- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
Kızlar sonucumu aldım. 11. günümde Hcg 130 çıktı. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonucumu aldım. 11. günümde Hcg 130 çıktı. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
Çok teşekkürler canım, Allah seni de sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine.Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.![]()
Ohh maşallah canım ne guzelKızlar sonucumu aldım. 11. günümde Hcg 130 çıktı. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
Ohh başladı mı bulantılarMidem cok fena iki gundur giremedim hic. Artsin gebe sayimiz oh masallah
Sağol canım çok teşekkürler. Senden de güzel haberler alırız inşallah.Ohh maşallah canım ne guzel
Hadi hayirli olsun gebeliğin![]()
Kuzum dualarımız hep hayırlısı diye.. sen moralini yüksek tut, çok şükür can sağlığımız yerinde olsun.. gerisi de gelecek inşallah..Kızlar bana da dua edin sabah kan vericem
9. Gün artık varsa biseyler çıkar inş
His olarak sifirim olmadi gibime geliyor ama en iyisini Rabbim bilir
Senin ne kadarlık oldu canım?Midem cok fena iki gundur giremedim hic. Artsin gebe sayimiz oh masallah
Aynen canim ALLAH razı olsunKuzum dualarımız hep hayırlısı diye.. sen moralini yüksek tut, çok şükür can sağlığımız yerinde olsun.. gerisi de gelecek inşallah..
İnşallah hayırlı haberler alırsın canm.Kızlar bana da dua edin sabah kan vericem
9. Gün artık varsa biseyler çıkar inş
His olarak sifirim olmadi gibime geliyor ama en iyisini Rabbim bilir
Kiz ilkinde olmamisti boyle hic basimi kaldiramadim iki lokma bisey yiyemedim yaOhh başladı mı bulantılar
Dayan annesi iyim diye sinyal veriyor bebisin sana
6+2yiz bugun en son 5+3te kese gormustuk :)Senin ne kadarlık oldu canım?
Maşallah canım:) ilk kontrole ne zaman gittin. Benim 4+6 da olacak inşallah ilk kontrol.6+2yiz bugun en son 5+3te kese gormustuk :)
Demekki dana sağlıklı ilerliyo gebeliğin tatlimKiz ilkinde olmamisti boyle hic basimi kaldiramadim iki lokma bisey yiyemedim ya
5+3te gittim ilk kez canim. Gorursunuz ama keseyiMaşallah canım:) ilk kontrole ne zaman gittin. Benim 4+6 da olacak inşallah ilk kontrol.
Insallah kuzum cok korkuyom haftaya kalbini duyacak miyiz diye. Allah bize bagislasin onuDemekki dana sağlıklı ilerliyo gebeliğin tatlim
Tadını çıkar hahahaha
Benim bugün 9. Gündü canim. 12. Gün yapacam3.gün embriyo transferi olanlar siz kaçıncı gün test yapacaksınız?
Korkma artık bulantılar da baslamis suan pit pit atıyordur kalbiInsallah kuzum cok korkuyom haftaya kalbini duyacak miyiz diye. Allah bize bagislasin onu