2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Hiç Yok mu :110: annem kafayı yiyeceksin kendini dinleme diyor ama basıl başaracağın ki bunu ?
İlk 4 gun kasik bel agrisi goguslerde hassasiyet vardi artik hicbisey yok onlarda haplarin fitilin etkisiymis.aksamustu yuruyus yapiyorum int te dizi film kitap okuyorum annem ablamlar geliyor hep kafami oyaliyorum esim cok fena strese sokuyo beni

Hcg hormonum 2 cıktı canim 11. Gündü. Yani negatif. 2 ay falan bekleyecez artik 2. Transfer için. :KK43:
Hayırlısı böyleymiş canım inş bu günlerde gececek bizde tadıcaz o güzel duyguyu cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ohh maşallah canım yükselmiş çok şükür
İnş böyle devam eder cnm seninkide yükselecek İnş canım bizim bebişler son anda tutundular bize.. Benim doktor sadece Progestan ve estrofem verdi cnm kan sulandırıcı hiçbirşey vermedi bende burda okudum limonlu su iyi geliyormuş günde 1bardak içiyorum yanlış birşey yapmıyorum demi

İnş böyle devam eder cnm seninkide yükselecek İnş canım bizim bebişler son anda tutundular bize.. Benim doktor sadece Progestan ve estrofem verdi cnm kan sulandırıcı hiçbirşey vermedi bende burda okudum limonlu su iyi geliyormuş günde 1bardak içiyorum yanlış birşey yapmıyorum demi
Kesinlikle.yapmiuorsun Ben igne artı limon suyu iciyorum canim

Ayy keşke dediğin gibi olsa da Salı günü bende artmış değerler görsem
Ama pek umudum yok korkum daha büyük
Bide vücut olarak göğüs agrim geçti
Vücut isim düştü

Kesinlikle.yapmiuorsun Ben igne artı limon suyu iciyorum canim

Ayy keşke dediğin gibi olsa da Salı günü bende artmış değerler görsem
Ama pek umudum yok korkum daha büyük
Bide vücut olarak göğüs agrim geçti
Vücut isim düştü
İnş olacak cnm ben inanıyorum 2 gündür bende de hiç belirti yok cnm hep terliyordum ateş basıyordu iki gündür üşüyorum geceleri değer düşüyor heralde dedim ama artmış çok şükür

İnş olacak cnm ben inanıyorum 2 gündür bende de hiç belirti yok cnm hep terliyordum ateş basıyordu iki gündür üşüyorum geceleri değer düşüyor heralde dedim ama artmış çok şükür

Ayy aynen bende üşüyorum
Pikeyle yatıyordum yorgan aliyorum 2 gündür
Salı olsa da kan versem diye bekliyorum
13. Günüm olacak

Back
X