Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dün 7.gündü cnm yaptım hiçbirşey çıkmadı bugün yaptım aynı seninki gibi çıktı silik çizgi İnş doğrudur cnm testin varsa yarın tekrar deneCanım 7.günüm
Cnm başka bi tane daha yapsaydın dün baya gördük cnm çizgiyi ikisinde deGünaydın kizlar bugün malesef pozitif cikmadi testim
Ya dünki testte bi sıkıntı var yalnis pozitif cikti oluyormus malesef
Yada bilmiyorum
Kaçıncı gün embriyosu cnm ilacın etkisi kalmamıştır bence.. görünüyor cnm hayırlısı olsun hakkımızda sonucu alınca burayada yaz cnmBugün iğne için sağlık ocağına gittim hocaya anlattım istersen kan isteyip Bi bakalım dedi yarın sonuç alacam bakalım değer ne çıkacak ya bide gerçekten görünüyor Dimi ilaç etkisi olabilirmi
Canım 5.gün embriyo su 2 transfer edildiKaçıncı gün embriyosu cnm ilacın etkisi kalmamıştır bence.. görünüyor cnm hayırlısı olsun hakkımızda sonucu alınca burayada yaz cnm
Canım olumlu sonuç alan var mı ki böyle durumda ay çok heyecanlı canım ya senin kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosu yalnız benim göğüslerin dışında hiç belirti yokİlacın etkisi geçmiştir cnm yarın güzel haberler alırsın inş
Canım hayırlı olsun hepimiz çok heyecanlıyızKızlar inanmiyorum bir bakın 2.çizgime bugün 11.günümdoğru görüyorum ben demi
Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini lütfenKizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Doğru cnm doğruKızlar inanmiyorum bir bakın 2.çizgime bugün 11.günümdoğru görüyorum ben demi
Rabbim yardımcın olsun cnm bugünlerde gelip gececek İnş bizde birgün yavrularımıza kavuşucaz sende Allaha emanet ol üzme kendiniKizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Zaman hiç hiç geçmiyor hem de . Kendimde hiç bişey de hissetmiyorum kiZaman geçmiyor diyenlerde kim var el kaldırsın![]()
Bugün canım iş çıkışı hemen gidicem eşim yarın gelicek süpriz yapıcam ona inş Allhım tamamına erdirsin isteyen herkese bana da nasip etsin canlarDoğru cnm doğruhamilesin İnş ne zaman kan vereceksin cnm
Zaman geçmiyor diyenlerde kim var el kaldırsın![]()
Doğru görüyorsun Canım maşallah kaçıncı gün embriyosuyduKızlar inanmiyorum bir bakın 2.çizgime bugün 11.günümdoğru görüyorum ben demi