- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
Hayır 3-4 gün gecikmeli. Bünyeye göre değişiyor olabilir. Bende hiç engellemedi.Aa öyle mi ? Buralarda hep engelliyor yazdılar ben de öyle sandım. Günü gününe mi geldi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır 3-4 gün gecikmeli. Bünyeye göre değişiyor olabilir. Bende hiç engellemedi.Aa öyle mi ? Buralarda hep engelliyor yazdılar ben de öyle sandım. Günü gününe mi geldi peki
İnşallah canım Rabbim tüm tüp bebek tedavisi gören çocuğu olmayan çocuk isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin herkes pozitifi görür inşallahhKimse cevap
Haklısın her süreç sıkıntılı pozitifi görmek yetmiyor devamı daha önemli hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Korkma kizzzzz bebislerin seninleKızlar günaydın hepinize.. güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah..daha önce hatırlayanlar bilir dayanılmaz ağrılarım oluyordu yan boşluklarımda ve kasıklarımda inanılmaz kramplar oluyordu 5-10 dakikaya geçiyordu , dünden beri o ağrılar yok ve ben telaşlandım neden ağrı olmuyor diyekasık ve bel ağrım var yine ama şiddetle beni ağlatan ağrı yok :) Allahım acıya ne kadar alıştıysam neden ağrımıyo diye de düşünür oldum.. birde 6+ 3 deyim ama öyle göğüslerimde bi acı ağrı neyim yok .. bi ara sızladı geçti .. ne stresli bi bekleyişmiş Allah’ım.. sonu da güzel olur inşallah..
Amiiin ins canimGünaydınlarrrrrrr test günü bekleyenlere pozitif sonuçlar , pozitif sonuç alanlara kalp atışını duymalar, kalp atışını duyanlara sağlıklı kucağa almalar nasip olsuuuııınngüzel düşünelim güzel olsun
![]()
Insallah pozitif sonuc aliriz ben verdim bekliyorum. Allahim insallah bayram hediyesi olarak nasip eder.Amiiin ins canim
Ben kan vermeye gidiyrium dua edin banaaA
Hadi insallah guzel sonuçlarını bekliyoruz hemen yaz kuzuAmiiin ins canim
Ins canimmInsallah pozitif sonuc aliriz ben verdim bekliyorum. Allahim insallah bayram hediyesi olarak nasip eder.
Yazmam mi inş hemen yazarimHadi insallah guzel sonuçlarını bekliyoruz hemen yaz kuzu
İnş pozitif sonuçlarla dönersin cnm Rabbim yardımcın olsun bende verdim bekliyorumAmiiin ins canim
canim tez zamanda pozitif gorursun insallahBen basaramadim insallah siz pozitifleri gorursunuz.
Kaçıncı günündü cnm İnş olacak cnm zamanı var demekki daha üzme kendiniBen basaramadim insallah siz pozitifleri gorursunuz.
Benim de olmadı. HayırlısıBen basaramadim insallah siz pozitifleri gorursunuz.
Insallah cok beklemeden gelir bebeklerimiz.Benim de olmadı. Hayırlısı
5.gün embriyosu muyduKızlar 11.gün 36. 2
13.gün 64
Bugün 15.gün 94.6 çıktı doktor cuma tekrar istedi neden böyle artıyor kafam çok karışık