2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kimse cevap

Haklısın her süreç sıkıntılı pozitifi görmek yetmiyor devamı daha önemli hakkımızda hayırlısı olur inşallah
İnşallah canım Rabbim tüm tüp bebek tedavisi gören çocuğu olmayan çocuk isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin herkes pozitifi görür inşallahh

Kızlar günaydın hepinize.. güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah..daha önce hatırlayanlar bilir dayanılmaz ağrılarım oluyordu yan boşluklarımda ve kasıklarımda inanılmaz kramplar oluyordu 5-10 dakikaya geçiyordu , dünden beri o ağrılar yok ve ben telaşlandım neden ağrı olmuyor diye :KK70: kasık ve bel ağrım var yine ama şiddetle beni ağlatan ağrı yok :) Allahım acıya ne kadar alıştıysam neden ağrımıyo diye de düşünür oldum.. birde 6+ 3 deyim ama öyle göğüslerimde bi acı ağrı neyim yok .. bi ara sızladı geçti .. ne stresli bi bekleyişmiş Allah’ım.. sonu da güzel olur inşallah..

Kızlar günaydın hepinize.. güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah..daha önce hatırlayanlar bilir dayanılmaz ağrılarım oluyordu yan boşluklarımda ve kasıklarımda inanılmaz kramplar oluyordu 5-10 dakikaya geçiyordu , dünden beri o ağrılar yok ve ben telaşlandım neden ağrı olmuyor diye :KK70: kasık ve bel ağrım var yine ama şiddetle beni ağlatan ağrı yok :) Allahım acıya ne kadar alıştıysam neden ağrımıyo diye de düşünür oldum.. birde 6+ 3 deyim ama öyle göğüslerimde bi acı ağrı neyim yok .. bi ara sızladı geçti .. ne stresli bi bekleyişmiş Allah’ım.. sonu da güzel olur inşallah..
Korkma kizzzzz bebislerin seninle
Herşey çok güzel olacak strese girip üzme yavrucaklari:-)

Günaydınlarrrrrrr test günü bekleyenlere pozitif sonuçlar , pozitif sonuç alanlara kalp atışını duymalar, kalp atışını duyanlara sağlıklı kucağa almalar nasip olsuuuııınn :KK52: güzel düşünelim güzel olsun :KK54:
Amiiin ins canim
Ben kan vermeye gidiyrium dua edin banaaA

Kızlar 11.gün 36. 2
13.gün 64
Bugün 15.gün 94.6 çıktı doktor cuma tekrar istedi neden böyle artıyor kafam çok karışık

Back
X