeyin diye uyarıyorlar zaten. Toplama tarihi belli olsun merkez size bilgi verir.