2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar selamlar
İsterseniz okuyun güvendiğim bir hocam gönderdi bana dua etmekten başka çaremiz yok zaten

Eklentiler

• 4A710965-FFD1-470E-A00B-97FDB2EC0E3A.webp
    4A710965-FFD1-470E-A00B-97FDB2EC0E3A.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 54
Salı günü üçüncü günü oluyor canım okuyalım inşallah
Bizimde 2.evlilik yıl dönümümüz o gün sende o gün kan vereceksin inşallah çoook güzel katlanmıştır bebeğim
Oyyy inşallah kuzum Rabbim müjde almayı nasip etsin inş hepimize
Hayır mübarek gunlerin hatrına ellerimizi boş cevirmesin canimmmmm

Ben de yarın ultrasona giriyorum. Hala sıfır belirtim var. Herşey çok normal. Bulantı, ağrı, sızı, şişlik, yorgunluk... hiç bir şey yok. Hiç böyle olmamıştım. İnşallah bebeğim büyüyordur

Tam 6 haftalık hamileyim göğüslerim tam anlamıyla bugün akşam sızlamaya başladı .. ben belirti de yok diye ilk defa bu denememde idrar testi yapmamıştım direk kanla öğrendim sırf iki çizgiyi görmek için sonradan almıştım :) hiiçç arama belirti kuzum kiminde oluyor kiminde olmuyor.. sen canını sıkma, güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Aynı durumdayım. Göğüslerim de hassasiyet var mı diye bastırıp durduğum için biri acımaya başladı sanırım :) tüp bebek ilaçlarına başlamadan 1 gün öncesine kadar emziriyordum. Belki de o yüzden göğüslerim zaten süt üretmeye alışkın olduğu için acımıyor diyorum. Bulantı neden YÖK ama onu merak ediyorum. 2 hamileliğimde de ilk belirti bulantıydı ve 6-12 hafta arası şiddetli olmuştu

Canim elimde olsa keske .Bilmiyorum ama hic mi kasilma vs olmaz. Idrar testide yaptim dun cikmadi normaldr 5.gun embriyosunda cikiyormus. Sali gunu test gunu o zamana kadar bir umut devam edicem.
Ben başından beri yazıyorum hatırlar kızlar, hiç belirtim yok. İlk test 163 ikinci 400 çıktı. Ama belirti olmaması gerçekten korkutuyor

Yok canım ilki irenbe diye bı klinikte oldu orda 3 kere negatif görünce merkezi değiştirdik şimdi Erol tavmergene gidiyorum
İyi akşamlar canım erol beye gitmissin sanırım sonucun ne oldu peki bende ona gidiyorum 2 embriyo transfer edildi birinci kalite kompakt dendi bugün 7.gunumdeyim senin son durumun ne oldu

Hayirli geceler cumleten. ..Benim transferimin 7.günü bitti sayılır dünden beri biraz fazla kasık ağrısı yaşıyorum bugün de aniden sol ve sağ kasık cizgimin olduğu yerde bir bıçak saplanir gibi ay diye bagirtan sancı ..kendimi dinlemeyim diyorum bu iki gündür olan değişikliklerle mümkün olmuyor. 5.güne kadar tık yoktu bende dr umada söylemiştim fakat bu 2 gündür garip şeyler oluyor hastalancam mi acaba korkusu bir yandan da hala kullandığım iğnelerin karnimdaki acısı off zormuş bunlar şimdi anlıyorum. .

Hayirli geceler cumleten. ..Benim transferimin 7.günü bitti sayılır dünden beri biraz fazla kasık ağrısı yaşıyorum bugün de aniden sol ve sağ kasık cizgimin olduğu yerde bir bıçak saplanir gibi ay diye bagirtan sancı ..kendimi dinlemeyim diyorum bu iki gündür olan değişikliklerle mümkün olmuyor. 5.güne kadar tık yoktu bende dr umada söylemiştim fakat bu 2 gündür garip şeyler oluyor hastalancam mi acaba korkusu bir yandan da hala kullandığım iğnelerin karnimdaki acısı off zormuş bunlar şimdi anlıyorum. .
Canım o dediğin dönem çok fazla gaz sancısı oluyo şişkinlikten dolayı büyük ihtimal odur kaygılanma herşey olacağına varır stres yapma ve 12.güne kadar sabret,benim tüp bebek ilk denemede tutmuştu ama sonra kaybettim gelişmedi miniğim :( bekleme sürecinde hiç belirti yaşamamıştım mesela

Canım o dediğin dönem çok fazla gaz sancısı oluyo şişkinlikten dolayı büyük ihtimal odur kaygılanma herşey olacağına varır stres yapma ve 12.güne kadar sabret,benim tüp bebek ilk denemede tutmuştu ama sonra kaybettim gelişmedi mim :KK43: bekleme sürecinde hiç belirti yaşamamıştım mesela

Canım o dediğin dönem çok fazla gaz sancısı oluyo şişkinlikten dolayı büyük ihtimal odur kaygılanma herşey olacağına varır stres yapma ve 12.güne kadar sabret,benim tüp bebek ilk denemede tutmuştu ama sonra kaybettim gelişmedi mim :KK43: bekleme sürecinde hiç belirti yaşamamıştım mesela
İlk 5 gün hiç belirti yoktu olmadı galiba dedim şimdi belirti başladı ben yine olmadı galiba diyorum nasıl tuhaf bir duygu bu yasadiklarimiz. Gaz problemim yok şükür ama karnım çok gergin dr 2 gün önce çatlatma iğnesi verdi hormon takviyesi niyetine onun etkisinin beni yaniltmicagini bilsem 1 kere test yapardım ama artık arife gününü beklicem umarım bayram hediyesi olur bize

Aynı bıçak saplanır gibi ani acı bende de oluyordu. Hatta pozitifi aldıktan sonra bir süre daha devam etti. İnşallah bebeğin tutunuyordur annesi.

Canım o dediğin dönem çok fazla gaz sancısı oluyo şişkinlikten dolayı büyük ihtimal odur kaygılanma herşey olacağına varır stres yapma ve 12.güne kadar sabret,benim tüp bebek ilk denemede tutmuştu ama sonra kaybettim gelişmedi miniğim :KK43: bekleme sürecinde hiç belirti yaşamamıştım mesela
Umarim bir dahaki denemende güzel haberler alıp devamida gelir Allah büyük benim hiç umudum yok mesela bazen hamileymis gibi hissediyorum o da batma gibi sancılar olunca geçince yine yok yok hamile Değilim diyorum tuhafim işte

Aynı bıçak saplanır gibi ani acı bende de oluyordu. Hatta pozitifi aldıktan sonra bir süre daha devam etti. İnşallah bebeğin tutunuyordur annesi.
Ay hadi inşallah arife günü ogrenicez umarım bayram hediyemiz olur. .bugün otururken aniden oldu ay dedim sicradim önce sol tarafa sonra sağ tarafa oldu ne bileyim bi umutluyum bi umutsuz anlamadım gitti

Back
X